Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok kırılgan bir insanım.Önemsiz bi şeyi bile kafama günlerce takarım
Evlenmeden önce yine biraz iyiydim.Evlilikten sonra daha da hassaslaştım. Biraz sorunlarım da vardı eşimle.Baktım yıpranan benim. Eşim ne dert ediyor ne bi şey.Ben de akışına bıraktım bir iki haftadır.uzun süredir tartmamıştım kendimi.dün basküle çıktım. 55 kilodan 50 ye düşmüşüm
 Bu son aylar çok çökmüştüm farkındaydım bacaklarım çıta gibi olmuştu.gözlerimin altı çukurlaşmış yüzüm çökmüştü.her gören de zaten ne hale girmişsin diyordu sürekli.bazen birileri sorduğunda öğretmenim yada evliyim dediğimde kimse inanmıyor.ay biz seni lise öğrencisi sandık diyorlar.Lise öğrencileri bile benden daha gelişken
Anladım ki sen kendine bakmazsan kimse senin canın olmuyor.eşimle sorunlarımız vardı bilenler biliyor.Sürekli ağlıyordum.kpss stresi de bi taraftan zaten.Sonra dün bi eşime baktım bi kendime.O da üzülüyor bazı şeylere ama en azından kendine bakıyor.Adam olmuş 80 kilo.
Bana diyor biraz gamsız ol.Her şeyi çok takma problem etme.Düşündüm de. Doğru dedim.Düzeliyr her şey zamanla.bi ölüme çare yok.Kendime daha ii bakacağm bundan böyle bakalım ne oluyor.
Ama şuan çok üzüldüğüm konu ise zayıflığım.Belki bazılarınız idealdir,keşke biz de o kiloda olsak vb diyebilirsinz ama ben en az 55 olmalıyım. Çünkü zayıflık bana hiiç ama hiç yakışmıyor.
Mayısın son haftası önemli bi düğün var davetliyiz.Dün kıyafet bakmaya çıktık.Görseniz 38 beden üzerimde torba gibi.beğendiğim hiçbi şey olmadı bana.utandım resmen kabinden çıkıp eşime gözükmeye. Ondan da öte kendim bile aynada kendime bakmaya Utandım. Göğüs desen ufacık fındık gibi olmuşlar,bacaklar çıta,yüz göz çökmüş,kalça dyie bi şey yok,moralim çok fena bozuldu
Ve ben bu durumdan kurtulmak istiyorum.Bi kaç gündür çok yiyorum. Daha önce de vitamin,bitkisel toz (kilo aldığı) kullandığım falan oldu.hiç bi işe yaramadılar.doktora da gitmiştim değerlerim hepsi normal.
Sebebi de Stres stres..
Napayım kızlar söyler misiniz
Nasıl umursamaz olayım
Ve en kısa sürede kendimi kilo için nasıl toparlayabilirim. Var mı hızlı sonuç verecek önerileriniz
Kendimi böyle hiç kadın gibi hissetmiyorum..Elle tutulacak hiç bi tarafım yok.
Güzelim güya ama bu zayıflık stres üzüntü sayesinde güzellik de kalmadı ortada :-(
Öyle mi hergün mü yapayım canımMrb ben bir ayda 6 kilo aldım çok zayıftım.şu sekilde: akşam yemeğinin hemen üstüne , 1 bardaktan fazla sütun içine 13_14 tane Bebe buskivisi at , üzerine 1 yemek kaşıgi yada biraz daha fazla tahin, ve aynı şekilde pekmez dok.bunları Çalkala ve yemeğin hemen üzerine iç. Tadı çok güzel ve zararı yok doğal seyler
Kesinlikle katılıyorum sanaKesin bildiğim ve bizzat yaşadığım bir şey varsa o da; kilo almanın vermekten çok çok daha zor olduğu!
İradene sahip olursan, zayıflarsın ama haddinden fazla yiyeceği zorla tıkınamazsın.
