- Konu Sahibi esra90version
-
yalan söylemesi iyi değil güveninizi sarsıcak belki tekrar güvenemiceksiniz ama bu kadar çok sevysnzda bir şans daha verin aynı hataları bende yaptım sıkmayın siz sıksanızda o yalan dolanla yapıyo bakın ! rahat bırakın o zaman bu kadar değerli olmıcak emin olun biz hayır dedikçe onlar daha çok saldırıyor
haklıısn sanırım ama önüme gelen herkesle konuusyorum bi tarafı ayrıl tekrar yapar dio bi tarafı devam et diyo ne yapıcagımı şaşırdım kendime zarar vermek istedim m onu bile beceremedim kafamı toplayamıorum konusulanları algılayamıorumm sadece bi daha yaparmı yapmazmı bundan emin olamıorumm kötüyüm hemde çok hiç olmadgm kadar canım yanıoo
saçmalama kendine zarar vermekle eline ne geçicek al karşına konuş bi daha yalan istemyrm yoksa beni tamamen kaybedersin de ve dediğim gibi sıkma bunaltma her şey daha iyi olucaktır eminim ne geliyosa zaten bu kadar sıktığımız için geliyo git face aç ya da başka bir şey yap desek gizli yaptıkalrı kadar hevesli yapmıcaklar
konuştum bidaha yapmıcam dio tamam dio hatalıyım bi boşluga düştüm mutluluk aradım huzur aradım dio ama bana bir senedr facem yok diyen insan şimdi bi daha yapmıcam diince inandrırıcı gelmio güvenemiorum benmde hatalarm var tabii gerçeektn çok sıktım nerdeyse 2 3 ayda bir hat deiştitiriodum sebepsz yere erkek arkdslryla bile görüştrmüordum çok sıktım evet kabul ediorum ama hepsi kıskandıgım içindi şimdi köpekler gbi pişmanım ama acım geçmio bu kadarmı çirkinim diorum bu kadarmı çirkindimde gtti baska kızlarla konustu hazmedemiorumm
konuştum bidaha yapmıcam dio tamam dio hatalıyım bi boşluga düştüm mutluluk aradım huzur aradım dio ama bana bir senedr facem yok diyen insan şimdi bi daha yapmıcam diince inandrırıcı gelmio güvenemiorum benmde hatalarm var tabii gerçeektn çok sıktım nerdeyse 2 3 ayda bir hat deiştitiriodum sebepsz yere erkek arkdslryla bile görüştrmüordum çok sıktım evet kabul ediorum ama hepsi kıskandıgım içindi şimdi köpekler gbi pişmanım ama acım geçmio bu kadarmı çirkinim diorum bu kadarmı çirkindimde gtti baska kızlarla konustu hazmedemiorumm
O, sen bunları öğrendin diye yataklara düşmüyor da sen düşüyorsun, öyle mi?
Yanlış bir ilişki biçimi geliştirmişsin.
İnsan sevdiği insanla birlikte olmak,zaman geçirmek ister.Kimse zorla kimseyle birlikte olmuyor.
Bu denli kıskanıp kısıtlamak,sevgi kavramıyla bağdaşmaz.
İlişkide asıl amaç birlikte mutlu olmaktır.
Mutlu olmadığın,sürekli huzursuz ve tedirgin olduğun bir ilişki sana zarar verir.
Bu ilişkinin kurtulabileceğini sanmıyorum.Önce ondan ayrılıp sonra psikoloğa gitmeni öneriyorum.
Sinirlenip üzülünce kusup bayılman,bazı psikolojik rahatsızlıklara işaret ediyor.
Bunu tek başına aşabilmeni mümkün görmüyorum.
Tedavi görmen,ileride doğru ilişki kurman açısından da son derece gerekli.
affet gitsin sanal olarak konuşmuş birşey olmaz erkekler böyle şeyleri sever konuş onunla bir daha yapmamasını söyle eskiyi kapatıp birdaha konuşmayın ilişkiniz yıpranmasın sonuçta uzun yılların hatrı var bir sans daha ver
Arkadaşım kaç yaşındasın sen? Yani bu olayın açığa çıkmasının ardından siz niye kendinizi bu kadar paraladınız perişan ettiniz onu anlamadım... Tamam size yalan söylemiş affedilecek bir yanı yok ama kendinize zarar verecek kadarda büyük bir olay yok ortada açıkçası... Kendini üzen karşı taraf olsun siz değil!!! Ayrıca neden bu kadar sıkma gereği duydunuzki erkek arkadaşınızı güvenmiyorsanız hiç birlikte olmayın güveniyorsanız insanı bunaltmayın lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?