Kendimi neden haklı olsam bile haksız hissediyorum?

Bizde olay öyle değil işte.
Arkadaş fazla medeni. Bitsin desem tamam der. İstemiyorum seni desem tamam sen nasıl istersen der. Fazla gururlu ve medeni.
Bizde olay öyle değil işte.
Arkadaş fazla medeni. Bitsin desem tamam der. İstemiyorum seni desem tamam sen nasıl istersen der. Fazla gururlu ve medeni.
Seven her şekilde gelir gelmiyorsa da gitsin kimle olursa olsun en çok kendinizi sevin ve saygı duyun.

İyi geceler demedi, gunaydin demedi diye kavga cikarmak basit kaliyor. Yani elbette bunlari hepimiz yaptik. Bu triplerde alttan alman seni zorda birakmaz. İlerleyen zamanlardaki kavgalarda asıl gercekten hakliysan tribin alasini yapman lazim
Esimle yaklasik 2.5 sene flort, 8 ay nişanlılık, ve sonucu 4.5 yildir evliyiz. Adam herseyde kendini hakli cikarabilme yetisine sahip. Sebebide benim aman agzimizin tadi bozulmasin demem. Nişanliyken yuzugunu çıkardı verdi. Ben gittim eline geri verdim bir daha cikarirsan biter dedim( ay ne korktu sanki,umrunda olmadi) evliykende daha pek çok sey...
Ama sevgiliyken hic küsmedim, ayrilmadim. Kaybetme korkusu yasatmadim.
Yani basit tripler disinda baska derin mevzularda taviz vermemeni tavsiye ederim

İyi geceler günaydın mevzusu sanırım aslında başka şeylerin patlaması. Çünkü ilişkimiz durağan oldu artık. Problemleri söylüyorum ilgilenmiyor sorunumuz yok diyor. Resti çekmeye cesaretim yok sinirimi bozuyor bu durum.

Alıştırmadım aslında. Ben her zaman haklıysam sert yapan biriyim herkese karşı ama erkek arkadaşım çok inatçı haksız bile olsa alttan almıyor. Bir iki defa ciddi tartışmalarımız ayrılıklarımız oldu tam ayrılık denemez ama beni kaybedeceğini anlayınca tekrar geldi peşimden. Ama benim içimdeki haklı da olsam bu kaybetme korkusu vicdan duygusu kıyamama hissi rahatsız ediyor beni. Bağımlı olmak istemiyorum.
Günaydın yazdınız cevap mı yazmadı anlamadım

bağımlı olmuşsunuz dedikleri gibi.

bence bunun farkına varıp bağımlılığınızdan kurtarın. korkularınızın üstüne gidin. mesela bi gün de siz yazmayın iyi geceler vs diye. böyle olunca ilişki her zamanki gibi gidiyor diye kendinizi güvende hissediyorsunuz rahatlıyorsunuz ama aslında o iş öyle değil. onları yazıp da arkanızdan iç çevirebiliyor erkekler. yani bu işler öyle basit değil.

siz bence adamdansa kendi hayatınıza odaklanın çalışıyor musunuz hobileriniz arkadaşlarınız var mı bunlara kafa yorun bırakın kendi derdini kendisi çözsün. inanın onun sorununu çözünce size madalya vermiyor, iş bulmasını sağladınız diyelim iş yerinden birini bulup size tekme atabilir atıyorum o yüzden erkekler vefasız bunu bilip kendi bağımsızlığını geri kazanın derim ben en azından kafada.

mesela onla ayrıldığınızı düşünüp öyle hissedip öyle bir hayat yaşayın bakalım dayanabilecek misiniz? ben de benzer hissettiğim bi ilişkiden çıktım ve berbattı gerçekten sonra kendime karar aldım bir daha aynı şeyi yaşamayacağım diye keşke öncesinde fark etseymişim sizin gibi. hiçbir şeye körü körüne bağlanmamak lazım. hiçbir şey kalıcı değil bu dünyada.

Back
X