Kendimi kullanılmış çöp gibi hissediyorum boşanıyorum

Çok sağolun benim rahatsızlığımda eşimden kaynaklı oluştu doktor rahim yumurta çatlaması oluyo bebek istediği için sürekli adet dışı kanamam oluyor ve buna dayalı kansızlık oluştu ileri derecede serum ile aldım babaevinde kan sürekli uyku hali halsizlik midem çok bulanıyodu tüp bebek vs eşim ameliyat olma sıkıntısı çıktı olmuyodu hep ittire ittire ameliyat oldu kontrollere gitmedi doktor çağırdı ona göre tüp bebek yada ilaç vericekti gitmedi gitse benim kanamam kesilcekti çocuk olsaydı stresten iki kulak kristallerim oynadı başım dönüyordu yürüyemiyodum ahiretten eşim ve ailesi çocuk olsun diye macun yaptırdılar bana sıkıntı bende olmadığı halde onu yedim aylarca oda afedersiniz kronik ishale çevirdi iki ay boyunca ne yapsam geçmedi eşim hastaneye de devlet randevu al diyor devlete de randevu alamadım özele de durum var iyi sıkıntı çekmiyo onada gitsem izin vermiyordu ishalden 38kiloya düştüm iyice dibi görmüştüm yinede bende gidemiyodum hastaneye eşimde götürmüyodu iş kendi yeri ama bi iki saat götürmedi
Lütfen bu adamı siz terkedin .
Sizi üzmek istemiyorum ama bu adam size zerre kadar değer vermiyor .

Teşekkür ederim. Tup bebek surecini bilmiyodum, konu sahibide karisik anlatinca anlayamadim
Ben de sureci tam bilmiyorum ama kullanilmayan yumurtalar kanamayla atiliyor, regl dongusu yani. Ara kanamadan bahsedince catlatma yapildigini dusundum, yanlis anlamis olabilirim.
bence iğne yapılmıyordur ya, doktora bile gitmemişler ki eşiyle birlikte doğru düzgün. eşinin problemi hallolsa öyle tüp bebeğe gideceklermiş ve ya doktor ilaç vericekmiş. tüp bebeğe bile eşi yanaşmıyormuş zaten

Hepimiz hasta olabiliriz ama böyle bir ruh hastasının çocuğun olmama nedeninin kendisinden kaynaklı olduğunu her defasında yüzüne vurmalıydınız. Altan alarak, yüzüne vurmayarak duzelcegini zanetmisimiz aksine bu tarz insan benzeri yaratıklar Altan alan, itaatkar kadınları sizin de belirttiğiniz gibi çöp gibi kullanıp atıyorlar. Ayrıca çocuk olmaması da hayrınıza olmuş.

Ben de sureci tam bilmiyorum ama kullanilmayan yumurtalar kanamayla atiliyor, regl dongusu yani. Ara kanamadan bahsedince catlatma yapildigini dusundum, yanlis anlamis olabilirim.
ben yeni negatif bir tüp bebek sürecinden çıktım ve daha önce yumurta çatlatma iğnesi çok yaptırdım.
benim konudan anladığım yüksek ihtimalle rahim inceliğinden dolayı sık sık kanamaları oluyor ve kan kaybettiği için kansızlık tedavisi görüyor, eşin sorunu var iki kere ameliyat olmuş ama kontrole bile gitmemiş. kontrole gitse ya ilaç verecekmiş çocuk için ya da tüp bebek yaptıracaklarmış ama tüp bebeğe yanaşmıyormuş. aile de oğullarındaki problemi hiçe sayıp kadına macun yedirip duruyorlar senden kaynaklıdır diye. belki bu bile rahim duvarını inceltmiş olabilir. bebeğin tutunması için rahim duvarının kalın olması lazım, sanırım çocuk olursa da tüp bebek ilaçlarıyla duvar kalınlaştırılıp öyle olacağı için kanamalar çocuk olunca son bulacak gibi bir şey demiş olabilir doktoru, yanlışsam biri düzeltir Hoppa

bence iğne yapılmıyordur ya, doktora bile gitmemişler ki eşiyle birlikte doğru düzgün. eşinin problemi hallolsa öyle tüp bebeğe gideceklermiş ve ya doktor ilaç vericekmiş. tüp bebeğe bile eşi yanaşmıyormuş zaten

