kendimi nisanlimdan yana ozel hissetmiyorum.

aylin_89

Oysa bizim evde gülen yok
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
222
34
118
Ankara
merhabalar hanimlar,

nisanlim ilk tanistigimiz zamanlar, yani 3 yil once malum sosyal paylasim sitesindeki hesabimin sifresini istemisti. ben de tereddut etmeden vermistim. bunun uzerine o da henuz ben istemeden kendi sifresini vermisti. yalanim yok, o yanimde degilken hic girip kurcalamadim. cunku cok seviyorum ve hayal kirikligi yasamak istemiyordum.

fakat gecen gun sacma sapan bir hareket yaparak "erkeklerin genelde tum sifreleri aynidir" mantigindan yola cikarak mail hesabina girdim ve hakikaten de girebildim yani sifre ayniydi. orada durmam gerekiyordu ama duramadim... (bu sene son senem ve bu yaz evlenmeyi dusunuyoruz. o sebeple daha fazla didikler oldum sanirim. bu arada babami 3 yasimdan beri gormuyorum, erkeklere fazla guvenmiyorum acikcasi. nisanlim, simdiye kadar ciddi adim attigim ilk sevgilimdi.)

her neyse, gecmis yillarda ona gelen maillere bakmaya basladim. ne goreyim... bazi hatunlarla konusmus. gecmis gecmistir ve beni benden sonrasi ilgilendirir. buraya kadar problem yok. ama canimi sikan o hatunlarin hepsine ama hepsine bizim ilk tanistigimiz zamanlarda bana kullandigi cumlelerin aynisini kullanmis... "yasindan cok olgunsun, hayat seni cok cabuk olgunlastirmis.", "kolay seyler yasamamissin ve cok guclusun.", "iyi ki seni tanimisim ve iyi ki varsin" minvalinde seyler... okuyunca beynimden vurulmusa dondum ve kendimi bu laflara "dusmus" gibi hissettim. su an izmir'deyim, arkadasimda kaliyorum. c.tesi donecegim ankara'ya, nisanlim da orada. gun icinde aradiginda acip konusasim gelmiyor. kendimi ozel hissetmiyorum, sanki herhangi biri gibiyim onun icin... icim hic rahat degil ve ankara'ya donene kadar kafamda bunu halletmek istiyorum. nisanlima soramam cunku neden maillerime bakiyorsun? diye kavga cikarir, bence de hic hos bi hareket degildi ve aciklama yapamam. konu oraya kayar ve tatmin edici bir cevap alamam diye korkuyorum.

lutfen empati yapin ve dusuncelerinizi benimle paylasin, cok huzursuzum.

biraz uzun oldu, hakkinizi helal edin.

Son düzenleme:
Bence bu konuyla fazla takilma derim, cunku,
Onlarada sana kurdugu cumleleri kullanmis olabilir erkekler iste klasikler ya, ama SENI onlarda ayirt eden ONLAR digerleri olarak gecmiste kalmislar ve O su an SENINle,
demekki seni seviyor. Onemli olanda bu bence...

genelde erkekler yok ederler böyle mesajları ama seninkinde bi yanlışlık olmuş bukonu sürekli aklını kurcalıycaksa onunla konuş derim, buna benzer bişey yaşamıştım. izinsiz bakma olayına biraz tepki gösteriyolar ama üste çıkman uzun sürmüyo

Son düzenleme:
Gün Yüzü Görmemiş Kelimeler Değil ki..
Günlük Hayatta Eşe Dosta Kullandığımız Klasik Cümleler..
Bu Şekilde, Nişanlınızdan Yana Kendinizi Özel Hissetmediğinizi Düşünmeniz Yanlış Olur..

Siz Bence O Mailleri Hala Neden Sakladığını Sorunuz..

