Kendimi Kandırılmış, Çok kötü hissediyorum..

Neler yaaa.. ve ben annemden öte severdim bu kadını.
Nasılda yanıldım, nasılda insanları tanıyamıyorum. Oğlunun erkek olarak işe yaradığını düşündüğü anda annemi arıyor. Eğer bende bir sorun olsaydı bunlar beni 40 kere boşatırdı demek ki. Allah işte...
Annemden dolayı kadına tek laf edemem. Evet araya mesefe koyabilirm ama zaten çok sık görüşmüyorum. 2 hafta bir kez üç-beş saat.. Ama kırgınlığımı bilmeli.. Yaptığı yanına kalmamalı. Bir şey yapmalıyım , deli oluyorum düşündükçe...

Ya diyorsunuz ya, annemden öte severdim ben bu kadını diye...siz bunu annenize yansıttıysanız, anneniz abartmış olabilir mi? Bilmiyorum ya, kaç senedir evlisiniz? Ben şahsen bir insanın bu kadar uzun süre açık vermeden oynayabileceğine inanamıyorum. Hani zararsız dersiniz de, size karşı bu kadar kin doluyken kendini gerçekten sevdirmesi nasıl mümkün olabilir...:44:

Arkadaşım fevri haraket etme lütfen.
Benim aklıma şu da geldi,
Siz eşinize anlattınız olayı,eşiniz annesine sordu "anne kv böyle böyle demişsin karım hakkın da,doğru mu?" diye..
Kv "yoo ben öyle bişey demedim oğlum,kv aramızı bozmaya çalışıyor vs.." gibi şeyler söylerse?
İşte o zaman cidden anneniz kötü duruma düşer.
Kötü insanlarla uğraşılmaz arkadaşım,herşey beklenir bu tiplerden.
Mesafeni koy Allah'a havale et.

haklısın senin dediğin de doğru. iki ucu boklu değnek ...

Ya diyorsunuz ya, annemden öte severdim ben bu kadını diye...siz bunu annenize yansıttıysanız, anneniz abartmış olabilir mi? Bilmiyorum ya, kaç senedir evlisiniz? Ben şahsen bir insanın bu kadar uzun süre açık vermeden oynayabileceğine inanamıyorum. Hani zararsız dersiniz de, size karşı bu kadar kin doluyken kendini gerçekten sevdirmesi nasıl mümkün olabilir...:44:

annemi tanırım abartsa anlardım. Annemin tek karın ağrısı 1,5 aydır bana söyleyememiş olması. Dümdüz anlattı.. Sadece dikkat et kızım dedi o kadar..

Vallah böyle seyler bikac günde olsa icinde tutanlara hayranim, ben simdiye dökmüstüm herseyi:30:
Esime hemen anlatirdim, annesi sizi sikayet ederken hemde sizin annenize hemde olmayan seyleri iyi yaaa....

ya seni doğuran kadından öte nasl sevilir başka birinin annesi.Senin ilk hatan burda bence evet eşinin Annesi saygıda kusur edilmez falan ama annenden öte sevmen gerekmiyor bak sana bişey anlatayım gecen hafta kayınvalidemlere gittim nasıl öksürüyorum ateşim var uzanıyorum yanlarında falan içeri geldi bu annem ıhlamur yapayım mı dedi bende zannediyorum bana soruyor öksürüyorum ya hesapta meğer oğluna soruyormuş ben orda 4 saatir yatıyorum ıhlamur gelmiyo aklına oğlu gelince o zaman aklına geliyor bu dediğimi unutma ne sen onu annen olarak görebilirsin nede o seni kızı görebilir gerisi eğer görüyorum diyen varsa kameralara oynar.Annen de kızının dedikodusunu yaptığında ağzının payını verememiş mi benim sana tavsiyem kimsenin egosunu kaldırma saygını sevgini yap annenden önce geldiğini hissettirme.Zemheri de beşiğini mi sallamışta annen oluyor.

