Kendimi Kelimelerle Anlatamayacağım Bir Duyguda Hissediyorum..

Canım ınan bu duyguyu yasayan yalnız sen degılsın bende 20 yasında aynı seylerı yasadım sonra bırgun annemlere dedım kı ben kapanmak ıstıyorum bunu o an gercekten ıstemıstım hemen alısverıs yaptım ertesı gun kapandım kafam karısıktı ama bırseyler benm rahatlamamı saglıyordu oncelerı normal pantolon dızustu tunık gıyordm sonra artık o da yetmedıı uzun pardesuler gıyınmeye basladım herkes sasırmıstıı ama ben hala bırseyler eksık dıyordum tuhaf bır duygu dedıgın gıbı anlatılmıyor sonra psıkolog yardımı aldım doktorum bana acılmamı soyledı bunu soylemesıne karsı cıktım ama benımde acılmak ıstedıgımı anlamıstım ılerıkı seanslarda bu baska bırseydıı cok da kotu rahatsız edıcıı ne yazık kı 4 ay kapalı kaldım ve acıldım ıse basladım baska arkadaslıklar edındımm ve ben bıle farkına varmadan normale donmustumm ... Yazım uzun oldu kusura bakma senın yasadıklarınla baglantılı oldugunu dusundugum ıcın ayrntılı yazmak ıstedımm...Neyse kısacası bu duyguyu hıc yasamamıs say ve ıstesen gercekten bunu hıssetmeyebılırsın dıye dusunuyorum yakın bır arkadas yardımı al atlatılabılır seylerr bunlar cok takmaa ....

Çok teşekkür ederim bu saatte üşenmeyip cevap yazdığın için.. Çok benzettim olayını kendime sadece ben böyleyim sanıyordum ve anormal olduğumu düşünmeye başlamıştım artık..:50: Demek bu zaman zaman bazı kızlarda olan birşey ve atlatılabilecek bir durum, bunu öğrendiğime çok sevindim zaten şuan.. Hep böyle kalıcam diye endişeliydim.. O duygu geldiği takdirde yokmuş hissetmiyormuş gibi davranmaya çalışıcam artık..:54:

Rıcaa ederımm rahatlamana gercekten sevındımm ayrıca buradakı amacımız hepımıze yardımcı olmak,bılgı alısverısınde bulunmak degıl mı ? :) Neysee kıı senı de rahatlatmıs oldukk artık suslenıp puslenıp sokaga cık tereddutsuzz tamam mıı :54:

ohh rahatladım valla.. demekki bu kişisel birşey değil sadece bende olmuyor.. içim rahatladı yani geçmese de olur artık :1:

canım bu 17-18-19-20-21 yaşlarda bişeyler var :1: ama geçiyo yani eminim bende kendimi çok tuhaf hissederdim farklı bişeyler yapıp çıktığımda ama şimdi makyajsız bakkala dahi gitmiyorum valla:1:

Son düzenleme:
Herkes acil sacil demis kapaliyim diye demiyorum ama sen simdi suslu puslu arkadas edindimmi dahami rahatliyacan dene belki faydasi olur ama ruhen olmiyacaginin kanatindeyim bak ailemde tek ben oruc tutuyorum diyosun bence senin aradigin yol baska ins hayirlisi olur

Back
X