kendimi kandırmayaa daha ne kadar devam edicem ben yaa :(:(

hcs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
226
1
46
Diğer
3 senelık ilişkim vardı erkek arkdasımm terketti gitti güya sadece benım iyiliğimi geleceğimi düşündüğü iiçinmişş amaa ne olursa olsun yapmamalıydı gitmemeliydi yaa 3 ay olcak nerdeyse ve ben hala unutamadım hep aklımda unutmayaa calıstım arkdaslarım la gezmeler eglenmeler aklımama getırmemeye calıstım ama bunu hıcbıyerde hıcbızAMAN basaramadım unutamıyorum olmuyo daha ne kadar içimde onunla yaşıcam kısacası ne zmana kadr acı çekicem acaba..mutlu gibi görünmeklee unutmuş gibi davranmakla aklımda yokmuş gibi yaşamakla sadece kendimi kandırıyorumm peki ne zmana kadr nasıl atlatıcam bu durumu

erkeklerin ayrılmak için sunduğu bahanelerin en başında "senin iyiliğini düşünüyorum, ben sana layık biri değilim" geliyo maalesef. hiç kendinizi üzmeyin.. zaman herşeyin ilacı emin olun... düşünmemeye çalışın, aklınıza geldikçe kafanızı dağıtacak birşeyler bulun ve asla duygusal müzik dinlemeyin.... hayat herşeye rağmen güzel ve yaşamaya değer... sadece birazcık zaman..

biliyorum şimdi sana ne söylesekte boş..3 sene az bir zaman değil alışkanlıklar var en azından ama gidene yapacak bişey yok şöyle düşün seni isteseydi gitmezdi o yüzden kendini üzmeye değmez onu ne kadar az aklına getirirsen o kadar çabuk unutursun yalnız kalmamaya çalış mümkün olduunca kafan baska şeylerle meşgul olsun ..inan kimseye değmez canım benim..

giden gitmiştir.

geleceğine bak.geçmişini biranda sil diyemem.ama zaman ver kendine.

ve aklına getirmemeye çalış

canım zor bir durum 3 yıl az değil ama tamamen bahane uydurup gitmiş.tek ilacın zaman uzmanlar bunun en fazla 6 ay süreceğini söylüyorlar elbet unutacaksın inan belki de yüreğin başka biri için atmaya başladığı zaman...

yaa tabiki zaman işte eğlenmeyee calıstımm arkdaslarımlaa daha sık görusmeye basladımm ama bi türlü eğlenemedim gülemedimm her ortamda hep durgunluk hem aklımdaa kaçamıyorumm bi türlü çıkıp gitsin içimden artık acı cekmek gercekten istemiyorumm ağlamaktan bıktımm yoruldumm zayıfladımmm...

sebepsiz deil aslındaa sebepleri vardı kendınee göre beni düşünmüş benim geleceğimi düşünmüşş ama saçma sapan şeylerr yani
düzelmee ihtimalimiz sıfırr yani sevgilisi bilee var şuan büyük ihtimal ve ben halaa onun içinn yanıyorumm onun için çırpınıyorumm onun içinn onın için yani..
bırak diorum kendı kndımee o hayatınaa devam edıoo sende et amaa yokk ben 'O' olamıyorum ben yapamıyorum..
hayatınaa birini sok cabuk unutrsun dıolar unutman ıcın bırısı lazım dıolar bu konuda napıyım peki...

yapma, kendine haksızlık edersin! hem de sevmeden birlikte olduğun kişiye yazık...
geçmesini bekle, çok zor ama :

evett bu varr sevmeyerekk sırff cıkar ıcın bııryle beraber olmakk..ama n bılım kimi ölee dio kimii yapmaa etmee
pekii napıcamm nasıl unutucamm ben yaa yeter ıcımın yandıgı

Adamın umrunda değil, keyfini yaşıyor. Siz takıntı yapıyorsunuz.
Değmeeez deyip umursamamaya çalışın.
Bunun bir zamanı yok ama unutulmaz diye de bir şey yok.

