Kendimi kötü hissediyorum

Bence akşama güzel yemek yap gönlünü al adamcağızın, yazık sinirlendirerek boğazını sıktıtrtmışsın kadın olarak hangi cürretle kocamızı bukadar sinirlendiririz boğazımızı sıktırcak kadar....
Heralde senin eşinde senden bunu bekliyor yazık valla kadınlara tavrını koymakta geç kalmışsın ama yinede koymalısın akşama sen tavrını koymazsan adam artık huy edinecek

ağlaya aglaya uyuya kaldın. o gitti uyudu. vicdan filan yapmak yok. uykusunu aldı. keyfine diyecek yok. sabah kalktı kahvaltısını yaptı. keyfine dicek yok...

sen böyle oldukça daha çoook konu açarsın... sabah da hırpalamasindan mi korktun hazırladın kahvaltı ?

Kızlar normalde eşimle aramız iyidir amaa dün gece eşimle normal bi konu üzerinden tartışmaya basladik sonra boğazımı sıkıp yüzüme cok sert tokat atti...kendimi acayip kötü hissettm...
Sonra aglaya aglaya uyuya kalmisim.sabah kalkmış kahvaltı istedi.kalktim hazirladim tekrar geldim yatağa uyuya kalmisim eşim kahvaltısıni yapmis işe gitmeden önce beni öpmek istemiş sinir oldum battaniye yüzüme çektim izin vermedim elimden öptü işe gitti...kendimi acayip kötü ezik hissediyorum, eşime nasıl davranmam lazım bilmiyorum,biriylede paylaşmaya utanıyorum...
Allah sabir versin esinizin yaptigi normal degil psikolojisi bozulmus resmen bugun tokat atar bogazinizi sıkar yarin yine sinirlendiginde baska seyler yapar öfke kontrolü yok esinizde psikologa görünüp sakinlestirici ilaclar almasinda fayda var tabi bu olanlari unutmak kolay degil sizin için

iyice azitti bu erkekler bu donem, sebebini bir seye baglayacagim ama ban yemek istemiyorum.
hazirlamayin kahvalti falan, ben olsam eve dahi almam.

kahvalti hazirlarken yuzunu gormedinmi
Hayır canm görmedim
Bakın bende ezilen bir annenin çocuğuyum,inanın çok hatalı davranıyorsunuz birçok şiddet gören türk kadını gibi..Bana göre zaten şiddetin affı yok,boşanma sebebi ancak belli ki siz bunu yapmayacaksınız o zaman lütfen "tepki"nizi gösterin.Mesela işe o kahvaltıyı hazırlamamakla başlayabilirsiniz.Size şiddet gösteriyorsa bunun sonuçlarına katlanmalı,hatasını anlayıp pişman olana dek tepkinizi koymalısınız.Ben olsam direkt evi terkederdim ama onu da yapıcak olsanız yapardınız zaten.Yani eşiniz size şiddet gösterdiğinde sizi kaybedeceğini bilmeli,o ihtimali ona hissettirmelisiniz ancak böyle davranmaya devam ederseniz,şiddet çok normal birşeymiş gibi adamla yatıp,sonra da hizmet ederseniz evliliğiniz boyunca giderek şiddeti artmak suretiyle dayak yiyeceksiniz..Bakın bu bir yorum değil,gerçek..ilişki uzmanları,psikologlar hepsi aynı şeyi söylüyor.
Burda herkes hemen hemen aynı şeyi söylüyor hiç bir şey yapamıyorsam bile tavır yapacam yatagimi ayirdm, pantolonu nu ütüle dedi ütülemedm, kahvaltı istemiş hazirlamadm surat beş karış dolaşıyorum,konusmak yok bakalım sonumz nasıl olacak. Bekliyorum

Kahvaltıyı niye hazırlıyorsunuz bn anlamıyorum ya bırakın ne yerse yesin ya sinir oluyorum gerçekten

Hayır canm görmedim

Burda herkes hemen hemen aynı şeyi söylüyor hiç bir şey yapamıyorsam bile tavır yapacam yatagimi ayirdm, pantolonu nu ütüle dedi ütülemedm, kahvaltı istemiş hazirlamadm surat beş karış dolaşıyorum,konusmak yok bakalım sonumz nasıl olacak. Bekliyorum

neden boşanmıyorsun?

normal bi konu
bogazını sıktı
yüzene sert bi tokat
aynı yatakta yatmaya devam
sabah kahvaltı hazırlama
tepki olarak battaniyeyi üzerine çekme
ooo yeterli olmuş çok çektirmişşin adamcağıza
...
aksama şöle bi Halil İbrahim sofrası hazırla yazık günah vitaminsiz kalmasın
Ya ne diye güldürüyon beni zaten moralim bozuk dert okuyup iyice dibe vurayim dedim bi birakmiyon yaaaa :KK45:

Back
X