Ben hic bisey anlamadığım kanaat getirdim bu iki yorumdan sonra. Size basarilar diliyorum 😅

ben yeni negatif bir tüp bebek sürecinden çıktım ve daha önce yumurta çatlatma iğnesi çok yaptırdım.
benim konudan anladığım yüksek ihtimalle rahim inceliğinden dolayı sık sık kanamaları oluyor ve kan kaybettiği için kansızlık tedavisi görüyor, eşin sorunu var iki kere ameliyat olmuş ama kontrole bile gitmemiş. kontrole gitse ya ilaç verecekmiş çocuk için ya da tüp bebek yaptıracaklarmış ama tüp bebeğe yanaşmıyormuş. aile de oğullarındaki problemi hiçe sayıp kadına macun yedirip duruyorlar senden kaynaklıdır diye. belki bu bile rahim duvarını inceltmiş olabilir. bebeğin tutunması için rahim duvarının kalın olması lazım, sanırım çocuk olursa da tüp bebek ilaçlarıyla duvar kalınlaştırılıp öyle olacağı için kanamalar çocuk olunca son bulacak gibi bir şey demiş olabilir doktoru, yanlışsam biri düzeltir Hoppa
Tesekkur ederim, benim bi arkadasimin bebegi olmuyordu, onlar da ilk yumurta catlatma ile basladilar. Ama degerlendirdiler tabi. Konu sahibi esimden kaynaklı, doktor yumurta catlamasi oluyor bebek istedigi icin yazmis, o yuzden bu sekilde dusundum. Bir suru macun yedirmisler 2 ay hem de :KK43: Ay konu sahibi bizi derdiyle birakip gitti inanamiyorum su an 🤦‍♀️

Rahim duvari inceligi tedavisi var. Ciddi zor bie surec, 3 doktora gittim sadece bitanesi sorunumu anladi. Ostrojen ile kanama kesiliyor, progesteron ile kanama baslatiliyor. Regl döngüsü olusturuyor doktor. Tam aa oldu diyosun, basa sariyor, tekrar ilaclara basliyorsun. Ilaclardan sonra baslayan kanamayi omru hayatim boyunca görmemiştim. bunun icin gebelik önerilir mi bilemedim. Dogumdan sonra hormonlar el ele verip halay cekmeye başlıyor

Doğrudur okadar çok şey var ki anlatacaklarım kısa kısa yazmaya uğraştım rahatsızlığım eşimden kaynaklı oluştu doktor rahim yumurta çatlaması oluyo bebek istediği için sürekli adet dışı kanamam oluyor ve buna dayalı kansızlık oluştu ileri derecede serum ile aldım babaevinde kan sürekli uyku hali halsizlik midem çok bulanıyodu tüp bebek vs eşim ameliyat olma sıkıntısı çıktı olmuyodu hep ittire ittire ameliyat oldu kontrollere gitmedi doktor çağırdı ona göre tüp bebek yada ilaç vericekti gitmedi gitse benim kanamam kesilcekti çocuk olsaydı stresten iki kulak kristallerim oynadı başım dönüyordu yürüyemiyodum ahiretten eşim ve ailesi çocuk olsun diye macun yaptırdılar bana sıkıntı bende olmadığı halde onu yedim aylarca oda afedersiniz kronik ishale çevirdi iki ay boyunca ne yapsam geçmedi eşim hastaneye de devlet randevu al diyor devlete de randevu alamadım özele de durum var iyi sıkıntı çekmiyo onada gitsem izin vermiyordu ishalden 38kiloya düştüm iyice dibi görmüştüm yinede bende gidemiyodum hastaneye eşimde götürmüyodu iş kendi yeri ama bi iki saat götürmedi
Ya bırak gitsin bu pisligi değer mi canından olacak 38 kilo ne ya hiç mi canın kıymeti yok bırak olmuyosa olmasın cocuk falan hele bu adamdan hiç olmasın yat kalk dua et kurtulduğuna önce bunu boşa sonra sağlığına kavus seni seven birisini bulursun illa tadavisiz hamile kalırsın hiç uğraşmasın tüp bebek falan..seninnicin hayırlısı bu olacaktır zorlama

Tesekkur ederim, benim bi arkadasimin bebegi olmuyordu, onlar da ilk yumurta catlatma ile basladilar. Ama degerlendirdiler tabi. Konu sahibi esimden kaynaklı, doktor yumurta catlamasi oluyor bebek istedigi icin yazmis, o yuzden bu sekilde dusundum. Bir suru macun yedirmisler 2 ay hem de :KK43: Ay konu sahibi bizi derdiyle birakip gitti inanamiyorum su an 🤦‍♀️
yumurta çatlatma ile sadece yumurtanın çatladığını net bildiğiniz için ilişkiye giriyorsunuz, yoksa aynı adet süreci gibi adet oluyorsunuz.. evet ya muhtemelen de oğullarına toz kondurmayıp gelinin çocuğu olmadı diyecekler sonrasında. öyle bir zihniyet gibi geldi.