Bizim iyi olacağımız, karşımızdaki insanın da iyi olacağı anlamına gelmiyor maalesef. Öğrenemiyoruz bir türlü. :19:

ya seni doğuran kadından öte nasl sevilir başka birinin annesi.Senin ilk hatan burda bence evet eşinin Annesi saygıda kusur edilmez falan ama annenden öte sevmen gerekmiyor bak sana bişey anlatayım gecen hafta kayınvalidemlere gittim nasıl öksürüyorum ateşim var uzanıyorum yanlarında falan içeri geldi bu annem ıhlamur yapayım mı dedi bende zannediyorum bana soruyor öksürüyorum ya hesapta meğer oğluna soruyormuş ben orda 4 saatir yatıyorum ıhlamur gelmiyo aklına oğlu gelince o zaman aklına geliyor bu dediğimi unutma ne sen onu annen olarak görebilirsin nede o seni kızı görebilir gerisi eğer görüyorum diyen varsa kameralara oynar.Annen de kızının dedikodusunu yaptığında ağzının payını verememiş mi benim sana tavsiyem kimsenin egosunu kaldırma saygını sevgini yap annenden önce geldiğini hissettirme.Zemheri de beşiğini mi sallamışta annen oluyor.

Benim annemden o kadar çok fazla şevkatliydiki sevgimi kazanmıştı. Benim annem konulara daha " ne olmuş bende şöyle bişi yaşamıştım" tavrındayken o beni anlıyordu. Yani ben öyle sanmışım... Büyük hata etmişim.

Vallah böyle seyler bikac günde olsa icinde tutanlara hayranim, ben simdiye dökmüstüm herseyi:30:
Esime hemen anlatirdim, annesi sizi sikayet ederken hemde sizin annenize hemde olmayan seyleri iyi yaaa....

valla haklısın, eşimin tepkisini ölçemiyorum susuyor olmamın tek sebebi budur :(

çok tehlikeli biri, elini kolunu ne güzel bağlamış sen bi anneye kızını kötüle kötüle üstelik iftira at sonrada yemin ettir şimdi sen annem bana bunları bunları anlattı desen kv durur bi kenarda annen laf taşımaktan suçlu olur anlatmasan içten içe eminim bilecek annenin sana durumu anlattığını ama bıyık altından hahaaa bak bişey diyemiyo dicek keşke annen ağzının payını verseydi ve ortalığı ayağa kaldırsaydı

İçten pazarlıkçı insanlar dan nefret ediyorum.
Ne kadar ayıp kocaman kadın gidip üstelik annenize şikayet ediyor,pes.
Allah böylelerinden korusun hepimizi.
Saygı da yine kusur etme bırak büyüklük sen de kalsın.
Yapmanız gereken "mesafe" koymak.
Beraber mi yaşıyorsunuz kv ile?

Çok büyük arada kalmışlık seninki.. Bile bile bilmiyor gibi rol yapmak zor bir durum. Muhtemelen kayın validen oğluna kusuru konduramadığı için seni günah keçisi ilan etti ve içten içe sana diş biledi. Direkt söylemesende kalbini kırmadan buzları eritip yanıldığına ve sana haksızlık ettiğine onu ikna edebilirsin.

Bu durumda intikam almanın en doğru yolu pozitif olmaktır. Her konuda ideal insan olmak eminim kayınvalideni utandırır.

Öncelikle geçmiş olsun.
Kayınvalideniz samimiyetsiz bi bayanmış ne yazık ki..
Sizinle olan sorununuzu neden annenize anlatma gereği duymuş anlamadım.

Bence yapmanız gereken saygınızı yine gösterin ama eskisi gibi samimi olmayın.
Yaptığı çok ayıp çünkü.

