Kendimi Nasıl Toparlayabilirim?

ronniee

bos yapma
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
131
39
98
Merhaba 23 yasindayim özel hastanede çalışıyorum yani bir yilim henuz dolmadi. Nisanliyim ve nisanlimda askerde gelmesine 2bucuk ay kaldi fakat artik kafam hicbir seyi kaldirmiyo. İs yerinde samimiyetsiz insanlarin derdini bana anlatabilirsin deyip arkadan konuşmaları sacma sapan agresif tavirlari beni cok yoruyo eylulde dugunum var cikacagim fakat 3ay cok uzun geliyo. Az bir sey çeyiz taksitim kaldigi icin zorla duruyorum surekli gece calisiyorum uyku beslenme duzenim kalmadi psikolojim bozuluyo ne onerirsiniz ne yapabilirim en azindan idare edebilmek icin?

Çok merak ettim ne gibi bir çözüm önerisi gelebilir böyle bir konuda 🤷🏻‍♀️

İnsanlara değil işinize odaklanın, boş vakitlerinizde istemediğiniz muhabbetlere girmek yerine kitap okuyun.
oyle olunca da ne kadar icine kapaniksin iki muhabbet ediyoruz baska seyle ugrasiyosun asosyal adi altinda baski kuruyorlar

İstediklerini desinler, hayatınızı insanlar ne diyecek diye mi yaşıyorsunuz?
tabi ki hayir fakat insan geriliyo calistigim ortamda her gun ayni insanla yanyana calistigim icin kendime zehir etmek istemiyorum fakat nasil cevap verebilirim kirmadan onu bilmiyorum

tabi ki hayir fakat insan geriliyo calistigim ortamda her gun ayni insanla yanyana calistigim icin kendime zehir etmek istemiyorum fakat nasil cevap verebilirim kirmadan onu bilmiyorum
Cevap vermezsiniz, kitaba dalmışım kusura bakma der yine kitaba devam edersiniz. Yapmak istedikten sonra çok şey var yapacak. Siz bişey yapmak değil birebir konuşup rest çekmek istiyorsunuz sanki.

Cevap vermezsiniz, kitaba dalmışım kusura bakma der yine kitaba devam edersiniz. Yapmak istedikten sonra çok şey var yapacak. Siz bişey yapmak değil birebir konuşup rest çekmek istiyorsunuz sanki.
evett kesinlikle arama duvar koymak istiyorum kesinlikle mecbur konusmayi kesemiyorum isten dolayi gece 13 saati birlikte gecirdigim insanlar

evett kesinlikle arama duvar koymak istiyorum kesinlikle mecbur konusmayi kesemiyorum isten dolayi gece 13 saati birlikte gecirdigim insanlar
Ama kırgınlık da olmasın istiyorsunuz. Dediklerimi bir deneyin, kulp takarlarsa o zaman düşünürsünüz. Şöyle derler böyle derler diye kuruntu yapmak sadece size sıkıntı verir.

Ben dedikodu hic sevmem günah falan de bari ne bilem😅

işini yap çık git, ben yurt dışında çalışıyorum mesleğim olmayan bir işi yapıyorum ingilizcem de çok iyi değil ona rağmen kimse umrumda değil işimi yapıp çıkıp gidiyorum işi işte bırak

Sessiz sakin durup, sınır koymayınca insanlar bize her şeyi diyebilecegini zannediyor. Asla cazgır olun, laf vurun demiyorum. Ama düşüncelerinizi ifade edin. Psikolojik olarak kendimi yıpranmış hissediyorum, içimden muhabbet etmek gelmiyor. Lütfen ısrar etmeyin diye net bir cevap verebilirsiniz. Israrla sormaya devam edecekler aynı cevabı verin ki tutumunuzun değişmeyeceğini anlasınlar. Bunu söylerken ezülüp büzülmeyin. Aklınıza Seda Sayan'ın Gülben ergenin ağzından laf almak için "Neler yaşadın ya, döksene kendini" dediğini hatırlayın. Hepimizin etrafında maalesef bunlardan var. Sert çıkınca biz kötü oluyoruz, sesimizi çıkarmasından hadlerini aşıyorlar

Sessiz sakin durup, sınır koymayınca insanlar bize her şeyi diyebilecegini zannediyor. Asla cazgır olun, laf vurun demiyorum. Ama düşüncelerinizi ifade edin. Psikolojik olarak kendimi yıpranmış hissediyorum, içimden muhabbet etmek gelmiyor. Lütfen ısrar etmeyin diye net bir cevap verebilirsiniz. Israrla sormaya devam edecekler aynı cevabı verin ki tutumunuzun değişmeyeceğini anlasınlar. Bunu söylerken ezülüp büzülmeyin. Aklınıza Seda Sayan'ın Gülben ergenin ağzından laf almak için "Neler yaşadın ya, döksene kendini" dediğini hatırlayın. Hepimizin etrafında maalesef bunlardan var. Sert çıkınca biz kötü oluyoruz, sesimizi çıkarmasından hadlerini aşıyorlar
evet az konusani icine kapanik saniyolar halbu ki kendileri cok konusuyo dışarıda tanissam asla muhabbet etmicegim insanlar ama konu is olunca el ayak baglaniyo...

işini yap çık git, ben yurt dışında çalışıyorum mesleğim olmayan bir işi yapıyorum ingilizcem de çok iyi değil ona rağmen kimse umrumda değil işimi yapıp çıkıp gidiyorum işi işte bırak
13 saat calisma saati olunca cok zor oluyo 🥲

Back
X