Kendimi kurtaramıyorum

Bir de sıradan diyor dimi. Valla biz sıradan ölümlüler hiç böyle şeyler yaşamıyoruz. Hangi sıra bu acaba?

Hayır ben ne hissettiğimi bilmiyorum o kadar saçma şeyler düşündüm ki hatamı telafi edebilirim diye düşündüm sağlıklı şeyler değil biliyorum ama bu korku sonrasında mantıklı düşünemedim. Kimseye anlatamadım bunca zamandır. Belki bu konuşmayı 3 sene önce açsaydım o günki kız daha farklı davranıcaktı. Bilmem anlatabiliyormuyum..

Benim bi arkadaşımın yeğeni var, böyle garip şeyler yapıyormuş. Ailesi psikologa götürmüş. Psikolog, benlik bir durum yok kızınız arsız demiş.
İnanın kendimi aklamak için 3 sene verdim. Bu gün bu taşları yemek ve canım acısın diye burada paylaştım. Siz belki farklı şeyler düşünüyorsunuz kendimi aklamaya çalışıyorum gibi ama ben bu gün bu lafları duymak için buradayım.

Ben kendimle baş edemiyorum diyorsan ailenle konuş mahkemeye başvurun ve size vasi atansin. Belli ki sizin iradeyle ilgili sorunlarınız var.

Bir de sıradan diyor dimi. Valla biz sıradan ölümlüler hiç böyle şeyler yaşamıyoruz. Hangi sıra bu acaba?
Hayır, sıradan normal bir insan. Ben normal insanlar yada ergenler gibi flört bile etmedim. Normal olmayan bendim. O gerçekten karşılaşabileceğim en sıradan insan diye düşündüm bu benim için iyi birşeydi yani elit falan değildim anormaldim sosyal ilişkiker anlamında

Ya bizler psikolog degiliz anlayamayiz bu durumu. Altinda yatan bi sebep vardir mutlaka. Bu kadar rahatsiz oldugun biseyi kendine 3 yil yasatmani ben anlayamiyorum. Maddi gucun varsa bunu psikolog destegi alarak cozmeyi dene. Cozmezsen benzer iliskiler yasayacaksin gibi. Anlamadimki; yasadigin sey cok agir geldi, kabullenmemek icin kendin de istiyomus gibi yapip kendini mi kandirmaya valistin naaptin. Ne olursa olsun sana zarar vermis bu durum. Maalesef hak hukuk arayisin sonuc vermez su durumda. Ama iyi bi terapi ise yarar. Gencecik kizsin. Herkes ne hatalar yapiyor. Buraya konu acman da iyi olmamis. Linclenmek elestirilmek ne isine yarayacak. Kapattir konunu, somut cozumler bulmaya calis. Yoksa kendini hep boyle sacma iliskiler icinde bulabilirsin.

Gerçekten taşlanmam gerektiğini hissettim. Sadistik bi boyuta sürükleniyo farkındayım. Ama buda bi dürtüydü. Kötüydüm kötülenmeliydim. Birinin arsız demesi gerekliydi bana. Belki silkelenirim diye düşündüm . Ama farkındayım psikolojik destek almalıyım. En kısa zamanda bunu yapıcam. Bu çok zor bi durum ve anlamak daha da zorken yaşadıklarımı anlayabilmen bu platformda beklemediğim bir şeydi. Hiç tanımadan bile anlayış gösterebilen birileri olabiliyorsa belki bende kendimi affedebilirim. Bana yaklaşımın için teşekkür ederim, umarım hayatında kötülükler yaşamadanda sevgiyle sarılan insanlarla kavuşur yolun..

Engelle her yerden , numaranı değiştir, ilk görüşmede seni taciz etmiş ona rağmen görüşmeye devam etmişsin, kendini korksan da kaptırmışsın. Ayrıca alanında uzman bir psikolog araştır. Psikologlar kimseyi yargılamaz unutma.

Eee bile isteye devam etmiş adama saplantı derecesinde bağlanmışsınız,kendi isteğinizle lağım çukuruna atlamışsınız mahkeme hakim ne yapsın istiyorsunuz? Size zorla irade mi yüklesinler?????

Ben sizi zorla öpen tiksinip korktuğunuz ,sonra iğrenç hissettiğiniz için saatlerce ağladığınız bir adama geri dönme nedeninizi çok merak ettim.....

Bu adam kaç yaşında?

Bugunku chargpt hikayemizin de sonuna mi geldik

Kendini affetmelisin zaten; senin zararin kendine olmus. Hic kimseye zarar vermemissin ki. Baska bir kadinin yuvasini mi dagittin, coluga cocuga zarar mi verdin, birine iftira mi attin… Affedilmeyecek bisey yok yaptiginda, baskasina anlatmadigin surece kimseye seni kinama yolunu da acmamis olursun. Bir hata yaptim de birak geride. Biraz ortam falan degistir, kafani dagit. Hepimiz ne hatalar yaptik, olabiliyor boyle seyler. Sen hatandan yeterince pismanlik duyuyorsun. Okadar da buyutme kafanda. Genclik hatasi de gec.

Böylesini pis bir adam için çalışmayacak duruma gelmek için o adamla aynı kafada olmak gerekir. Maalesef size özülemedim çünkü o adamdan hiç bir farkınız yok.

Dejavu yasiyorum bir üyede böyle yazmisti hep benzer konular ya oda istismara uğramıştı o da yeni uyeydi terapi alın iyi gelir onada yazmıştım ek olarak Allah yardımcınız olsun.

Ne Stockholmu bir şeyler öğrenip kendi durumunuza göre uydurup yaşayıp gidiyorsunuz....Adam sizi kaçırıp günlerce tuttu mu size mecbur bırakıp tüm özgürlüğünüzü aldı mı??? Adam arabada taciz etmiş korkmuş ,tiksinmişsiniz sonra da ben bundan daha iyisini bulamam diye adama yapışmışsınız tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş,mutluluklar..

Bugün üye olup Wattpad hikayesi tadında betimlemelerle dolu bir story patlatayim dedin herhalde.

Yardım aradığın bir mecrada yazdığın yazının en az üçte ikisi arabada yaşadığını hayal ettiğin senaryodan oluşuyor.

Başkalarına narsist vb teşhisler koyup etiketler tapıştırmadan önce bir kendimize mi baksak? Uzman olmadığım için ne olacağını bilmiyorum ama bir uzmanla görüşseniz teşhis alacağınızı düşünüyorum. Stockholm sendromu mu, aşağılık kompleksi mi, travma sonrası stres bozukluğu mu ne bilmiyorum ama öz saygınızın bu kadar düşük olmasının mutlaka psikolojik bir sebebi olmalı. Bu sorunu çözerseniz hayatınızdaki birçok şeyi halledersiniz diye düşünüyorum.

Nasıl haz almışsan bütün detaylarına kadar yazmışsın. Haz almışsın çünkü karşılıklı öperken devamı gelmeseydi olmazdı zaten. Üstüne sevgili olmuşsun. Neyi şikayet edip mahkeme benden yana olmaz diye içerleniosun ki. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…