- 14 Haziran 2020
- 50
- 13
- 3
- 28
- Konu Sahibi dogayasigim
bak hostesliği görmemişim hiç fena fikir değil sakın vazgeçme ondan. zaten eğitimleri kısa, dünyayı gezer insan görürsün. dil öğrenirsin. evli nişanlı farketmez yapılır o iş. seni seven de bir zahmet seni destekleyecek arkanda duracak. yoksa güle güle dersin. erkek taraf pilot olaydı karısı ona bişey diyemezdi, madem öyle, hostesliğinle de barışacak. hosteslik zor iş, saatleri zor, evden uzak kalmak zorunda kalınan, çocuk için destek almanın gerekebileceği bir iş. hiç önemli değil. hayal bu ise, eşle de hayal paylaşılacak. hayal paylaşmak da şöyle anlaşılıyor hep: ah keşke şunu yapaydım, buraya gideydik, ne güzel olurdu dimi? diye eşe anlatmak. hayır efendim, hayal paylaşmak şu: ben hostes olmak istiyorum. maddi manevi her türlü bu hayalim için desteğine ihtiyacım olacak. senin de hayalin varsa söyle bileyim bakayım. var mısın yok musun? yok mu? güle gülee.
Evet çok haklısınız çalışma saatleri çok ağır ama güzel sonuçta insanın düşününce bile içi kıpır kıpır oluyor ben uçak görünce bile heyecanlanıyorum o hayal kalmıştı şimdilik bir kenarda duruyordu öyle ama bakalım hayırlısı hiçbirsey belli olmaz