Rahim duvari inceligi tedavisi var. Ciddi zor bie surec, 3 doktora gittim sadece bitanesi sorunumu anladi. Ostrojen ile kanama kesiliyor, progesteron ile kanama baslatiliyor. Regl döngüsü olusturuyor doktor. Tam aa oldu diyosun, basa sariyor, tekrar ilaclara basliyorsun. Ilaclardan sonra baslayan kanamayi omru hayatim boyunca görmemiştim. bunun icin gebelik önerilir mi bilemedim. Dogumdan sonra hormonlar el ele verip halay cekmeye başlıyor
tabi canım gebeliği özellikle önermemiştir doktor zaten, konu sahibi gebelik istediği için öyle bir şey demiştir dediyse. Hoppa

tabi canım gebeliği özellikle önermemiştir doktor zaten, konu sahibi gebelik istediği için öyle bir şey demiştir dediyse. Hoppa

Uzuldum konu sahibine.
Ozellikle sorunu anlamaya calistim. Ben kanama yasarken doktorlar bana gecer, normal deyip yollamisti. Eger benzer bir durumsa yonlendirmek istedim. Kocasindan bir cacik olmayacagi belli, 38 kiloya kadar düşmüş. Su saatten sonra onemli olan tek sey sagligi. Onuda tup bebege baglayarak iyice hasta olacak

4aydır baba evindeyim evi de terk etmedim hastalığımdan ve hastaneye tek gidemediğim için yürüyemiyodum çünkü eşim bıraktı kendiside götüremez bakamaz diye bıraktıktan sonra telde yok sen şöylesin böylesin diyip moralimi daha çok bozdu kimseye demedim aileme filan üç gün ne aradı ne mesaj attı babamı arıyo beni şikayet etmeye geliyor surat beş karış hiç sormuyo nasılsın iyimisin kollarım serumlardan mosmor şiş hep sürekli hastaneye gidiyorum geldi babamlara bende neden böyle yapıyosun dedim bak bi sorun yok öyle o suratla çıktı gitti beni arıyor yine çocuk olmuyosa senden böyleysek senden hep suçladı da durdu halbuki çocuk ondan kaynaklı ameliyat oldu iki defa bi testis alındı yüzüne bi kere demedim Rabbim vermiyor dedim hep tüp bebeğede hiç yanaşmadı durum çok iyi olduğu halde telde kustu resmen ağladım çok kapattım teli ne onlardan kimse aradı ne de sordu deprem oldu bizim tanıdıklar herkes vs deprem yerinde onun için de arayan olmadı bişey oldumu geçmiş olsun vs sonra kuzenim ani şekilde trafik kazasından vefat etti onu bildikleri halde de arayıp gelmediler eltimin anneannesi vefat etmişti şehir dışına yanlarına gittiler anne baba ma aile velhasıl meğer terkedilmişim aracı olan kişiyede herkese benim terkettiğimi demişler ben burda cenaze gibiydim kendim ile uğraşırken terk edilmişim
4 aydır baba evindesin.Arayip sormuyor.Bosverin kurtulun o adamdan.

