Kendimi mi kandırıyorum?

İşinden dolayı yazamıyor olabilir mesleğini okuyunca garip gelmedi bana. İki ayda hiç yüzyüze gelmemişsiniz zaten bu kadar dert etmeyin
dert etmek değil de salak yerine konmak rahatsız ediyor. başta bana da mesleği dolayısıyla garip gelmemişti ama iki aydır rahat rahat konuşabilen birinin bir anda böyle olması garip geldi.

Olayı kısaca ve tüm şeffaflığıyla anlatayım ve bana dışarıdan bir göz olarak akıl verin ne olur. Biriyle iki aydır telefondan konuşuyoruz. İşi dolayısıyla son iki haftadır sürekli yoğunum meşgulüm diyerek ne yazıyor ne arıyor. Sabırlı olmaya ve üstüne gitmemeye çalıştım. Ama artık sıkılmaya başladım. En son üç gün önce yarın müsait olunca arayacağım dedi aramadı. Bana deyin ki seni umursamıyor şu an sil numarasınıda mesajları da çıkar hayatından kim ki o? yoksa ben hala kendimi kandırıyor olacağım saf saf işi vardır zaman bulamıyordur diye. Dağ başında subay bu bahsettiğim kişi bu arada. Ve şundan da çekiniyorum biraz numarasını falan silersem fotomda gidecek iyice kendini bir şey sanar mı sizce? Bana akıl verin ne olur. Ezik gözükmeden bu işten nasıl çıkayım?
İstediği kadar dağ başında olsun istese arar, mesj atar. Sen hiç bi şey yapma ama arkadaş kalmaya karar verdiğini belli et.

Olayı kısaca ve tüm şeffaflığıyla anlatayım ve bana dışarıdan bir göz olarak akıl verin ne olur. Biriyle iki aydır telefondan konuşuyoruz. İşi dolayısıyla son iki haftadır sürekli yoğunum meşgulüm diyerek ne yazıyor ne arıyor. Sabırlı olmaya ve üstüne gitmemeye çalıştım. Ama artık sıkılmaya başladım. En son üç gün önce yarın müsait olunca arayacağım dedi aramadı. Bana deyin ki seni umursamıyor şu an sil numarasınıda mesajları da çıkar hayatından kim ki o? yoksa ben hala kendimi kandırıyor olacağım saf saf işi vardır zaman bulamıyordur diye. Dağ başında subay bu bahsettiğim kişi bu arada. Ve şundan da çekiniyorum biraz numarasını falan silersem fotomda gidecek iyice kendini bir şey sanar mı sizce? Bana akıl verin ne olur. Ezik gözükmeden bu işten nasıl çıkayım?
Silip bitirdigin adamın senin hakkında düşündüklerini neden umursayasin ?
Eziklik olarak tabir edilmesi gereken bu bence.
Sadece 2 aydır telefonda gorustugun bir adam,son haftalarda isim var bahanesiyle seni atlatmaya çalışan bir adam.
Elin 7 kat yabancısi için bu kadar endişe duyma bence.
Ne istiyorsa onu düşünsün..
Yani senin içinde var bu eziklik hissiyatı.
Ondan kurtulman gerek.

dert etmek değil de salak yerine konmak rahatsız ediyor. başta bana da mesleği dolayısıyla garip gelmemişti ama iki aydır rahat rahat konuşabilen birinin bir anda böyle olması garip geldi.
Yine ulaşamayabilirdin, önemli bir durumu olabilirdi..ama "seni yarın arayacağım,yok meşgulüm " şeklinde mesajlarına/aramalarına dönüşü de yapmazdı..belki senin mesajlarını okuyamazdı bile o zaman anlardım belki bir sıkıntılı durum içinde derdim.Başkasına yürüyor ama sen de köşede belli bir mesafede dur diyor.Hatta yıllık iznini bile geçiriyor olabilir 🤷‍♀️ Akıllı kızsın farketmişsin zaten birşeylerin yolunda gitmesiğini

Back
X