Benim kızım için kadının biri bunları söyleyecek telefonun öbür ucundan döverim şerefsizi. İlk defa şiddet içeren bir şey yazmak istedim. Annen sana 1,5 ay sonra söyleyeceğine ağzının payını verememiş mi? Ne demek bebeği de sen düşürdün. Aynısını senin annen dese. Dese ki: "Senin oğlunun sperm sayısından olmuyor" Ne yapar o kadın? Sineye çeker mi bu lafı. Suratına bile bakmak içimden gelmez yerinde olsam. İnsan değilmiş.

Allah ıslah etsin ne diyelim kim çocuğunu düşürmek ister ki.. nasıl düşünceler nasıl hareketler bunlar çözemiyorum..
canım sen onu sevmek zorunda değilsin saygı duy yeter haftada bir gün ziyarete gidersiniz eşinle olur biter daha fazla muhatap olmak zorunda değilsin mesafeli ol..ve bence annenin sana anlattığını da söyleme kabak kadıncağızın başına patlamasın.

hic kimse öz ailen deyil ögrenmis oldu:ssz:
sev demiyorum saygida kusur etme ama her seyinide kayin valdene anlatmaa

ne kadar çok fesat ve çekemez insanlar var.. hiç bir kayınvalide gelinini kızı yerine koyamaz mı yahu..

senin anlattığın her şeyi kadın yalan olarak düşünüyor anlaşılan inanmıyor sana, uzak dur hiç bir şeyini anlatma belki o zaman hatasını anlar diyeceğim ama onuda anlamayacaktır...
iki yüzlü bir k.validen var..

geneleemk istemıyorum ama klasık kayınvalide davranışı neden gelinlerin kusursuz yaratıklar olacaklaırnı sanıyorlar anlamıyorum ya bızlerde etten kemikten kımı zaman hata yapabılecek varlıklarız ne oluyor en ufak hatada< yadda yanlış anlamada şikayetler iğneleyici laflar anlamıyorum mesfe en ıyısıdır şimdi yüzyüze konuşsanız olay tartışmaya dönecek ama mesafeli davranın arkanızdn iş çeviren biri artık güvenmezsınız eskisi gibi

Annenize anlatmissa demek ki herkese anlatmistir.
En iyisi araniza mesafe koyun.
Böyle birine hala sevgi ve saygi göstermek zaten sacmalik olur.
Bu arada esinizi bu durumdan haberdar edin, bilsin sizin artik eskisi gibi davranmayacaginizi.
Ama bence hicbir sekilde bu konuyu baska kimseye acmayin, cünkü inanin sonunda suclu siz olursunuz, bu tipler her zaman kendilerini aklamayi iyi bilirler.

içten pazarlıklı uyuzz kadınn..
Hadi birde kendi annenize sizi şikayet ediyor..
Anneniz ne demiş peki, sizi savunmamış mı..
Kendi annenize sizi durduk yere şikayet edebilme cesaretini nerden alıyor bu kadın..
Demek ki anneniz sessiz kalmış ki oda almış gazı sizi başlamış kötülemeye..
Mesafe koy arana..
Eğer eşinde mesafe koyduğunu anlarsa, anlat oda bilsin bence..
Tabii hemen gidip annesine yetiştirmezse !!

Bence hiç sorun yapmayın. Onun yaptığı terbiyesizlik. Siz konuşmamaya devam edin, kendisi gelip konuşur elbet. Eşiniz ne diyor bu duruma?

kv oglunun spermlerinde sorun cıkması dolayısıyla kendini yemiş demek ki.
hic ummadıgı bir gebelik olunca da sizi suclamak işine gelmiş.
uzuntusunden hırsını alamayınca dayanamamıs bir de annenizi aramış....

hiiic kafanıza takmayın. cok haklısınız. su an sizin de moraliniz bozuktur, gecmis olsun...
fakat onunla didişerek kendinizi üzersiniz. kadın zaten torun goremeyecegim derdine düsmüs kime nasıl saldıracagını şaşırmış durumda. bir de canınızı sıkacak laf eder vs. esinizle iyi olmaya bakın.
ona da biraz mesafeli davranırsınız. noldu derse moralim bozuk cocuk yuzunden der gecersiniz.