Uzuldum konu sahibine.
Ozellikle sorunu anlamaya calistim. Ben kanama yasarken doktorlar bana gecer, normal deyip yollamisti. Eger benzer bir durumsa yonlendirmek istedim. Kocasindan bir cacik olmayacagi belli, 38 kiloya kadar düşmüş. Su saatten sonra onemli olan tek sey sagligi. Onuda tup bebege baglayarak iyice hasta olacak
tabi ki.. konu sahibi kontrole gitse, kanamam düzelicekti derken bence çocuk tedavisi görsek olarak söylemiş bende o yüzden çocuk üzerinden gittim konuya. tüp bebeğin başlangıcında rahim kalınlaştırmak için ilaçlar veriyorlar ve transfer sonrasına kadar kullanıyorsun. negatif olursa bırakıyorsun ilacın etkisi geçince anca öyle adet oluyor. gebelik düşüncesi olduğunu söylediği için doktor bu açıdan bakmış olabilir. zaten olanda bir olmayanda bin hayır vardır derler.. böyle bir adamla da tüp bebek yaptırmak yaptırılacak en kötü şey olurdu.

tabi ki.. konu sahibi kontrole gitse, kanamam düzelicekti derken bence çocuk tedavisi görsek olarak söylemiş bende o yüzden çocuk üzerinden gittim konuya. tüp bebeğin başlangıcında rahim kalınlaştırmak için ilaçlar veriyorlar ve transfer sonrasına kadar kullanıyorsun. negatif olursa bırakıyorsun ilacın etkisi geçince anca öyle adet oluyor. gebelik düşüncesi olduğunu söylediği için doktor bu açıdan bakmış olabilir. zaten olanda bir olmayanda bin hayır vardır derler.. böyle bir adamla da tüp bebek yaptırmak yaptırılacak en kötü şey olurdu.

Umarim bu yorumlara goz gezdirir konu sahibi.
Kocasindan daha onemli olan sey kendi sagligi. Belki baska bir doktora gider. Tup bebek dusuncesine devam ederse gamsiz kocasiyla barismak icin caba gösterip sonrasinda dahada cok üzülecek

Allahaskina biraz kendinize deger verin.Su yasanan sey olacak is mi?4 aydir ailenizin evindesiniz belli ki gelip hala alinmayi bekliyorsunuz yapmayin kendinize bunu.Oturun bi dusunun ben niye bu adamla beraberim ben ne istiyorum ama ne yasiyorum diye.
İşte evliliğim yıkılmasın diye bi kere daha bebek mevzusu yüzünden kendisi ile atıştık artık benim demem ile ameliyat olalı bir seneyi geçtiği halde hep aksattı kontrollerini gitmedi o gitmediği için tüp bebek te askıya almak durumunda kaldım ve artık bebek sorularından düşünmüyorum dememe rağmen bu sefer de kaç sene oldu düşünün söylemleri iyice usandım annesi ile normal konuşuyoduk benim kristallerim oynamış stresten iki kulakta da annesi başladı bu tüp bebek yapmış tutmadı yada bunlar evlendi çocuk olmuyor hastaneye gitmiyolar diye bende nazikçe annemle nasıl konuşuyosam öyle dedimki bizimde olmuyor çocuğumuz biliyosun oğlun senin oğlun babam ile alın nasihat verin seninde çocuklarını sevmek istiyoruz vs destek verdiğinizi hissettirin dedim ben yıprandım iyi değilim artık iyi niyetten dedim gerçektenakşam da anlatmış eşime karın bunu bunu dedi bana diye eşimde eve gelince sen kim oluyosun annemle böyle konuşuyosun anlatıyorum kötülüğüne mi dedim ne desem anlamadı doktor kontrollerini bu tüp bebek neden istediğini anlattım kendide yanımdaydı güvenmiyorum sana dedi bende sesimi yükselttim oda ara annenleri lazım değilsin artık git dedi aradım annemler beni almaya değil de büyük olarak bizle konuşmaya geldiler sıkıntı neyse çözülür gibisinden eşim uzandı kalkmadı kafasında telefona gömdü görüşürüz dedi annemlere bizde çıktık gittik yine bir hafta ne aradı sordu ben aradım yine öyle geldi aldı beni

Ben kendim için gittim rahim filmi vs baktırdım kimden kaynaklı ise tedavi uygulansın diye bende sıkıntı görmedi doktor yumurtaların çok iyi güzel gelişiyor vs çatladığı zaman böyle kanamam oluyor üç doktora gittim hepsi de rahimin çok çocuk istediğini eşimden kaynaklı sıkıntı olduğu için tüp bebek önerdiler eşim de hep bahanelerle itekledi olan bana oldu kansızlık oluştu bende birden oturup kalkınca gözüm kararıyo bekliyorum ki geçsin diye

Rahim ultrason girdim doktor rahim de incelme var demedi kalınlaşma var dedi biraz ozaman da adet olmaya yakındım ona bağladı

Back
X