- Konu Sahibi esra90version
-
bak tatlım birtakım hatalar yapmış sewgilin ve bunlara gerekçe olarak da senin onu sıkmanı bunaltmanı göstermiş. erkeklerdeki bu zihniyeti anlayabilmiş değilim doğrusu darlanıyosa bunalıyosa alıp seni karşısına ben böyle yapamıyorum, beni bu kadar sıkma deseydi ha sen buna rağmen düzelmiosan çekiğ giderdi(tabi sen gerçekten onu sıkıyosan). ama yok ne yardan geçerim ne serden zihniyetiyle dawranmış sewgilin. ileride de yine sen onu "çok fazla sıktığında" böyle mi dawranacak. bana kalırsa bunun affedilir bir tarafı yok cnm. umarım yanılırım ama sonunda üzülen sen olursun.
ikinizin adına derken ikinizin adı da mı yazıyor yani profilde ?
evet ikimiizn adını yazmış ve de onun soyismi birde resmlerimizi eklemiişş yani korkusu olsa byle bşy yapamazdı sanki gbime gelio bi şans daha vermelimiiym kızlarrr
arkadaslar napıcamı bilmiorum 3 yıllık ciddi br birlikteliğim var.ailemle tanıştrdm ne gerekiosa yaptım herşeyda gayet yolundaydıı fakat 1 yıldr bir facebookunun oldugunu ögrendim önce direndi ama sonunda itiraf etti girdim face ye ve herşeye baktım bir sürü tanıdıgı tanımadıgı kız eklemiş ve hepsiylede muhabbettydi kurana el bastı kimseyele normal hayatta görüşmedim die sebep olarakta benm ona attıgım iftiralar ıve kıskançlıkları gösterdi çok bunalttın beni arkaadslrmla bile görüştrmedin dedi bir çok sorunu var maddi oalrk acaba bunun içinmi yaptı diyorum ama bilmiorumm yataktan çıkamıorum bir haftada 4 kilo verdm sadece kusuorum ve zaman zamanda bayılıorum ne yapıcagımı bilemiorum affedebilirmiyim napmam lazmm kendimi çok güçsz hissediorum bana yardm edinn nolur çok seviorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?