Son düzenleme:

ben unuttugunu dusunuyorum. cunku o sekilde muhabbet ettigi en gec mail tarihi 2008.
ayrica benim girip bakacagim da aklina gelmezdi bence.

aklimi kurcalayacak muhtemelen. siz konusun diyorsunuz... bilemiyorum ki uste cikabilir miyim. sonucta hos bir sey yapmadim ve neden baktin, guvenmiyor musun? dediginde verecek cevabim yok...

okadar eski mesajlarsa bence hiç dillendirmeye gerek yok. Sonuçta erkeklerin kelime haznesi okadarda geniş değil Ben duramam didiklerim oyuzden belki fazla göze batmadı güvensizlikle alakası yok aslında merak denebilir buna Sonuçta o şifreler boşa paylaşılmıyo , girip kurcalamanı fazla büyütmeyedebilir .. Ama bukonuyu hiç onunla paylaşma derim. Peki telefonlarına cevap vermemek istemen niye ?

telefonlarina cevap vermek istemiyorum cunku konusurken resmen cumlelerini yokluyorum. acaba bunu da mi soyledi, acaba sunu da mi soyledi o hatunlara diye. mesela iyi ki varsin mi diyor, direkt o mailler geliyor aklima. sen de iyi ki varsin diyesim gelmiyor kesinlikle. "sen cok humanistmissin zaten, baksana her hatunun varligindan buyuk keyif almissin!!!" demek geliyor icimden daha cok...

acaba genel anlamda bi soğuklaşmamı oldu sende diye düşündüm, bu maillerde tuzu biberi olmuş gibi..

acaba genel anlamda bi soğuklaşmamı oldu sende diye düşündüm, bu maillerde tuzu biberi olmuş gibi..

yok soguma gibi bir durum yoktu. evlilik meselesi yaklastikca ince elemeye basladim gibi dusunuyorum. annemle babam yalnizca 7 yil evli kalmislar. ben buyurken babam, daha dogrusu babamin olmamasi cok buyuk yaralar birakti icimde. annem hic kolay seyler yasamadi. yanlis adamla evlenmek cok buyuk bir korku benim icin.

ayrica cok tesekkur ederim canim sana su vakitte zaman ayirip ilgilendigin icin.

bencede hiç takılma onlara sen vede nişanlına sorma
onda bana güvenmiyor sezgisini uyandırma unutmuştur silmeyi
eskide kalamış çoğu kişinin eskilerde görüştükleri oluyor
demekki dediğim gibi nutmuş ki silmek bile
aklına gelmemiş:)
büyütülüp kafaya takılıcak bir olay değil
sen onu seviyorsan ve aldatma gibi bir şey zaten yok
unut derim sarsma ilşkini :)

canım benim nedemek evet haklısın yaşadıkların bilinçaltında seninledir, sonuçta annenin yaşadığı sıkıntılar senide fazlasıyla etkilemiştir. Tanıma konusuna gelince tedbirli davranman güzel ama doğru olmayan biri belirli bir zaman sonra bağırıyo benden uzaklaş diye tabi aşkın yarattığı körlük durumu seni mantığınla rahat bırakırsa

geçmişte kalmıs evet seni ilgilendirmez ama her kıza aynı şeyleri söylemesi bana samimiyetsizliğini gösterir yani aşkım canım bitanem demesi evet herkese söylenebilir bunun için birşey denmez ama diğer söylediğin cümleler herkese söylenmez bana göre ama şimdiye kadar bir şeyini görmediysen sorun etme derim ya da şöyle yapabilirsin hadi maillerine bakalım gibilerinden birşey söyliyip beraberce bakın yüz ifadesinden anlarsın

canım bu konuyu hiç açma dillendirme. ÇÜNKÜ HEPSİ SENDEN ÖNCE YAŞANMIŞ. aynı sözleri söylemiş diyorsun. senin ilk sevgilin olduğu için ondanda bunu beklemişisn sanki. ama erkekler bizim gibi değil malesef. o cumleleri her sevdiği kadına kuruyolar yani. bence buna takılma ve nişanlına bahsetme ki "neden hala bana guvenmiyorsun" gibi cumlelerle karşılaşmayasın boşuna

canım empati yapmadan bende sana yaşadığım bi olayı anlatayım.. eşimle tanıştık ve sözlendikten sonra bana bazı resimlerini göndermişti netten.. sonra biz evlendik bebeğimiz oldu bigün eşimin mail adresine bakarken (karıştırma amaçlı değil güzel maillere bakıyordum) bana gönderdiği o mailin başlığından cümlelerine kadar eski sevgilisine göndermiş olduğunu gördüm. beyfendi zahmet edip başlığı ve cümleleri bile değiştirmemiş.biz de o zmaan yeni tanışmıştık. kendimi kötü hissettim ama ben kavga etmek yerine dalga geçtim.. sadece niye mailinden silmedin diye kırıldım biraz..

