Kendimi nasil affettirebilrim

Duygusuz Hatun

Bilmek başka, bulmak başka, olmak daha başka...
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
106
112
28
Oncelikle iyi aksamlar içinden cikamadigim bir durum var erkek arkadaşımin suratina telefonu kapattim beni aradi acmadim tkr aradı arkadasa verdim arkdas agzina geleni saydı bir saat sonra tkr aramış arkadaş meşgule almış snra bi kaç gun konuşmadık oda aramadi ben yazdim cvp vermedi ertesi gun ayrılık mesaji attim ayrıldık ama pişman oldum :KK43: sonra arkadaşım la knstrdum seviyorum onu bnde uzluyrm demis kndimden soğutmaya calisyrm demis ama bna cvp vermiyr tabi bnde kalktim annesinin babasinin yanina gittim koye onlarla knstm bunu duyunca aradi beni cok sinirlenmisti senide benide rezil ettin dedi affedecktm zaten niye gittin dedi sna sans vermek istyrm elimde değil dedi bn iyice üstüne gidip cildirttm tabi en son konusmmzda ben bizim için ağladım dedi oda beni seviyor eminim ama huyumu beğenmiyor bende sakinlesene kadar siniri geçene kadar aramiycam ama bekleyemyrm kendimi nasıl affrtrblrm???

Neden yuzune kapatiyorsunuz anlamadim. Hic birbirini tutmayan davranislariniz var akliniz cok karisik bence bi silkelenin. Mantikli dusunup karar verin. olayi cok karisik anlatmissiniz

Yasim 19 elimden alti teli napcagimi bilmiyorum affedecek ama nasil

Biraz zaman vermelisin bence çok üzerine gitmişsin. Zaten kafasını toplayınca geri gelecektir eğer gerçek sevgi varsa. Ama bundan ders çıkarmalısın. Git gel ayrıl barış tadı kaçar bi süre sonra. Bu ilişki senin ilişkin arkadaşların sen sorarsan fikir beyan edebilirler ama asla senin ilişkinde söz sahibi olmamalılar.

Biraz zaman vermelisin bence çok üzerine gitmişsin. Zaten kafasını toplayınca geri gelecektir eğer gerçek sevgi varsa. Ama bundan ders çıkarmalısın. Git gel ayrıl barış tadı kaçar bi süre sonra. Bu ilişki senin ilişkin arkadaşların sen sorarsan fikir beyan edebilirler ama asla senin ilişkinde söz sahibi olmamalılar.
Büyük bir ders aldım hemde çok akillandim bir senedir beraberiz evwt üstüne asiri gittim

Aboov Teksas mübarek , yavrucum bu sinir , tutarsız hareketler ne? Tam kanının kaynadığı zaman iyi cesaret gitmişsin ailesının yanına. Haklı çocuk , etmediğin kalmamış kendin yetmezmiş gibi birde arkadasın saydırmış. Affeder seviyorsa , sevgilin kaç yasında?

Aboov Teksas mübarek , yavrucum bu sinir , tutarsız hareketler ne? Tam kanının kaynadığı zaman iyi cesaret gitmişsin ailesının yanına. Haklı çocuk , etmediğin kalmamış kendin yetmezmiş gibi birde arkadasın saydırmış. Affeder seviyorsa , sevgilin kaç yasında?
22 yaşında cok sinirli bunları yaptığım icin bende üstüne gitmemeye karar verdim gittikce çıldırio zaten

Büyük bir ders aldım hemde çok akillandim bir senedir beraberiz evwt üstüne asiri gittim

Bana çok uzun sürmez geri döner gibi geldi canım. Anladığım kadarıyla çok seviyorsun ne yaptıysan bundan yapmışsın. Önemli olan dersler çıkarabilmek.
Biraz zaman ver baktın olmuyor yüzyüze konuş, pişman olduğunu görsün. Umarım herşey gönlünce olur :KK68:

O da sutten çıkmış akkasik degil. Ama ben olsam küsünce anneme babama giden telefonu arkadaşına veren( ki sen izin vermezsen kimse senin telefonunu elinden kapamaz) birinden soğurdum heralde. Birde arkadaşınıza falan tekrardan arattirmissiniz bence ikinizinde hatta arkadasın da dahil ucunuzunde biraz
olgunluğa ihtiyacınız var.

Bana çok uzun sürmez geri döner gibi geldi canım. Anladığım kadarıyla çok seviyorsun ne yaptıysan bundan yapmışsın. Önemli olan dersler çıkarabilmek.
Biraz zaman ver baktın olmuyor yüzyüze konuş, pişman olduğunu görsün. Umarım herşey gönlünce olur :KK68:
Banada öyle geliyor hem istihare yede yattim

X