- 18 Nisan 2023
- 18
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi kadersiz34
4aydır baba evindeyim evi de terk etmedim hastalığımdan ve hastaneye tek gidemediğim için yürüyemiyodum çünkü eşim bıraktı kendiside götüremez bakamaz diye bıraktıktan sonra telde yok sen şöylesin böylesin diyip moralimi daha çok bozdu kimseye demedim aileme filan üç gün ne aradı ne mesaj attı babamı arıyo beni şikayet etmeye geliyor surat beş karış hiç sormuyo nasılsın iyimisin kollarım serumlardan mosmor şiş hep sürekli hastaneye gidiyorum geldi babamlara bende neden böyle yapıyosun dedim bak bi sorun yok öyle o suratla çıktı gitti beni arıyor yine çocuk olmuyosa senden böyleysek senden hep suçladı da durdu halbuki çocuk ondan kaynaklı ameliyat oldu iki defa bi testis alındı yüzüne bi kere demedim Rabbim vermiyor dedim hep tüp bebeğede hiç yanaşmadı durum çok iyi olduğu halde telde kustu resmen ağladım çok kapattım teli ne onlardan kimse aradı ne de sordu deprem oldu bizim tanıdıklar herkes vs deprem yerinde onun için de arayan olmadı bişey oldumu geçmiş olsun vs sonra kuzenim ani şekilde trafik kazasından vefat etti onu bildikleri halde de arayıp gelmediler eltimin anneannesi vefat etmişti şehir dışına yanlarına gittiler anne baba ma aile velhasıl meğer terkedilmişim aracı olan kişiyede herkese benim terkettiğimi demişler ben burda cenaze gibiydim kendim ile uğraşırken terk edilmişim