Bende 21 yasindayim kendimi sevmiyorum cunku fiziksel kusurlarim var begenmiyorum benimde sanal bi liskim oldu terk edildim.erkeklrrle bende konusamiyorum hic arkimde yokBen kendimi sevmiyorum ve eminim ki bu dışardan çok belli oluyor(zaten özgüvenim de yok) kendisini sevmeyeni kimse sevmezmiş o yüzden bu yaşıma kadar(23) hiç ilişkim olmadı. Özellikle erkeklerle konuşamıyorum bile halbuki dış görünüş olarak beğenilen biriyim ama öz güvenim sıfır zaten hayatta hiç başarım falan da olmadı. Kızlar yardım edin acilen kendimi sevmem gerek...
Evet aynen bole olnali.. iyi bakmali onlara:) kendimize organlarimiza.. baktikca bag oluyo bakmadikca dag:) boyke boyle seviyosun kendini bencedeSenden kıymetlisi var mı ya
Ben biraz deli olduğumdan arada elimi kolumu öperim, ayaklarımı severim
Canım kendim der vücuduma saygı ve sevgi gösteririm
Aynada kendime göz atarım
Sev işte sonuçta senden bi tane var.
Hem de sağlıklısın, hem de çok güzel ilk gençlik yaşlarındasın
Aa bende küçük geliyorlar siz silikon mu taktırdınız , Bu arada konu sahibi bende senin gibiydim ama zamanla kendime haksızlık yaptığımı düşündüm şimdi öyle çok seviyorum ki kendimi , kimsenin sevgisine ihtiyacım yok şükürBir insanın illa sevgilisi olmak zorunda değil. En azından bu insanın kendini sevmesi için bir kıstas değil. Öz güven düşüklüğünün nedeni ne, kendine sordun mu hiç? Eğitim seviyen mi, fiziksel bir kusurun mu mesela? Önce sebebini bulup onun üzerine gidebilirsin. Kendini hiçbir zaman düşük görme. Valla ben kendimi çok seviyorumAynanın karşısında bazen derim ay şuram çok güzel, ay buram çok tatlı falan Bir memelerimden memnun değildim, yaptırdım öz güvenim tavan yaptı mesela
Evet protez takıldı 4 yıl önce :)Aa bende küçük geliyorlar siz silikon mu taktırdınız , Bu arada konu sahibi bende senin gibiydim ama zamanla kendime haksızlık yaptığımı düşündüm şimdi öyle çok seviyorum ki kendimi , kimsenin sevgisine ihtiyacım yok şükür
Ahhh ah hayalim :))Evet protez takıldı 4 yıl önce :)
Hayal kalmasın gerçek olsun :)Ahhh ah hayalim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?