Benim anlamadigim anneniz neden söz veriyorki size anlatmiycagina dahir?
Biri bana kizimi kötüliycek ve bende sus pus kalicam ve söz vericem bisey demiycem diye, olduuu...
En azindan diyebilirdi ben bunu kizimla konuscam bi hatasi varsa özür diler sizden ve cekidüzen verir kendisine, bu yem atmak gibi olur hem biraz tutussun, elin kadinina ne söz vericem o benim kizimi yerden yere vururken...
Esinizede tüm olanlari anlatin, bilsin annesinin arkanizdan ne cevirdiklerini, size saygisi varsa arkanizda olacaktir...
Ben olsam belki olay cikarmazdim konuyu acmazdim o acmadigi sürece ama öyle soguk davranirdumki anlardi zaten neler oldugunu, hamile kalincada en son ona duyururdu, madem sizin hakkinizda böyle konusuyor öyle olmadiginiz halde ozamanda laf söylemeye hakki yok...

Canim kisa bir süre önce bende ayni seyleri yasadim
Ufak bir tartismamiz sonucu kayinvaludem annemi arayip
Söylemedigim sözleri yapmadigim seyleri anneme
Söylemis benim yeni haberim oldu e cok üzüldüm
Kendimi cok garip hissettim.anladim ki mesafeli olacaksin
Bize söylemeye cesaret edemiyorlar ailelerimizi
Üzüyorlar agirligini koy gerekirse söyle utansin
Bir daha arayamaz anneni bildigini bilmezse
En ufak biseyoldugunda anneni arar .söyle ben söylefim
Ise yaradi.

Esinizin gelmesine yakin ağlamaya başlayin evde .
Aglayin aglayin .
Gözlerinizi sissin hickira hickira aglayin .
Eşiniz soruncacevap vermek istemeyin (!)
Sonra da anlatin herşeyi esinize sarilip daha da çok aglayin .

Yorum yazmayacaktim ama dayanamadim kv haddini bilmesi lazim esinizle acik acik konusun kv soylediklerini sizin hissettiklerinizi esinizle beraberde kv konusun onada soyleyin size saygim sevgim vardi oda kalmadi deyin bundan sonra zorunlu zamanlarda goruselim deyin bu ne yaa cidden cok sinirlendim ben terbiyesiz kadin

Bizim iyi olacağımız, karşımızdaki insanın da iyi olacağı anlamına gelmiyor maalesef. Öğrenemiyoruz bir türlü. :19:

Arkadaşlar merhaba,
öncelikle hepinize teşekkür ederim. Yorumlarınız konuyu farklı açılardan değerlendirmem için çok faydalı oldu. düşünemediğim bir çok şeyi sayenizde düşünmüş gibi oldum. Dün gece eşimle konuştum. Konuşmayacaktım ama akşam yattığımızda neyimin olduğu konusunda ısrarcı davrandı. Önemli bir şey yok vs desemde anlattırdı.

Annesine 3,5 yıl boyunca verdiğim önemi,saygımı anlattım. Benim farkında olmadığım bir saygısızlığım oldu mu onu sordum.
Annesinin annemi arayıp söylediklerini kısaca özetledim, bunu hak ettim de ben mi farkında değilim diye sorguladım.
Ailesine karşı saygımın hep devam edeceğini, ancak artık görüşmelerimde arada mesafe olacağını bunu bir direniş olarak görmemesini, onun benim ailemle inat yapıp görüşmeme durumunun beni üzebileceğini söyledim. Ben de ailenle görüşeceğim ama eski sevgimi bekleme dedim.
Ailesinin benimle ilgili onu hiç uyarıp uyarmadığını sorguladım.

Konuşurken çok ağladım. O sadece sustu.
Neden böyle bir şey yaptı soruma bilmiyorum dedi.
Sarıldı bana, sustu ve uyudu..