Ben de çok stres yapıyorumçok yakın 2 arkadaşım var o kadar zayıf ki boylarına göre, kilo almak için yapmadıkları kalmadı ama sonuç hep aynı ve ikisinde de dikkat ettiğim şey çok stresli olmaları ve herşeyi, en ufacık konuları, olmayacak şeyleri kafalarına takıp sorun yaşamaları, stresiniz ne yoğunlukta bilemiyorum ama biraz daha rahat olmalısınız
Çok farklı. Deneyeceğim bu dediğini.kulağa çok güzel geliyor :)Evvelaaa analizin doğru sen kendine bakmazsan kimse sana can olmaz. Böyle devam edemeyeceğini görmene sevindim. Psikolojik destek almayı düşünebilirsin. Çok işe yarayan bişey anlatayım sana. Evvela kafanda bi yer hayal ediyosun. Mesela bu benim için huzurlu bi ev. Bu örnekten yola çıkarak anlatayım, o evin içini hayalinde dolduruyorsun. Seni Mutlu eden insanlar kokular vs ama o yeri öyle detaylandırıyorsun ki ihtiyacın olduğunda kolaylıkla kafanda o yere gidebilecek seviyeye geliyo insan. Bide o yer için bi isim bul. Sonrasında duygu durumuna 1den 10 a kadar puan ver. Mesela eşinle tartıştın çok sinirli yada üzgünsün buna puan ver. Kilonun az oluşunu görüntünü hatırladın üzülüyorsun buna da puan ver. Elbette aynı düşünce için farklı puanların olcak uyguladıkça anlayacaksın. Ve 5 in üzerindeki her durumda sesli yada içinden o yere verdiğin adı tekrarla kendine. Öfke yönetimi içinde kullanılır bu yöntem ama etkilidir.
Spor yapmak mutluluk hormonlarını arttırır dahası kilo alırken dengeli alırsın. Bide diyetisyene gitmek istemezseniz hacmi küçük kalorisi yüksek şeyler yiyin. Kuruyemiş hem sağlıklıdır hem iştah açar hem epey kalorilidir mesela..
Son sözüm sen değerlisin bunu unutma. Bak seni hiç tanımayan insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor, Zaman ayırıyor.. Lütfen önce sen kendini sev sonrası gelcek zaten..
Çok farklı. Deneyeceğim bu dediğini.kulağa çok güzel geliyor :)
Gerçekten de öyle canım kendimi sevmek istiyorum ben de.Sağolsun burda yazılanların hepsi çok işime yarar şeyler eminim
![]()
İşte herkes kendi derdini büyük zannediyor. Kimi insan stresliyken yemek yiyemez kimisi daha çok yer. Ben mutsuz olduğumda çikolataya gömüyorum kendimi. Benim derdim de kilo vermek.Kesinlikle katılıyorum sana
Evliliğimle ilgili bazı şeyleri dert ediyorum. Baktım olmuyor bi ben dert ediyorum akışına bıraktım artık :-(Herşey senin elinde unutma. Bak ben haberleri izlemeyi bıraktım gazetelerin ikinci üçüncü sayfalarını okumuyorum. Kendi savunma mekanizmanı oluştur. Etrafındaki insanlara ne kadar gamsız vs diye kızmak yerine o bu kadar rahatsa bende rahat olabilirim diye düşünerek bak. Bu dünyaya bi kere geliyoruz, herşeyi dert edersek gerçekten bi derdimiz olduğunda ölelim mi o Zaman?
Galiba :)5 kilo eksilince böyle olmaz insan
Ha 5 kilo eksik ha 5 kilo fazla
Gerçek bi tebessüm varsa yüzünde her türlü güzelsindir
50 kilo vermişsin gibi abartmışsın durumu
Kuaföre git, saçını kestir, fön çektir, birde makyaj oldu bitti
36 beden bak 34 beden bak
Boyun kaç ki 1,90 değilsen öyle abarttığın kadar değilsindir, senin moralin bozuk diye gözüne herşey kötü görünüyo bence
Onca destan yazmışım cevap 'galiba ' mıGaliba :)
Ay canım ilahi Onca destan yazmışım cevap 'galiba ' mı
Oldu, görüşürüz![]()
evt her gün yapıcaksın ben 1 ay yaptım ve 6 kilo aldım.sonra bıraktım .hiç bir şekilde kilo alamayan biriydimÖyle mi hergün mü yapayım canım
Onları da eklicem. Midem alır inşallahsadece sut ve bebe büskivisi yetmiyor.tahin pekmez de inanılmaz kalori var
AmanAy canım ilahi 
Okudum hepsini de şu sonda demişsin ya moralin bozuk diye gözüne her şey kötü gözüküyor diye.onun için galiba dedim.
Boyumu yazacaktım daha da gülersin diye yazmadım
1.63![]()