- 28 Haziran 2011
- 63.696
- 159.901
- 898
- Konu Sahibi Anti Depresan
Seni öyle iyi anlıyorum ki, allah kimseye vermesin. En kötüsü de çevreden sanki şımarıklık yapıyorsun gibi algılanıyor, aman ne var bunda canım deyip geçiyorlar.Bu dert benim baş edemedigim derdim her geldiğinde beni darmadağın edip gidiyor.
En çok gitmek istediğim bir tatil öncesi , Aylardır planladigim bir organizasyon , ya da uzun zamandır görmediğim birisini tekrar görmek..
Bütün bunlar anksiyete mi tavan yapıyor ve bildiğiniz hasta oluyorum anında..
Yarın dedemler memleketten bana ziyarete gelecekler ve ben şimdiden mide bulantısı çekiyorum kalbim küt küt atiyor.Uyuyamadim bile.
Diyeceksiniz ki doktora git.Emin olun gitmediğim doktor kalmadı.Sadece Antidepresan veriyorlar ve onlarda uyuşturuyor ve uyuyorum surekli.Bu heyecanimla nasıl baş edebilirim bilmiyorum..
Lütfen yardımcı olun ..Su an rahatlamaya inanılmaz ihtiyacım var![]()
Bir an da gelen o kriz anı, bunun tarifi yok. O an hiçbirşey düşünemiyorsun beyin sanki duruyo kalbin yonetiyo
Ben bunun için 10 aydır tedavi goruyorum, ilaç iciyorum psikiyatrist kontrolünde. İlk zamanlar ruh gibi oluyorsun,ayakta uyuyorsun ama bir süre sonra uyku etkisi kayboluyor ve daha iyi hissediyorsun. Şuan gayet iyi durumdayım,kuş gibi hafif hissediyorum kendimi. Bariz farkı görüyorsun zaten,ben faydasını gördüm
Kesinlikle ilacını duzenli kullanmalısın ve kafana göre birakmaman gerek. Tedavi süreci en az bir yıldır çünkü. Evet herşey beyinde bitiyor ama bu hastalıkta takviye şart. Hemen randevu alıp düzenli tedavine başla ilerlemesin,daha iyi hissedeceksin.çok geçmiş olsun canım