Kendimi kadın gibi hissetmiyorum artık

Boyunu da yazsaydin keske.
kilolu olmak kadar zayiflikta kotu demekki.
eger ne yerseniz yeyin kilo almayan bi yapiniz varsa.ozmn sizi mutsuz eden kilo vermenize sebep olan seyleri bi dusunun.
5 kilo neki istesem bi haftada alirim:)
Kiloluyken nasil kiyafet bulmak zorsa zayifkende oylemi ya.
Evet öyle. Zayıfken de her şey büyük oluyor. Bir de boyun kısaysa tamam. Düşün en küçük beden 36, o bile çuval gibi :)

34 36 beden bi kız gayet de çıtıpıtı ve narin durur çirkin sıska görünmek için gülşen gibi sıfır beden olmak lazım bence bedenine göre giyin zayıf olmak çirkin olmak demek değildir ki ya da kendini kadın gibi hissetmeyecek kadar da kötü bişey değil asıl sorun kilo değil bence inşallah bütün sorunlarını düzeltebilirsin ozaman 40 kilo bile olsan kendini sağlıklı hissedeceğine eminim.

benim gözümde aşırı zayıf biri değilde çıtı pıtı bi kadın canlandı.
aynaya bide mutluyken bakmayı deneyin.
gördüğünüz ve hissettiğiniz şey değişecektir.

Ben de 42-45 arasıyım. Bırak 38'i 36 beden bile çuval gibi oluyor. 4 yıl üniversite okuduğumu duyanlar şaşırıyor. Lise 2 gibi duruyormuşum. Yaşımı duyan şaşıtıyor. 15 gösteriyosuuun diyorlar. Ama herkesin böyle demesinin tek nedeni kilo değildir tabi. Ama siz evlisiniz dikkat etmelisiniz. Bu kadar stres yapmamıza gerek var mı mesela. Ölümden başka derde çare yok ki siz de yazmışsınız bunu. Eşiniz var ne güzel evlisiniz hem size destek de oluyormuş ne güzel. Önce stres yapmanıza neden olan faktörleri belirleyin, sonra nedenleri yok etmeye çalışın. Stresi azaltma yöntemlerini uygulayın. Kpss'yi bu kadar dert etmeyin. Stres öğrenmeyi, başarıyı olumsuz etkiler fazlası. Rahatlama egzersizleri yapın. Yürüyüş yapın açık havada. Akşam üzeri gün batarken çıkın dışarı derin derin nefes alarak yürüyüş yapın. Müzik dinleyin. Hangi dine inanıyorsanız maneviyata yönelin. Müslümansanız her gün Kur'an'ı Kerim okuyun. Bunun dışında uyku düzeninize dikkat edin. Dikkatinizi dağıtacak, sizi motive edip mutlu edecek şeyleri siz biliyorsunuzdur. Bunları uygulayın. Bir de mutlaka 3 öğün beslenin. Öğün atlamayın kesinlikle. Ara öğünlerinizde de elma gibi meyveler yiyin. Yoğurt yiyin. Bir de günde mutlaka 1.5-2 litre su için. Su hem stresinizi yok eder. Hem toksinleri vücudunuzdan atarak cildinizi güzelleştirir. Zekanızı açar beyni iyi çalıştırır. Günlük 2 litre su içmek önemli. Strese bire bir.
Haklısın canım her şey kafada bitiyor. Benim oraya önce el atmam lazım
Elimden geldiğince 3 öğün besleniyorum
Aralara dediğiniz gibi bi şeyler koyacağım artık
Maneviyat şart :KK36::KK36:

34 36 beden bi kız gayet de çıtıpıtı ve narin durur çirkin sıska görünmek için gülşen gibi sıfır beden olmak lazım bence bedenine göre giyin zayıf olmak çirkin olmak demek değildir ki ya da kendini kadın gibi hissetmeyecek kadar da kötü bişey değil asıl sorun kilo değil bence inşallah bütün sorunlarını düzeltebilirsin ozaman 40 kilo bile olsan kendini sağlıklı hissedeceğine eminim.
Haklısın tatlım Sorunlardan dolayı karamsarım her şeye
İnşallah onlar da hallolur zamanla

