Baktım canım 50-60 arası idealmişim ama sen gel onu bi de benim gönlüme sorAman
İdeal kilodasın 1,63 sen
Onun bi hesaplaması vardı hatta internetten bul yap bana inanmıyosan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktım canım 50-60 arası idealmişim ama sen gel onu bi de benim gönlüme sorAman
İdeal kilodasın 1,63 sen
Onun bi hesaplaması vardı hatta internetten bul yap bana inanmıyosan![]()
Çok kırılgan bir insanım.Önemsiz bi şeyi bile kafama günlerce takarım
Evlenmeden önce yine biraz iyiydim.Evlilikten sonra daha da hassaslaştım. Biraz sorunlarım da vardı eşimle.Baktım yıpranan benim. Eşim ne dert ediyor ne bi şey.Ben de akışına bıraktım bir iki haftadır.uzun süredir tartmamıştım kendimi.dün basküle çıktım. 55 kilodan 50 ye düşmüşüm
 Bu son aylar çok çökmüştüm farkındaydım bacaklarım çıta gibi olmuştu.gözlerimin altı çukurlaşmış yüzüm çökmüştü.her gören de zaten ne hale girmişsin diyordu sürekli.bazen birileri sorduğunda öğretmenim yada evliyim dediğimde kimse inanmıyor.ay biz seni lise öğrencisi sandık diyorlar.Lise öğrencileri bile benden daha gelişken
Anladım ki sen kendine bakmazsan kimse senin canın olmuyor.eşimle sorunlarımız vardı bilenler biliyor.Sürekli ağlıyordum.kpss stresi de bi taraftan zaten.Sonra dün bi eşime baktım bi kendime.O da üzülüyor bazı şeylere ama en azından kendine bakıyor.Adam olmuş 80 kilo.
Bana diyor biraz gamsız ol.Her şeyi çok takma problem etme.Düşündüm de. Doğru dedim.Düzeliyr her şey zamanla.bi ölüme çare yok.Kendime daha ii bakacağm bundan böyle bakalım ne oluyor.
Ama şuan çok üzüldüğüm konu ise zayıflığım.Belki bazılarınız idealdir,keşke biz de o kiloda olsak vb diyebilirsinz ama ben en az 55 olmalıyım. Çünkü zayıflık bana hiiç ama hiç yakışmıyor.
Mayısın son haftası önemli bi düğün var davetliyiz.Dün kıyafet bakmaya çıktık.Görseniz 38 beden üzerimde torba gibi.beğendiğim hiçbi şey olmadı bana.utandım resmen kabinden çıkıp eşime gözükmeye. Ondan da öte kendim bile aynada kendime bakmaya Utandım. Göğüs desen ufacık fındık gibi olmuşlar,bacaklar çıta,yüz göz çökmüş,kalça dyie bi şey yok,moralim çok fena bozuldu
Ve ben bu durumdan kurtulmak istiyorum.Bi kaç gündür çok yiyorum. Daha önce de vitamin,bitkisel toz (kilo aldığı) kullandığım falan oldu.hiç bi işe yaramadılar.doktora da gitmiştim değerlerim hepsi normal.
Sebebi de Stres stres..
Napayım kızlar söyler misiniz
Nasıl umursamaz olayım
Ve en kısa sürede kendimi kilo için nasıl toparlayabilirim. Var mı hızlı sonuç verecek önerileriniz
Kendimi böyle hiç kadın gibi hissetmiyorum..Elle tutulacak hiç bi tarafım yok.
Güzelim güya ama bu zayıflık stres üzüntü sayesinde güzellik de kalmadı ortada :-(
Mesela kaç kiloydun da kaça düştün.1-2 beden inceldiysen çokta sorun değil.Çünkü bu yapısal birşey.Kilo alan insan mutlu mesut diye bir durumda yok.Bazı insan stresten çok yer kilo alır.Bu yaşadığın günü bile bir daha yaşamayacaksın.Bir dahası yok.O yüzden eften püften şeyleri sorun etmemelisin.Alınganlığı kırılganlığı da eşin dahi olsa insanlar bir yere kadar çeker.İnan alıngan olmktan daha zor olan,alıngan insanla ömür geçirmek.Çok kırılgan bir insanım.Önemsiz bi şeyi bile kafama günlerce takarım
Evlenmeden önce yine biraz iyiydim.Evlilikten sonra daha da hassaslaştım. Biraz sorunlarım da vardı eşimle.Baktım yıpranan benim. Eşim ne dert ediyor ne bi şey.Ben de akışına bıraktım bir iki haftadır.uzun süredir tartmamıştım kendimi.dün basküle çıktım. 55 kilodan 50 ye düşmüşüm
 Bu son aylar çok çökmüştüm farkındaydım bacaklarım çıta gibi olmuştu.gözlerimin altı çukurlaşmış yüzüm çökmüştü.her gören de zaten ne hale girmişsin diyordu sürekli.bazen birileri sorduğunda öğretmenim yada evliyim dediğimde kimse inanmıyor.ay biz seni lise öğrencisi sandık diyorlar.Lise öğrencileri bile benden daha gelişken
Anladım ki sen kendine bakmazsan kimse senin canın olmuyor.eşimle sorunlarımız vardı bilenler biliyor.Sürekli ağlıyordum.kpss stresi de bi taraftan zaten.Sonra dün bi eşime baktım bi kendime.O da üzülüyor bazı şeylere ama en azından kendine bakıyor.Adam olmuş 80 kilo.
