Kendimi kötü hissediyorum

çok evhamlısın.
Evt hiç sorma

E tanıyorum seni :KK53: kocanla aran nasıl :KK51:
Geçen hafta kötüydü şimdi iyi:)

Bizde hazirliksiz gelen asistanlar okul hakkinda notlar hakkinda konusup imza alip gidiyor. Yuksek lisans hakkinda bilgi veriyor vs. Sende bunu yapabilirsin nolcak sanki
Ama bi konu var mesela onu anlatmam istendi benden dışına çıkamazdım ki

Bundan sonra hazırlıklı olursun sen de her zaman, hem artı puan olur. Hocalar hangi derste ne işliyor takip ediyorsundur zaten, bunlar çok iyi fırsatlar mesela şu ana kadar bizim dersimize hiç asistan girmedi. O yüzden böyle fırsatları kaçırma, çok sık gelmez böyle şanslar.
Evet kesinlikle,benim de hatam var aslında her an derse gidebilcekmişim gibi çalışmam lazımdı,hangi derslere girdiklerini biliyorum ama pek takip edemiyorum açıkcası hangi konuda olduklarını gidip sorsam da olmaz

Hazırlıksız yakalandın, bu konuda da titizsin o sebeple elifin girmesini istedin. Ama böyle durumlar için artık daha dikkatli davranacaksın, öyle hissediyorum.

Aslinda guzel bir firsatmis sizin için. Keske hazirlikli olsaydiniz konuyla ilgili ve girseydiniz derse. Kendinizi ispatlamak için iyi olurmus

:))))))

Off herşeyi abartıyorum işte rahat değilim ki :KK43:

Hocalar da ders anlatmadan önce hazirlaniyorlar.Gecen hafta hocamiz boyle demisti. Hazirliksizim diyen asistan da not birakmisti bize yoklama almisti birde. O hafta o konu anlatildi saymisti hocamiz, cunku not biraktim demisti hocaya.

:))))))

Off herşeyi abartıyorum işte rahat değilim ki :KK43:
Neden ama neden??? takmayin bu hastalik yapar bir karar verin arkadinda durun yanlissa ozur dileyin dogruysa mesele yok bu kendini yipratmadir yazik degilmi size. Dusunmeyin herseyi vesvese hastaliktir evhamdir gereksiz kurmadir dertsiz insani durup dururken dert sahibi yapar iletisiminiz sonraa psikolojiniz bozulur

Neden ama neden??? takmayin bu hastalik yapar bir karar verin arkadinda durun yanlissa ozur dileyin dogruysa mesele yok bu kendini yipratmadir yazik degilmi size. Dusunmeyin herseyi vesvese hastaliktir evhamdir gereksiz kurmadir dertsiz insani durup dururken dert sahibi yapar iletisiminiz sonraa psikolojiniz bozulur
O kadar doğru ki ama işte anlatamıyorum kendime çok kasıyorum

O kadar doğru ki ama işte anlatamıyorum kendime çok kasıyorum
Bur ara bende yakalandim buna herseyi takiyorum baska derdim yok gibi bir arkadasim vardi aaaaman umrumda degil derdi ona sasirirdim nasil yapiyor bunu diye bazende inandirici gelmiyor ya insan bunu nasil dusunmez uzulmez vs...olay suymus belli bir noktaya kadar normal dusunmek takmak ama soyle.bir genele.bakin su ana kadar taktiklariniz bosmuydu yoksa aa ben hakli takmisim kendimi tebrik ederimmiydi?benimkiler of yine vesvese yapmisim rezil oldum millete tarzindaydi bununll ilgili Risale i nurda vesvese var Beduzzaman hz.kesinlikle okuyun her taktiginizda dinleyin videolarida var yoksa yorulursunuz bide su var ki gercekten su akiyor ve yolunu buluyor uzuldugumuzle kaliyoruz relax dusunmeme ve Allah cc buyuk ya diyip.isi ona havale etme cozumdur bence

Bur ara bende yakalandim buna herseyi takiyorum baska derdim yok gibi bir arkadasim vardi aaaaman umrumda degil derdi ona sasirirdim nasil yapiyor bunu diye bazende inandirici gelmiyor ya insan bunu nasil dusunmez uzulmez vs...olay suymus belli bir noktaya kadar normal dusunmek takmak ama soyle.bir genele.bakin su ana kadar taktiklariniz bosmuydu yoksa aa ben hakli takmisim kendimi tebrik ederimmiydi?benimkiler of yine vesvese yapmisim rezil oldum millete tarzindaydi bununll ilgili Risale i nurda vesvese var Beduzzaman hz.kesinlikle okuyun her taktiginizda dinleyin videolarida var yoksa yorulursunuz bide su var ki gercekten su akiyor ve yolunu buluyor uzuldugumuzle kaliyoruz relax dusunmeme ve Allah cc buyuk ya diyip.isi ona havale etme cozumdur bence
Çok güzel yazmışsınız tşk ederim,yani aslında değişken bişey bazen taktığıma değmezmiş diyorum bazen de taktığımdan kötüsüyle karşılaştığım oluyo

Back
X