Kendimi kötü hissediyorum

tugceyildiz25

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
135
41
18
35
Kızlar normalde eşimle aramız iyidir amaa dün gece eşimle normal bi konu üzerinden tartışmaya basladik sonra boğazımı sıkıp yüzüme cok sert tokat atti...kendimi acayip kötü hissettm...
Sonra aglaya aglaya uyuya kalmisim.sabah kalkmış kahvaltı istedi.kalktim hazirladim tekrar geldim yatağa uyuya kalmisim eşim kahvaltısıni yapmis işe gitmeden önce beni öpmek istemiş sinir oldum battaniye yüzüme çektim izin vermedim elimden öptü işe gitti...kendimi acayip kötü ezik hissediyorum, eşime nasıl davranmam lazım bilmiyorum,biriylede paylaşmaya utanıyorum...

Sabah kahvaltı istedi ve kahvaltı hazırladın,ve daha nasıl davranayım diyorsun...aferin aynen böyle davranmaya devam et...
Benim eşim boğazımı sıkıp tokat atacak,o kahvaltıyı onun boğazına dizerim vallahi...
Dürüst olayım o tokattan sonra o eş dışarda zıbarır yatardı,eve dahi almazdım

Hangi yuzle kahvalti istiyosun diyemedin mi? Bence evde o yokmis gibi davran. Camasirlarini yikama utuleme, yemek yapma. Zikkimin pekini yesin

ayrıca dayak atan o utanan sizsiniz. çok ilginç.

ilk defa mı oluyor devamlı mı?

Kızlar normalde eşimle aramız iyidir amaa dün gece eşimle normal bi konu üzerinden tartışmaya basladik sonra boğazımı sıkıp yüzüme cok sert tokat atti...kendimi acayip kötü hissettm...
Sonra aglaya aglaya uyuya kalmisim.sabah kalkmış kahvaltı istedi.kalktim hazirladim tekrar geldim yatağa uyuya kalmisim eşim kahvaltısıni yapmis işe gitmeden önce beni öpmek istemiş sinir oldum battaniye yüzüme çektim izin vermedim elimden öptü işe gitti...kendimi acayip kötü ezik hissediyorum, eşime nasıl davranmam lazım bilmiyorum,biriylede paylaşmaya utanıyorum...
Yerinde olsam o tokadın bedelini çok ağır ödetirdim. Kalkıp kahvaltı hazırlamak da nedir yani.. Afedersin ama bok yesin.

normal bi konu
bogazını sıktı
yüzene sert bi tokat
aynı yatakta yatmaya devam
sabah kahvaltı hazırlama
tepki olarak battaniyeyi üzerine çekme
ooo yeterli olmuş çok çektirmişşin adamcağıza
...
aksama şöle bi Halil İbrahim sofrası hazırla yazık günah vitaminsiz kalmasın

Normal bi konu da tartışırken nasıl boğaz sıkma tokat atma noktasına geldi?
Siz neden tepkisiz kaldınız?
Sabah kahvaltı hazırlamak falan birazda olsa tavrını belli edebilseydin keşke...

Korkuyorsunuz siz bu adamdan..
Sabah kahvaltı hazirlamazsaniz yine şiddet uygulayabilir diye düşündünüz büyük ihtimalle..
Sizi sindirmis ve korkutmuş.
Boyke tiplerin karşısında gözü kara davranmak lazım. O size vurunca yakasından tutup kapının önüne atmak gibi mesela..

O sana tokat atıyor acimadan hemde sert diye belirttigin türden sende kalkip ohh yigidim helal hos olsun der gibi kahvalti mi hazirliyosun. Zikkim var ya zikkim onu yesin ayyy deli oluyorum ben bu konulara yarabbim böyle adaletsizligin icine tukureyim:KK34: asla yuz verme azicik kendinizi savunmayı bilin kendinizinde insan oldugunu hatırlayın. O kimmis ki sana el kaldirabiliyor:KK20: bu kadar yuz vermeyin şunlara :KK34:

Bazı kadınların böyle şeyleri hakettiğini düşünüyorum üzülerek.bide kahvaltı hazırlamışsın..özür diler iki şebeklik yapar kocan hemen barışırsın gibi geldi bana.

İlk şiddet uygulayışı mı ? Çok tepkisiz kalmışsın hep olan bir şeye alışmış gibi. Kapının önüne koyup yüzüne bakmaman lazımdı bırak kahvaltı hazırlamayı.

Bogazinimi SIKTI, tokatmi atti elleri kirilsin.. zikkimin kokunu ye diyemedinizmi.. yazik degilmi size..

Zaten hep 1 tokatla baslar. Sen adama yuva verirsin yedirirsin kahrini çekersin kadinlik yaparsin baba yaparsın reva gördükleri tokat tekme şiddet. O anda elleri kırılsın ne diyimki

Back
X