Bana diyor biraz gamsız ol.Her şeyi çok takma problem etme.Düşündüm de. Doğru dedim.Düzeliyr her şey zamanla.bi ölüme çare yok.Kendime daha ii bakacağm bundan böyle bakalım ne oluyor.
Ama şuan çok üzüldüğüm konu ise zayıflığım.Belki bazılarınız idealdir,keşke biz de o kiloda olsak vb diyebilirsinz ama ben en az 55 olmalıyım. Çünkü zayıflık bana hiiç ama hiç yakışmıyor.
Mayısın son haftası önemli bi düğün var davetliyiz.Dün kıyafet bakmaya çıktık.Görseniz 38 beden üzerimde torba gibi.beğendiğim hiçbi şey olmadı bana.utandım resmen kabinden çıkıp eşime gözükmeye. Ondan da öte kendim bile aynada kendime bakmaya Utandım. Göğüs desen ufacık fındık gibi olmuşlar,bacaklar çıta,yüz göz çökmüş,kalça dyie bi şey yok,moralim çok fena bozuldu
Ve ben bu durumdan kurtulmak istiyorum.Bi kaç gündür çok yiyorum. Daha önce de vitamin,bitkisel toz (kilo aldığı) kullandığım falan oldu.hiç bi işe yaramadılar.doktora da gitmiştim değerlerim hepsi normal.
Sebebi de Stres stres..
Napayım kızlar söyler misiniz
Nasıl umursamaz olayım
Ve en kısa sürede kendimi kilo için nasıl toparlayabilirim. Var mı hızlı sonuç verecek önerileriniz
Kendimi böyle hiç kadın gibi hissetmiyorum..Elle tutulacak hiç bi tarafım yok.
Güzelim güya ama bu zayıflık stres üzüntü sayesinde güzellik de kalmadı ortada :-(
işta canım bende bunu demek istedim stres ne kadar çoksa kilo alamazsın kiBen de çok stres yapıyorum
Darısı başıma inşakşamları şekerli yoğurt yiyin hem mışıl mışıl uyursunuz hemde kilo aldırıyo
yada meyveli yoğurt yapın kendinize
kuruyemiş yiyin
meyve suyuda kilo aldırıyor
bende 42 kiloydum evlendiğim gün stresten erimiştim resmen
4-5 ayda topladım kendimi 10 kilo aldım şuan 52 kiloyum
Ben de stresten kurtulabilsem bi ahhBende 49 kg dan 44 kiloya düşmüştüm stresten. Herkes fark etti kilo verdiğimi eşim Hariçşimdi zar zor 4 kilo aldım ama önce stresten kurtuldum
Haklısın canım alınganlık yönümü törpülüyorum elimden geldiğinceMesela kaç kiloydun da kaça düştün.1-2 beden inceldiysen çokta sorun değil.Çünkü bu yapısal birşey.Kilo alan insan mutlu mesut diye bir durumda yok.Bazı insan stresten çok yer kilo alır.Bu yaşadığın günü bile bir daha yaşamayacaksın.Bir dahası yok.O yüzden eften püften şeyleri sorun etmemelisin.Alınganlığı kırılganlığı da eşin dahi olsa insanlar bir yere kadar çeker.İnan alıngan olmktan daha zor olan,alıngan insanla ömür geçirmek.
Kadınlık fiziksel görüntüyle alakalı değil.İnsanın ruhu dişi olmalı.
Darısı başıma inş
İnşallah tatlım deneyeceğim tüm önerileriBelki bi yaştan sonra ister istemez kilo aliyi insan sende dert etme dediklerimi uygulamaya çalış gerçekten ise yariyor
Ay evettttt. Squat is number oneeee1.63 boya 50 kilo çok idealben 170'im, 60 kiloyum, doğumdan önceki kiloma (56) düşcem diye çatlıyorum.. Biz kadınlar gercekten değişik varlıklarız. Kendimiz bile ne istediğimizi bilmiyoruz adamlar napsın
Eğer bu orantılar da yüzüm çökük, popom yok diyosanz, sizin ihtiyacınız olan kalori değil kastır. Vaktim yok demişsiniz ama 50 gün squat programını uygulamak günde 5 dakikanızı almaz. 1 ay da bile fark eder. Görsellerden bakın, squatla popolar çok datlu
![]()
Bugün başladım squata canım :)))Ay evettttt. Squat is number oneeee![]()
Çok seveceksin. Ayata garantili ;-)Bugün başladım squata canım :)))