Çok üzücü bir durum , bazen aileler fark etmeden çocuklarına zarar verdiklerini göremiyorlar sanırım. Ben de lise 2 ye kadar çok içine kapanık bir çocuktum , evde kitap okurdum sadece ... Hiç diyologa girmezdim kimseyle , belki de bu şekilde korudum kendimi...Hiç bir şey istemezdim dolayısı ile onlardan beklentilerimi hep minimumda tuttuğum için abim ve ablamın içine girdiği kavgaların içinde hiç bulmadım kendimi... Babamın tek tokat atmadığı birey benim o evin içinde... Ha bir tokadını yemişliğim var , 19 yaşındaydım , o zaman ev telefonu var , cep yok.... İlk eşimle çıkıyoruz o dönem , bir bayram günü hiç öyle bir şey yapmadığı halde aramış , telefonu çıkanı da abim sanmış , beni istemiş iki dakika konuştuk , sana da iyi bayramlar deyip kapattım. Ev nasıl kalabalık anlatamam , teyzeler , amcalar , kuzenler.... Neyse hiçbir şey demedi.... Ben uyudum , misafirler 2 de gitmişler.Bu geldi odaya bir hışım kaldırdı beni kimdi o söyle dedi... İş arkadaşımdı iyi bayramlar demek için aramış dedim. Bana yalan söyleme dedi bir tokat attı. Annem aldı götürdü bağıra çağıra gitti yattı. Neyse sabah 6 da uyandım , ilk iş karakola gittim , komiserle görüşeceğim dedim :)) Polis memurları ne oldu dedi size ne ya dedim komiseri görücem. Baktılar kız çatlak aldılar beni komiserin odasına... Komiserim ben 19 yaşındayım dedim ve kimliğimi masanın üzerine attım. Buraya geldim çünkü ailem gelirse kayıp olmadığımı bilin. Dur dedi ne diyorsun sen , babacan bir adamdı çay söyledi , poğaça yedik birlikte. Nasihat etti ama kim dinler. Erkek arkadaşımla buluştuk olanları anlattım. O da dön eve dedi yapma etme ... Yok dedim. Bir arkadaşımda kaldım 3 gün kadar... Bu arada bütün kuzenler toplanmış 40 kişi gidebileceğim her yerin altını üstüne getirmişler. Sonunda evinde kaldığım arkadaş dayanamayıp yumurtlamış , bizde kalıyor diye. Kuzenler gelip aldılar beni , teyzemde kaldım 15 gün en sonunda bir akşam babam geldi beni almaya , özür diledi , bir de şimdinin parası 50-100 tl filandı sanırım git saçlarını kendi rengine boyat diye para verdi.Ondan sonra da bir daha böyle bir olay geçmedi aramızda. Gerçi yıllar sonra yine bir çekip gitme mevzuumda cama çıkmıştı kendimi atacam diye , bu arada çıktığı cam 1.kat en fazla 2 mt yüksekliği var :) Atarsan at senin ... diye bir kızın yok demiştim ... Sonra gene barıştık .... Bu siteye üye olduğumdan beri ne çok anı canlandı gözümde , sanırım burası da bir terapi oluyor :)