- 1 Eylül 2021
- 5.145
- 19.370
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nisanlimda yillik iznin var bir yillikta olsa tazminatin var biraz daha sabret diyo...İş ara aynı anda .. evlensende calıs zaten.. ama iştem cıkıp iş arama stresi daha kötü o yüzden smdi bak
biktirsam da hic konusmasalar keskeHavadan Sudan konusun, small talk dedikleri sey. Cok anlatin ama aslinda hicbir sey anlatmayin. Hayat pahaliligindan, gördügünüz sehirlerden falan. Bol bol siz onlara soru sorun.
oyle olunca da ne kadar icine kapaniksin iki muhabbet ediyoruz baska seyle ugrasiyosun asosyal adi altinda baski kuruyorlar
Kendinize terapi gibi gelcek küçük şeyler bulmaya çalışabilirsiniz. Bu iş yerindeki sorunları çözmez ama hayatta mutlu olcak alanlarınız olmuş olur. Aspiratör ışığında kahve içmek, sizi anlayan biri ile telefonda konuşmak, kendinize küçük bir hediye alıp şımartmak gibievet az konusani icine kapanik saniyolar halbu ki kendileri cok konusuyo dışarıda tanissam asla muhabbet etmicegim insanlar ama konu is olunca el ayak baglaniyo...
aspirator isigini kesinlikle deneyecegim surekli aglamakli hissediyorum artik yolda yururken bile yuzumun dusuk olduğunu farkedebiliyorumKendinize terapi gibi gelcek küçük şeyler bulmaya çalışabilirsiniz. Bu iş yerindeki sorunları çözmez ama hayatta mutlu olcak alanlarınız olmuş olur. Aspiratör ışığında kahve içmek, sizi anlayan biri ile telefonda konuşmak, kendinize küçük bir hediye alıp şımartmak gibi
evet aslinda cok basit ama uc ay üç yil gibi geliyo surekli bir seyleri beklemekten cok yoruldum saniriminsanlar ne olursa olsun söyleyecek şey bulur. onların dediğini ciddiye alacak mısınız almayacak mısınız? sizin için için belirleyici soru bu. hem üç ay sonra ayrılmayı düşünüyorsanız asosyal deseler ne olacak ki... onlarla muhatap olmadan işinize bakarsınız, böylece günlük stresinizi azaltmış olursunuz. üç ay sonra da ayrılırsınız. bu kadar basit.
Kursunlar, kurduklarını zannetsinler. Hatta siz o duruşu seegileyince sizi sevmeseler bile size saygı duyacaklardir. He heee deyin geçin. Kimseyi takmayin. Hayat pambik gibi oluyoroyle olunca da ne kadar icine kapaniksin iki muhabbet ediyoruz baska seyle ugrasiyosun asosyal adi altinda baski kuruyorlar
cidden cok rahatsiz oluyorum bu kisi sayisi 3 direkt samimiyet kurmak istemiyorum desem cok abes olur muKursunlar, kurduklarını zannetsinler. Hatta siz o duruşu seegileyince sizi sevmeseler bile size saygı duyacaklardir. He heee deyin geçin. Kimseyi takmayin. Hayat pambik gibi oluyor
ozel hastanede doğum cekimi yapiyorumNe iş yapıyorsunuz
Gece nobetlerinizi azaltma imkanınız varsa azaltın çünkü uyku psikolojiyi tamir eder,bir de spora başlayınMerhaba 23 yasindayim özel hastanede çalışıyorum yani bir yilim henuz dolmadi. Nisanliyim ve nisanlimda askerde gelmesine 2bucuk ay kaldi fakat artik kafam hicbir seyi kaldirmiyo. İs yerinde samimiyetsiz insanlarin derdini bana anlatabilirsin deyip arkadan konuşmaları sacma sapan agresif tavirlari beni cok yoruyo eylulde dugunum var cikacagim fakat 3ay cok uzun geliyo. Az bir sey çeyiz taksitim kaldigi icin zorla duruyorum surekli gece calisiyorum uyku beslenme duzenim kalmadi psikolojim bozuluyo ne onerirsiniz ne yapabilirim en azindan idare edebilmek icin?
2gun gece 2gun izin seklinde ilerliyo calisma seklim 5saat uykuyla tekrar nobete gidiyorumGece nobetlerinizi azaltma imkanınız varsa azaltın çünkü uyku psikolojiyi tamir eder,bir de spora başlayın
Soguklugunuzun sebebini sorarlarsa deyin. Ama ona bile gerek kalmaz bence. Siz duruşunuzu koruyun . Korkmayın neler olabileceği ile ilgili . Dışarıya kapatın kendinizi böyle yerlerde. İnanın hayatınızda bir burayla bitmiyor böyle insanlar. Alışın. Rahat edersinizcidden cok rahatsiz oluyorum bu kisi sayisi 3 direkt samimiyet kurmak istemiyorum desem cok abes olur mu
evet dun denedim ve acik acik konustum gercekten rahatladim cok sagolunSoguklugunuzun sebebini sorarlarsa deyin. Ama ona bile gerek kalmaz bence. Siz duruşunuzu koruyun . Korkmayın neler olabileceği ile ilgili . Dışarıya kapatın kendinizi böyle yerlerde. İnanın hayatınızda bir burayla bitmiyor böyle insanlar. Alışın. Rahat edersiniz