ve çok şükür şimdi harika bi evliliğimiz var.. ve asla hiç bişey hiç kimseyle olduğu gibi değil..herşey çok özel.. eğer sen nişanlının sana şimdi gerçekten değer verdiğini ve iyi bi eş olacağını düşünüyorsan bunları takmamalısın.. bazı insanlar karşı tarafa söyleyecek sözleri kalıplaşmıştır ve yeniden farklı şeyler üretemiyor olabilir.. önemli olan seninle onun arasındaki muhabbettir.... gerisi sizin aranızı bozmaktan başka bi işe yaramayacak ıvır zıvırdır...

Bunlar cok ozel cumleler degil arkadaslara katiliyorum. Hemen hemen hepimiz de duymusuzdur bunlari ki etkilencek bir sey bile yok. Belliki "arandigi" bir donemmis. Ama Onlarla nasip olmamis, seninle olmus. Ben kurcalamazdim sanirim. Yanlis adam terimine gelince, ne yazik ki cogu huyunu dort duvar arasina girmeden zaten anlayamayacaksin o yuzden hic yorma kendini derim...

Cok cok tesekkur ederim inanin yuregime nasil su serptiniz anlatamam :)

Etkilendigim nokta o zamana kadar bunlari bircok erkekten duymus olmama ragmen nisanlimin o donem samimiyetine fazlasiyla inanmis olmamdi.
Simdi o mailleri gorunce bir baska arkadasin da dedigi gibi samimiyetinden suphe duydum ve o sozlerine inandigim icin kendimi fazlasiyla salak yerine konmus hissettim.
Bir de ben agzimdan cikanlara cok onem veren biriyim. Basmakalip iltifatlar edemem karsimdakine. O mailleri okuyunca inanir misiniz adeta flashback yasadim ilk tanistigimiz donemlere. İnsan en azindan cumle kurulusunu degistirir degil mi? ama degistirmemis. sanirim daha once de denildigi gibi, erkekler fazla dikkat etmiyor bunlara.

Canım erkeklerin çoğu normalde güzel sözler söylemeyi çok beceremezler, inan ki bir yerlerden duyduklarını kullanırlar genelde. O yüzden hep aynıdır sevgi sözcükleri,ve evlendiğinde bir de bakmışsın zamanla bu sevgi sözcükleri bitmiş,ara sıra kullanılmaya başlanmış

Sen önce kendi kendine özel olduğunu kabullendir, sen başka var mı aynı özellikleri taşıyan? İşte nişanlın da sendeki bu "özel"liği görmüş ki ciddi bir adım atmış seninle -senden öncekilerle değil- ve bir erkek öyle kolay hazmedemez evlilik düşüncesini haberin olsun. Bu yüzden senin için önemli olan senden öncekiler olmasın.Ya seninleyken, sadakat konusunda herhangi bir yanlış yaptığını öğrenseydin ne olurdu? Bu yanlışlar kadar değersiz hissettiren bir şey olamaz bence. O yüzden şükret bence ve nişanlına sımsıkı sarıl sadakatinden dolayı.

Maillerini okuma konusunda da bu güvensizlik değildir bence, her kadın hayatındaki kişinin neler yaptığını bilmek ister, ben de eşimin bütün şifrelerini bilirim ve istediğim zaman bakarım, eşim de bunu güvensizlik olarak algılamaz. Bir hayatı paylaşıyorsan gizli saklı kilitli hiçbir şey olamamalı bence..

Kafanda dönüp duran senaryoları bir kenara atıp,telefonda onunla konuşurken de kurma tatlım, bu sadece seni ve ilişkinizi yıpratır. Boş yere soğuklu girer aranıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…