Arkadaşlar merhaba,
öncelikle hepinize teşekkür ederim. Yorumlarınız konuyu farklı açılardan değerlendirmem için çok faydalı oldu. düşünemediğim bir çok şeyi sayenizde düşünmüş gibi oldum. Dün gece eşimle konuştum. Konuşmayacaktım ama akşam yattığımızda neyimin olduğu konusunda ısrarcı davrandı. Önemli bir şey yok vs desemde anlattırdı.

Annesine 3,5 yıl boyunca verdiğim önemi,saygımı anlattım. Benim farkında olmadığım bir saygısızlığım oldu mu onu sordum.
Annesinin annemi arayıp söylediklerini kısaca özetledim, bunu hak ettim de ben mi farkında değilim diye sorguladım.
Ailesine karşı saygımın hep devam edeceğini, ancak artık görüşmelerimde arada mesafe olacağını bunu bir direniş olarak görmemesini, onun benim ailemle inat yapıp görüşmeme durumunun beni üzebileceğini söyledim. Ben de ailenle görüşeceğim ama eski sevgimi bekleme dedim.

Bu konuyu eşinizle bu şekilde paylaşmanız çok doğru olmuş.
Eşiniz sustuğuna göre size hak vermiş. Her ne kadar annesi hatalı da olsa oğlu sonuçta aşırı tepki verememesi çok doğal.
Annesi olduğu içinde sessiz kalmış.

Umarım aranıza koyduğunuz mesafeden sonra yaptığı hatanın farkına varır.

Arkadaşlar merhaba,

Anlatmana karşı olanlardan biriydim,ama öyle güzel bir dil kullanmışsın ki eşine anlatırken.
Tebrik ederim arkadaşım.
Susması çok normal değil mi? Annesinin davranışının altın da ezildi adam,suskunluğunun nedeni bu bence.
Nasıl üzülmüştür,nasıl mahçup olmuştur sana karşı..eşine de üzüldüm şimdi.

Arkadaşlar merhaba,

Sevindim
Eşiniz ne olursa annemdir haklıdır modunda biri değil
Buna da sevindim
Mutluluklar

Arkadaşlar merhaba,

ben de anlatmamanızın daha iyi olacagını, annenize kızacagını, kendi ailesini savunup sizi uzecegini hatta kv ogrenince hepten işin renginin kaçacagını dusunmustum...
ama o kadar guzel konusmussun ki o da tepki vermemis,
hem yasadıgınız sıkıntıdan dolayı üzülmüş hem de ailesinin yaptıgından utanmıs, sarılıp uzuntunuzu sıkıntınızı beraber atlatmaya calısmıs.
siz boyle bir iletisimi kaybetmediginiz surece evliliginizde hicbir sorun yaşamazsınız bence.
mutlulugunuz daha da artsın... :nazar:

Cok iyi yapmissiniz, evliliklerde ne olursa olsun gizlilik olmamasi lazim bence, anca ozaman birbirinize olan degeri anlarsiniz,birbirinizi daha iyi anlarsiniz ve evliliginiz güclenir... Esinizde olanlarin farkinda ve size hak veriyorki sadece susup sarilmis... Siz saygida kusur etmedikce esinizin gozunde dahada degerli olacaksiniz...

Cok iyi olmus konusmaniz esiniz size hak verdigi icin sessiz kalmis bak dusundugunuz gibi buyumemiste olay guzel sevindim sizin adiniza...

Çok sevindim anlatmaniza .
Sonraki önemli bence .
Eşiniz ne yapacak ailesine karsi nasil davranacak ?.
Hayirlisi.

Arkadaşlar merhaba,

Size hak vermiş ki eşiniz sessiz kalmış..
Ama bence size hak verdiğini bi şekilde eşiniz tarafından da gözle görüp anlayacaksınız bence..
Sonuçta siz onun eşisinizz..
Hoş bi durum değil..
Mesafe koyun bakalım anlayacak mı sewgili kayınvalidenizz....

Back
X