50 kilo halinle ne diye 38 beden denersin ki ondan öyle gelmissindir gözüne. Ben 59 kiloyum bazen 36 da oluyor boyum da 1.68. Senin ne guzel 34-36 arasına sığıyor olman lazım. Ayrıca abur cubur yiyip sekilsiz kilo almak kadar iğrenç bir sey yok. Bence bi psikologa git. Verecegi depresyon ilacı sana zaten kilo aldirir.
Ben de psikolog düşünüyorum canım
İnşallah en kısa zamanda gideceğim

bende bir ara cok zayiflamistim neler denedim neler hic bir ise yaramadi en son
prakten surup kullandim bir kac haftada toparladim denemeni tavsiye ederim bana bir zarari olmadi kisa surede cozum istersen .
Onu bi ara denedim bna hiç yaramadı canım :-(

ben şuan 63 kiloyum evliyim, mutluyum. 49 kilo olduğum ağzıma aldığım şeyi kustuğum zamanlar biliyorum. mutlu olmayı isteyin.herşey yoluna girecektır. sağlıkla kalın.

1.63 boya 50 kilo çok ideal :KK51: ben 170'im, 60 kiloyum, doğumdan önceki kiloma (56) düşcem diye çatlıyorum.. Biz kadınlar gercekten değişik varlıklarız. Kendimiz bile ne istediğimizi bilmiyoruz adamlar napsın :KK48: Eğer bu orantılar da yüzüm çökük, popom yok diyosanz, sizin ihtiyacınız olan kalori değil kastır. Vaktim yok demişsiniz ama 50 gün squat programını uygulamak günde 5 dakikanızı almaz. 1 ay da bile fark eder. Görsellerden bakın, squatla popolar çok datlu :KK66:

Çok kırılgan bir insanım.Önemsiz bi şeyi bile kafama günlerce takarım
Evlenmeden önce yine biraz iyiydim.Evlilikten sonra daha da hassaslaştım. Biraz sorunlarım da vardı eşimle.Baktım yıpranan benim. Eşim ne dert ediyor ne bi şey.Ben de akışına bıraktım bir iki haftadır.uzun süredir tartmamıştım kendimi.dün basküle çıktım. 55 kilodan 50 ye düşmüşüm
 Bu son aylar çok çökmüştüm farkındaydım bacaklarım çıta gibi olmuştu.gözlerimin altı çukurlaşmış yüzüm çökmüştü.her gören de zaten ne hale girmişsin diyordu sürekli.bazen birileri sorduğunda öğretmenim yada evliyim dediğimde kimse inanmıyor.ay biz seni lise öğrencisi sandık diyorlar.Lise öğrencileri bile benden daha gelişken :mad:
Anladım ki sen kendine bakmazsan kimse senin canın olmuyor.eşimle sorunlarımız vardı bilenler biliyor.Sürekli ağlıyordum.kpss stresi de bi taraftan zaten.Sonra dün bi eşime baktım bi kendime.O da üzülüyor bazı şeylere ama en azından kendine bakıyor.Adam olmuş 80 kilo.
Bana diyor biraz gamsız ol.Her şeyi çok takma problem etme.Düşündüm de. Doğru dedim.Düzeliyr her şey zamanla.bi ölüme çare yok.Kendime daha ii bakacağm bundan böyle bakalım ne oluyor.
Ama şuan çok üzüldüğüm konu ise zayıflığım.Belki bazılarınız idealdir,keşke biz de o kiloda olsak vb diyebilirsinz ama ben en az 55 olmalıyım. Çünkü zayıflık bana hiiç ama hiç yakışmıyor.
Mayısın son haftası önemli bi düğün var davetliyiz.Dün kıyafet bakmaya çıktık.Görseniz 38 beden üzerimde torba gibi.beğendiğim hiçbi şey olmadı bana.utandım resmen kabinden çıkıp eşime gözükmeye. Ondan da öte kendim bile aynada kendime bakmaya Utandım. Göğüs desen ufacık fındık gibi olmuşlar,bacaklar çıta,yüz göz çökmüş,kalça dyie bi şey yok,moralim çok fena bozuldu
Ve ben bu durumdan kurtulmak istiyorum.Bi kaç gündür çok yiyorum. Daha önce de vitamin,bitkisel toz (kilo aldığı) kullandığım falan oldu.hiç bi işe yaramadılar.doktora da gitmiştim değerlerim hepsi normal.
Sebebi de Stres stres..
Napayım kızlar söyler misiniz
Nasıl umursamaz olayım
Ve en kısa sürede kendimi kilo için nasıl toparlayabilirim. Var mı hızlı sonuç verecek önerileriniz
Kendimi böyle hiç kadın gibi hissetmiyorum..Elle tutulacak hiç bi tarafım yok.
Güzelim güya ama bu zayıflık stres üzüntü sayesinde güzellik de kalmadı ortada :-(
Canim beni anlatmissin resmen.
Bende 62 kilodan 46 kiloya dustum herseyi kafama taka taka
Kpss streside cabasi
Bnim esimde gamsiz 85 kilo var nerdeyse
Bi ara bnde bunalimdaydim zayifliktan giydigim kiyafetler bol geliyo
Soyle biraz kilo alim hatlarim belli olsun kadinsi olayim
Yoksa universte ogrencisi saniyolar sıska goruyolar
Cicibebe+sut yiyorum geceleri dun basladm
Kilo aldiriyomus sende deneee
Kafanada bisey takmaa artik

