Kendimi kötü hissediyorum

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
mrb hanımlar
İşle ilgili bi problem oldu bu yüzden kendimi kötü hissediyorum yani problem mi onu da bilmiyorum.
Öğleden sonra bölümden bir hoca asistanlardan birini arayıp,ben gelemeyecğim derse elife söyle isterse o gitsin yada sen git.demiş.
Asistan da geldi söyledi bana ama derse 10 dk var hiçbir hazırlığım yok ve toplasan 2kez derse girdim onlarda başka bi hocanındı ve saatler öncesinden haber vermişti hazırlanayım diye.bu yüzden siz girin dedim hazırlıksz oldu takılmıyım anlatırken dedim oda tamam dedi ama dersin hocası kızcak bana diye korkuyorum zaten alınganım offf sizce gidip konuşsam mı hocayla
Elimden geleni yapıyorum ama daha tam alışamadım işe bide böyle olunca geriliyorum iyice

Kızarsa buza otursun
Zaten ya sen ya o demiş neden kızsın?

Konuda cevap yazıyor zaten
Elif derse girsin dememişki.
2nizden biri demiş ?

Evet öyle demişte şimdi burda yeni asistanları bi kaç ay derse sokmazlar bu hoca da bana dersine girmemi teklif etmiş oldu önemli bişey onlar için yani,yapamam edemem cevabını sevmiyolar o yüzden kızar diye sorun ettim

mrb hanımlar
İşle ilgili bi problem oldu bu yüzden kendimi kötü hissediyorum yani problem mi onu da bilmiyorum.
Öğleden sonra bölümden bir hoca asistanlardan birini arayıp,ben gelemeyecğim derse elife söyle isterse o gitsin yada sen git.demiş.
Asistan da geldi söyledi bana ama derse 10 dk var hiçbir hazırlığım yok ve toplasan 2kez derse girdim onlarda başka bi hocanındı ve saatler öncesinden haber vermişti hazırlanayım diye.bu yüzden siz girin dedim hazırlıksz oldu takılmıyım anlatırken dedim oda tamam dedi ama dersin hocası kızcak bana diye korkuyorum zaten alınganım offf sizce gidip konuşsam mı hocayla
Elimden geleni yapıyorum ama daha tam alışamadım işe bide böyle olunca geriliyorum iyice
Keske girseydiniz derse . İnsanin boyle seyleri aşması için cok güzel bir fırsat .Ayrıca üniverste öğrencileri genelde sadece not peşinde oldugu icin düz okusaniz bile uygulamali bir ders degilse basarabilirdiniz . Hemde doğaçlama yeteneğinizi görürdünüz ;)

Keske girseydiniz derse . İnsanin boyle seyleri aşması için cok güzel bir fırsat .Ayrıca üniverste öğrencileri genelde sadece not peşinde oldugu icin düz okusaniz bile uygulamali bir ders degilse basarabilirdiniz . Hemde doğaçlama yeteneğinizi görürdünüz :KK66:
Evt aslında öyle ama cesaret edemedim,bir iki saatim olsaydı asla kaçırmazdım

mrb hanımlar

çok evhamlısın.

Bizde hazirliksiz gelen asistanlar okul hakkinda notlar hakkinda konusup imza alip gidiyor. Yuksek lisans hakkinda bilgi veriyor vs. Sende bunu yapabilirsin nolcak sanki

Bundan sonra hazırlıklı olursun sen de her zaman, hem artı puan olur. Hocalar hangi derste ne işliyor takip ediyorsundur zaten, bunlar çok iyi fırsatlar mesela şu ana kadar bizim dersimize hiç asistan girmedi. O yüzden böyle fırsatları kaçırma, çok sık gelmez böyle şanslar.

Bizim hocamız da gelmemisti isi cikmisti.Arastirma gorevlisine söylemişti o da sinifa gelip benim hazirligim yok son anda haberim oldu demisti. Bunda bir sey yok ki. Buyutmenize de gerek yok.

Back
X