• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi iyi hissetmiyorum.

obsesyon nedir tam olarak bilmiyorum ama bende takıntının alası var. takıntı dedigim daha cok simetri hastalığı yada herhangi cisimle alakalı değil daha çok psikolojik. az once google gecmisime baktım da, "depresyondayım" "arkadaslarim beni sevmiyor napmaliyim" "çok kötüyüm" "şuraya nasıl gidebilirim" "şuraya şu yoldan da gidebilir miyim" gibi abuk subuk şeyler. bu konu başlıklarını günde en az 10 kere araştırıyorum. artık beynim de yoruldu bende..
daha onceleri bir iki psikologa gitmistim ama kesinlikle ilgilenmiyorlar.

obsesyon takıntı evet..
ıyı bı hastanenın psıkologuna gıt bence..
sana ondan başkası yardımcı olamaz..
1-2 tane ılgılenmıyene denk gelmıs olabılırsın,hepsını gözünde karalama..
işinde iyi bırı sana cözum bulur..
reddetmemelısın bunu..

kendim elimden geleni yapıyorum su an bana birinin destek olması lazım ama kesinlikle psikolog istemiyorum çünkü insanı rencide etmekten başka bir işe yaramıyorlar. yaşadım ve gördüm.

bence sizin gittiğiniz psikolog öyleymiş:20:
tanıdık brinin önerisiyle daha iyi birine gidebilirsiniz önyargılı olmayın:44:

birer kere devlet ve üni hastanesine gitmistim canım.

canım kimse yanlış anlamasın ama burdaki fikirlerden en kötü psikolog bile daha sağlıklı olacaktır hassas konular çünkü... devlete bağlı olunca insanlar işinin ne olduğunu unutuyor haklısındır belki ama özele başvur bir de derim ama önyargılısın psikologlara karşı çok üzüldüm :( bence bir tanesi yüzünden vazgeçme kendin için yapmalısın mutlaka

Merhaba,ben psikoloji okuyorum,bu anlattıklarınız majör depresyon belirtileri yüksek ihtimalle.5 aydır da var diyorsunuz,tanı koyulabilmesi için yeterli bir süre.Daha önce gittiğiniz psikologlar iyi olmayabilir ama bu hepsinin aynı olacağı anlamına gelmez.O yüzden mutlaka bir uzmana başvurmanız gerekir,kendi kendine geçebilecek bir sorun değil çünkü.Hayatınız daha fazla etkilenmeden bir yardım alırsanız iyi olur. :)

kaygılarım nedeiyle bir donem depresyona girmiştim. İyi hissetmek diye küçük bir kitap var, çok işime yaramıştı, kendini iyi hissetmeyen herekese öneririm

obsesyon takıntı evet..
ıyı bı hastanenın psıkologuna gıt bence..
sana ondan başkası yardımcı olamaz..
1-2 tane ılgılenmıyene denk gelmıs olabılırsın,hepsını gözünde karalama..
işinde iyi bırı sana cözum bulur..
reddetmemelısın bunu..

Evet bunu reddetmemeliyim iyi diyorsunuz da benim umudum kalmadı kime gitsem resmen dalga geçti :47: inşallah adam akıllı bir doktor bulabilirim. Antalya yada Denizlide yasayan birini bulsam soracagim tanıdığınız bir psikolog var mi dıye.

ben artık eski ben değilim kızlar. ozellikle son 5 aydır sürekli halsizlik, yorgunluk, bitkinlik var üzerimde. parmağımı kaldırmaya üşeniyorum. hep üzgün hep somurtkan hep karamsar duruyorum. önceden şen şakrak olan, durduğu yerde duramayan ben şimdi hiç bir yere gitmiyorum arkadaşlarımla muhabbet etmiyorum hiç gülemiyorum konuşamıyorum. bir şey söylendiğinde ve sorulduğunda yanıt veremiyorum içimden sölüyorum ama sesli söyleyemiyorum. hafıza desen yerlerde sürünüyor, kadın beynini bilirsiniz en ufak şeyleri bile nasıl aklında tutar (özel günler v.s) şimdi ben de o da yok ..
yaklaşık 5 kilo aldım 2 ayda, ki ben kolay kilo alan bir insan değilim, yedikçe yiyorum. beni en cok yıpratan arkadaşlarım çok soğuk durduğumu söylüyor çünkü o kadar tepkisizim ki herşeye. örneğin sabah kahvaltıda arkadaşım çatal istedi seve seve kalktım verdim çok tşk ederim canım ya ddi ama ben rica ederim bile diyemedim gülümseyemedim bile. haliyle o da zorla yaptığımı düşündü :KK43:
inanılmaz bir takıntı oluştu bende herşeyi çook düşünüyorum en ince ayrıntısına kadar. örneğin bir ara rahatsızlandım en az 3 gün hastaneye kaçta gitsem hangi yoldan gitsem acaba kaybolur muyum dur bi navigasyondan yerini ezberleyeyim falan filan diye düşünürken en sonunda hastaneye gitmekten de vazgeçtim..
daha anlatacağım çok şey var ama yeterince uzun oldu zaten.. sizi de yormak istemiyorum, yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :*
İyi misin şimdi

Back
X