Mrb ben bir ayda 6 kilo aldım çok zayıftım.şu sekilde: akşam yemeğinin hemen üstüne , 1 bardaktan fazla sütun içine 13_14 tane Bebe buskivisi at , üzerine 1 yemek kaşıgi yada biraz daha fazla tahin, ve aynı şekilde pekmez dok.bunları Çalkala ve yemeğin hemen üzerine iç. Tadı çok güzel ve zararı yok doğal seyler

Önce stresten kurtulun
Herşeyi takmayın kafaya eşinizin dediği gibi ne varsa gamsızlıkta var:-)
Bazi insanlar stresten kilo verebiliyor
Bi arkadaşım uzuldugu zaman 3kilo verebilyordu.
O da zayıflıgından şikayetçiydi.
Kafası rahatsa alabiliyordu ama ızuldıgı zaman aldıgının da fazlasını veriyordu.
İnsan kıskanıyor gerçekten.
Ben uzuldugum zaman dolap kankam oluyor :-)
Sömürgeci devlet gibi somuruyorum :-)
Herkesin bunyesi farklı sunu ye bunu ye diyemiycem önce kafanızı rahatlatın gerisi gelecek ;)

1.63 boya 50 kilo çok ideal :KK51: ben 170'im, 60 kiloyum, doğumdan önceki kiloma (56) düşcem diye çatlıyorum.. Biz kadınlar gercekten değişik varlıklarız. Kendimiz bile ne istediğimizi bilmiyoruz adamlar napsın :KK48: Eğer bu orantılar da yüzüm çökük, popom yok diyosanz, sizin ihtiyacınız olan kalori değil kastır. Vaktim yok demişsiniz ama 50 gün squat programını uygulamak günde 5 dakikanızı almaz. 1 ay da bile fark eder. Görsellerden bakın, squatla popolar çok datlu :KK66:
Squat programı nerde bulabilirim canım :)

Canim beni anlatmissin resmen.
Bende 62 kilodan 46 kiloya dustum herseyi kafama taka taka
Kpss streside cabasi
Bnim esimde gamsiz 85 kilo var nerdeyse
Bi ara bnde bunalimdaydim zayifliktan giydigim kiyafetler bol geliyo
Soyle biraz kilo alim hatlarim belli olsun kadinsi olayim
Yoksa universte ogrencisi saniyolar sıska goruyolar
Cicibebe+sut yiyorum geceleri dun basladm
Kilo aldiriyomus sende deneee
Kafanada bisey takmaa artik
Aynen canım valla aynıyız
Deneyeceğim onu

Önce stresten kurtulun
Herşeyi takmayın kafaya eşinizin dediği gibi ne varsa gamsızlıkta var:-)
Bazi insanlar stresten kilo verebiliyor
Bi arkadaşım uzuldugu zaman 3kilo verebilyordu.
O da zayıflıgından şikayetçiydi.
Kafası rahatsa alabiliyordu ama ızuldıgı zaman aldıgının da fazlasını veriyordu.
İnsan kıskanıyor gerçekten.
Ben uzuldugum zaman dolap kankam oluyor :-)
Sömürgeci devlet gibi somuruyorum :-)
Herkesin bunyesi farklı sunu ye bunu ye diyemiycem önce kafanızı rahatlatın gerisi gelecek :KK66:
Ben bi hafta üzüleyim bi süzülüyorum bi süzülüyorum anlatamam :)
Dediğin gibi bünyeler farklı
Kafam rahatlasa bi hepsi gelecek de bakalım nasıl rahatlacağım artık :-(

