Kendimi mi kandırıyorum?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Olayı kısaca ve tüm şeffaflığıyla anlatayım ve bana dışarıdan bir göz olarak akıl verin ne olur. Biriyle iki aydır telefondan konuşuyoruz. İşi dolayısıyla son iki haftadır sürekli yoğunum meşgulüm diyerek ne yazıyor ne arıyor. Sabırlı olmaya ve üstüne gitmemeye çalıştım. Ama artık sıkılmaya başladım. En son üç gün önce yarın müsait olunca arayacağım dedi aramadı. Bana deyin ki seni umursamıyor şu an sil numarasınıda mesajları da çıkar hayatından kim ki o? yoksa ben hala kendimi kandırıyor olacağım saf saf işi vardır zaman bulamıyordur diye. Dağ başında subay bu bahsettiğim kişi bu arada. Ve şundan da çekiniyorum biraz numarasını falan silersem fotomda gidecek iyice kendini bir şey sanar mı sizce? Bana akıl verin ne olur. Ezik gözükmeden bu işten nasıl çıkayım?

Öyle silme de ararsa açma ilgilenme dönme bence. Belki askeriye diye böyledir ama ilgisi olsa daha sıcak hissederdin.

Silersen çocuk gibi olursun bence. Sen arama o ararsa da açıp bu sıkıntılarını anlatırsın

Öyle silme de ararsa açma ilgilenme dönme bence. Belki askeriye diye böyledir ama ilgisi olsa daha sıcak hissederdin.

Başta çok ilgili ve sıcaktı zaten. Ama şu an yok oldu sanki ortadan. Meraktan soruyorum iyi misin dye iyiyim diyor ama sonrasında hep işim var meşgulüm. Kendimi salak gibi hissetmeye başladım. Ne yapsam bilemedim içim de soğumuyor.

Konuşmayın, görüşmeyin aynı tipte bir kişi vardı geçmişte hayatıma cuk diye girip ilgisi sahte sevgisi ile sonra ne arama ne mesaj vs ... Verdim yolunu gitti. Hiç iletişim de olmayın ,bu kişilikler kendini bulamayan tipler .

Silme de o ararsa da açma bence.

Konuşmak istemiyorum zaten. Ararsa da açmayacağım. Ama içimde kaldı böyle salak gibi ortada kalmak. En azından silsem mi diyorum.

Ben şahsen hiç umursamam beni umursamayani yok foton gorunmemis yok görünmüş . Adamın umrunda olsaydin zaten gösterirdi demek ki değil, e ne gerek var ? Numarasi kalsın ayıp olurlar vs ... Silin gitsin .
umrumda değil zaten ayıp ne olacak onun yaptığı ayıp. hepten kendini nimetten saymasın diye diyorum

İşinden dolayı yazamıyor olabilir mesleğini okuyunca garip gelmedi bana. İki ayda hiç yüzyüze gelmemişsiniz zaten bu kadar dert etmeyin

sildim en azından biraz da olsa kafam rahatladı
Bir daha da düşünmeyin , hiç aklınıza bile gelmesin . Valla şuan geçmişe baktığımda her konuda saf misim ,keşke herkesin incinecegini ,temiz taraflarimi göstermeyi değil de dik duruşu heryerde belli etseymisim diyorum. Yani yaş geçtikçe insan anlıyor herşeyi ,şuan sizin en ufak üzüntünüz bile çok kıymetli gerek yok gereksiz insanların saçmalıklarıni alttan almaya .iyi geceler

Çok haklısınız çok teşekkür ederim :) iyi geceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…