Ben de bir başkasıyla unuttum ne yalan söyliyim.... Ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebiliyo bu çivi olayı

"Her ne yaşanıyorsa Yaratan tarafından gönderilmiştir.ilaç bazen acı,bazen tatlı olur.Sonuçta acı olan ilaç da bizim için şifayı barındırır.Allah kuluna zulmetmek ya da sadece acı çektirmek için sıkıntı vermez.Acı oldurur.sıkıntı 3 nedenle verilir:ya günahlara keffaret ,ya manevi derecenin yükselmesi,ya da Allah ı ve ahireti hatırlatmak için.Dert Allah ı gizlice anmana vesile olacaksa,tüm dünya malından yeğdir.Dertsiz dua soğuktur.Dertli dua içtendir."ben hep bunu okuyorum vede dua ediyorum.bence sende dua et ve Rabbimden hakkında hayırlısını dile.Allah hiç bir şeyi sebepsiz yaramaz.Hakkımızda hayırlısı olsun canım.ama olan kendine oluyor.bu dönemi atlatamıyorsun çünkü zor bir dönem biliyorum.gerekirse bunu yenmek için psikoloğa,psikytrise başvur ve acilen toparlan.hayat çok kısa ve böyle geçmişe dönüpte keşkelerle yaşama.Allah sabır versinn herşeyden önce canım.bir an önce toparlanman ve mutlu olman dileğiyle...

iyi dileklerinn için çok ama çok tşkrr ederimm pskıyatrıyee gıttım ılac falan da kullanıyorumm saten amaa hiçbirşey engel olmuyo suan o başkasıyla benım onu düşünmem son derece mantıklı ama bunu kendımee acıklayamıyorumm ilklerr varr 3 sene var gecmıss yasananlarr paylaşım varr...
amaa eminimm yenicemm bende bunu elbett yenicem....allahın izniyle..

Hiç bir acı sonsuza kadar sürmez!
3aykısa bir süre,nezaman unutucam diye
bekleme gün sayma bırak oluruna.

hakkında hayırlısı buymuş demek ki.
hiç bir erkek evladı için ağlamaya değmez!
klasik bahanelerden birini uydurup gitmiş işte
bak birde sevgilisi varmış ahh ne düşünürmüş seni.

Bırak canım,canı cehenneme olsun
senden uzak Allah'a yakın olsun.

sende topla artık kendini
takıntı haline getirme
yaşandı ve bitti kabul et!

canım başa gelen çekilir.antalyadan-ayşe rumuzlu arkadaşımız ne güzel şeyler yazmış.ben de çok acılar çektim.aşk acısı çok zordur.bir kere de çekmedim hem.ama sonuçta ayakta kaldım.zaman herşeyin ilacı.hakkında hayırlısı olsun.ayakta durabilir,başka birini de sevebilirsin hiç merak etme..sadece onu düşünmemek için zorla kendini..bir gün zaten düşünmekten yorulacaksın.sonra da unutmaya başlayacaksın.acılara alışıyor insan.ne yaparsın..yalnız değilsin.

kötü bi durum aynı seyı bende yaşamıstım ama pısıkolojık destek almadan toparlanamadım ıstersen sende deneyebılırsın

Arkadaşım, ilk önce içeride kalan duyguları boşaltman gerekiyor. Benim sana tavsiyem, eline bir kağıt kalem al ve ona bir mektup yaz, ona vermene gerek yok, verme de zaten, ama içinden ne geçiyorsa hiç bir eksik kalmadan yaz... Boşalt.. Acını, kızgınlığını, öfkeni, nefretini vs.. Hiç bir şey eksik kalmasın ama.. Sonra biraz zaman ver kendine.. Birinden ayrılmak, düşüp bir yerimizi yaralamak gibidir. Nasıl, bir yerimiz kanayınca canımız yanarsa ayrılıkta da içimiz yanar.. Nasıl yara kabuk tutup bağlama sırasında dokununca acırsa, o kişiyle olan, onu hatırlatan her türlü maddi manevi şey can yakar.. Yaranın iyileşmesi için zaman gerekir öyle değil mi? hiç bir kanayan yara anında iyileşmez. Duygusal yaralar biraz geç iyileşir. Önemli olan beklemektir. Bu nekleme zarfında da dediğimiz gibi üstüne dokununca acıyacaktır, dokunmasan da bazen acıyacaktır. Bir yerin kanayıp acıdığında o acımaya devam ederken onu düşünmemezlik edebilir misin? İşte ayrılık da böyledir. İyileşecektir mutlaka, ama iyileşinceye kadar zaman gerekiyor.. Canın yanacak, ağlayacaksın, mutsuz olacaksın, için parçalanacak belki de zaman zaman.. Ama emin ol geçecek.. Sadece bekle ve ne yaşayacağını bil... Ameliyat olduğunda ameliyat yaranın iyileşmesini bekler gibi.. Sadece zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…