Çok kırılgan bir insanım.Önemsiz bi şeyi bile kafama günlerce takarım
Evlenmeden önce yine biraz iyiydim.Evlilikten sonra daha da hassaslaştım. Biraz sorunlarım da vardı eşimle.Baktım yıpranan benim. Eşim ne dert ediyor ne bi şey.Ben de akışına bıraktım bir iki haftadır.uzun süredir tartmamıştım kendimi.dün basküle çıktım. 55 kilodan 50 ye düşmüşüm
 Bu son aylar çok çökmüştüm farkındaydım bacaklarım çıta gibi olmuştu.gözlerimin altı çukurlaşmış yüzüm çökmüştü.her gören de zaten ne hale girmişsin diyordu sürekli.bazen birileri sorduğunda öğretmenim yada evliyim dediğimde kimse inanmıyor.ay biz seni lise öğrencisi sandık diyorlar.Lise öğrencileri bile benden daha gelişken :mad:
Anladım ki sen kendine bakmazsan kimse senin canın olmuyor.eşimle sorunlarımız vardı bilenler biliyor.Sürekli ağlıyordum.kpss stresi de bi taraftan zaten.Sonra dün bi eşime baktım bi kendime.O da üzülüyor bazı şeylere ama en azından kendine bakıyor.Adam olmuş 80 kilo.
Bana diyor biraz gamsız ol.Her şeyi çok takma problem etme.Düşündüm de. Doğru dedim.Düzeliyr her şey zamanla.bi ölüme çare yok.Kendime daha ii bakacağm bundan böyle bakalım ne oluyor.
Ama şuan çok üzüldüğüm konu ise zayıflığım.Belki bazılarınız idealdir,keşke biz de o kiloda olsak vb diyebilirsinz ama ben en az 55 olmalıyım. Çünkü zayıflık bana hiiç ama hiç yakışmıyor.
Mayısın son haftası önemli bi düğün var davetliyiz.Dün kıyafet bakmaya çıktık.Görseniz 38 beden üzerimde torba gibi.beğendiğim hiçbi şey olmadı bana.utandım resmen kabinden çıkıp eşime gözükmeye. Ondan da öte kendim bile aynada kendime bakmaya Utandım. Göğüs desen ufacık fındık gibi olmuşlar,bacaklar çıta,yüz göz çökmüş,kalça dyie bi şey yok,moralim çok fena bozuldu
Ve ben bu durumdan kurtulmak istiyorum.Bi kaç gündür çok yiyorum. Daha önce de vitamin,bitkisel toz (kilo aldığı) kullandığım falan oldu.hiç bi işe yaramadılar.doktora da gitmiştim değerlerim hepsi normal.
Sebebi de Stres stres..
Napayım kızlar söyler misiniz
Nasıl umursamaz olayım
Ve en kısa sürede kendimi kilo için nasıl toparlayabilirim. Var mı hızlı sonuç verecek önerileriniz
Kendimi böyle hiç kadın gibi hissetmiyorum..Elle tutulacak hiç bi tarafım yok.
Güzelim güya ama bu zayıflık stres üzüntü sayesinde güzellik de kalmadı ortada :-(
Mümkünse diyetisyene gidin

çok yakın 2 arkadaşım var o kadar zayıf ki boylarına göre, kilo almak için yapmadıkları kalmadı ama sonuç hep aynı ve ikisinde de dikkat ettiğim şey çok stresli olmaları ve herşeyi, en ufacık konuları, olmayacak şeyleri kafalarına takıp sorun yaşamaları, stresiniz ne yoğunlukta bilemiyorum ama biraz daha rahat olmalısınız

Squat programı nerde bulabilirim canım :)
sizin zorla yemeniz çözüm değil. psikolojinizi düzeltmeniz lazım. bol oksijen alın yürüyüş yapın koşun yüzün.enerjinizi atın.iştahınız da artacaktır. pasiflorada içebilirsiniz.bitkisel bir rahatlatıcı. kendinize değer verin. kendinizi parçalamayın. ayrıca siz stresllisin diye eşinizden de size benzemesini istemeyin. ve de onu gamsız diye suçlamayın.

Back
X