• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi nasıl değiştirebilirim ?

rengarenkdunyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
909
443
103
İzmir
Merhaba, son günlerde kendimi çok sorgulamaya başladım, 25 yaşındayım 6 yıldır bazı sağlık nedenlerden dolayı okulumu bitiremedim hala devam ediyorum ama fark ediorum artık ne ders çalışabiliyorum ne de sınav kağıdı önüme gelince birşeyler yapabiliyorum önceden sayfalarca yazabildiğim şeyleri şimdi yazamıyorum, yapamadıkça kendime kızıyorum, her sınavdan sonrada sen burayı hak etmiyorsun bırak okulu diyiorum, 4. sınıfım sonrada bırakmak ağır geliyor, benim anneme sözüm vardı annem benim üniversiteden mezun olduğumu görmek isterdi diyorum, babam benim için çaba sarfediyor diyorum, herşeyi geçtim eğr okulu bırakırsam kendime en büyük kötülüğ yapacağımı biliyorum, çünkü hissediyorum bir engel ar sanki bende o engeli aşabilsem birşeyleri başarabileceğimi hissediyorum, ama bulamıyorum bunu. Bir başka sorunda 25 yaşındayım ama gerçek kendimi yansıtabildiğimi düşünemiyorum, sessizim genelde, susarım susarım, yapılana ses çıkarmam ama öyle bir noktaya gelincede öyle bir patlarım ki bu seferde benden kötüsü olmaz, ben değişmiş olurum, tepkimi bilmez olurum, oysa kimseyi kırmak istemem, işte bilmiyorum galiba bu konuda da yanlış birşeyler yapıyorum insanları yanlış anlıyorum, insanlarla iletişime geçemiyorum galiba. İnsanların bana tepeden baktığını hissediyorum genelde :( kendimde hep aşağıdan bakıyorum gibi geliyor. Böyle düşünüyordum burayada yazmak istedim, nasıl değişebilirim, kendimi nasıl değiştirebilirim ?

Back