genelde erkekler yok ederler böyle mesajları ama seninkinde bi yanlışlık olmuşbukonu sürekli aklını kurcalıycaksa onunla konuş derim, buna benzer bişey yaşamıştım. izinsiz bakma olayına biraz tepki gösteriyolar ama üste çıkman uzun sürmüyo
ben unuttugunu dusunuyorum. cunku o sekilde muhabbet ettigi en gec mail tarihi 2008.
ayrica benim girip bakacagim da aklina gelmezdi bence.
aklimi kurcalayacak muhtemelen. siz konusun diyorsunuz... bilemiyorum ki uste cikabilir miyim. sonucta hos bir sey yapmadim ve neden baktin, guvenmiyor musun? dediginde verecek cevabim yok...
okadar eski mesajlarsa bence hiç dillendirmeye gerek yok. Sonuçta erkeklerin kelime haznesi okadarda geniş değilBen duramam didiklerim oyuzden belki fazla göze batmadı güvensizlikle alakası yok aslında merak denebilir buna Sonuçta o şifreler boşa paylaşılmıyo , girip kurcalamanı fazla büyütmeyedebilir .. Ama bukonuyu hiç onunla paylaşma derim. Peki telefonlarına cevap vermemek istemen niye ?
telefonlarina cevap vermek istemiyorum cunku konusurken resmen cumlelerini yokluyorum. acaba bunu da mi soyledi, acaba sunu da mi soyledi o hatunlara diye. mesela iyi ki varsin mi diyor, direkt o mailler geliyor aklima. sen de iyi ki varsin diyesim gelmiyor kesinlikle. "sen cok humanistmissin zaten, baksana her hatunun varligindan buyuk keyif almissin!!!" demek geliyor icimden daha cok...
acaba genel anlamda bi soğuklaşmamı oldu sende diye düşündüm, bu maillerde tuzu biberi olmuş gibi..
yok soguma gibi bir durum yoktu. evlilik meselesi yaklastikca ince elemeye basladim gibi dusunuyorum. annemle babam yalnizca 7 yil evli kalmislar. ben buyurken babam, daha dogrusu babamin olmamasi cok buyuk yaralar birakti icimde. annem hic kolay seyler yasamadi. yanlis adamla evlenmek cok buyuk bir korku benim icin.
ayrica cok tesekkur ederim canim sana su vakitte zaman ayirip ilgilendigin icin.
merhabalar hanimlar,
nisanlim ilk tanistigimiz zamanlar, yani 3 yil once malum sosyal paylasim sitesindeki hesabimin sifresini istemisti. ben de tereddut etmeden vermistim. bunun uzerine o da henuz ben istemeden kendi sifresini vermisti. yalanim yok, o yanimde degilken hic girip kurcalamadim. cunku cok seviyorum ve hayal kirikligi yasamak istemiyordum.
fakat gecen gun sacma sapan bir hareket yaparak "erkeklerin genelde tum sifreleri aynidir" mantigindan yola cikarak mail hesabina girdim ve hakikaten de girebildim yani sifre ayniydi. orada durmam gerekiyordu ama duramadim... (bu sene son senem ve bu yaz evlenmeyi dusunuyoruz. o sebeple daha fazla didikler oldum sanirim. bu arada babami 3 yasimdan beri gormuyorum, erkeklere fazla guvenmiyorum acikcasi. nisanlim, simdiye kadarki ilk sevgilimdi.)
her neyse, gecmis yillarda ona gelen maillere bakmaya basladim. ne goreyim... bazi hatunlarla konusmus. gecmis gecmistir ve beni benden sonrasi ilgilendirir. buraya kadar problem yok. ama canimi sikan o hatunlarin hepsine ama hepsine bizim ilk tanistigimiz zamanlarda bana kullandigi cumlelerin aynisini kullanmis... "yasindan cok olgunsun, hayat seni cok cabuk olgunlastirmis.", "kolay seyler yasamamissin ve cok guclusun.", "iyi ki seni tanimisim ve iyi ki varsin" minvalinde seyler... okuyunca beynimden vurulmusa dondum ve kendimi bu laflara "dusmus" gibi hissettim. su an izmir'deyim, arkadasimda kaliyorum. c.tesi donecegim ankara'ya, nisanlim da orada. gun icinde aradiginda acip konusasim gelmiyor. kendimi ozel hissetmiyorum, sanki herhangi biri gibiyim onun icin... icim hic rahat degil ve ankara'ya donene kadar kafamda bunu halletmek istiyorum. nisanlima soramam cunku neden maillerime bakiyorsun? diye kavga cikarir, bence de hic hos bi hareket degildi ve aciklama yapamam. konu oraya kayar ve tatmin edici bir cevap alamam diye korkuyorum.
lutfen empati yapin ve dusuncelerinizi benimle paylasin, cok huzursuzum.
biraz uzun oldu, hakkinizi helal edin.
merhabalar hanimlar,
nisanlim ilk tanistigimiz zamanlar, yani 3 yil once malum sosyal paylasim sitesindeki hesabimin sifresini istemisti. ben de tereddut etmeden vermistim. bunun uzerine o da henuz ben istemeden kendi sifresini vermisti. yalanim yok, o yanimde degilken hic girip kurcalamadim. cunku cok seviyorum ve hayal kirikligi yasamak istemiyordum.
fakat gecen gun sacma sapan bir hareket yaparak "erkeklerin genelde tum sifreleri aynidir" mantigindan yola cikarak mail hesabina girdim ve hakikaten de girebildim yani sifre ayniydi. orada durmam gerekiyordu ama duramadim... (bu sene son senem ve bu yaz evlenmeyi dusunuyoruz. o sebeple daha fazla didikler oldum sanirim. bu arada babami 3 yasimdan beri gormuyorum, erkeklere fazla guvenmiyorum acikcasi. nisanlim, simdiye kadarki ilk sevgilimdi.)
her neyse, gecmis yillarda ona gelen maillere bakmaya basladim. ne goreyim... bazi hatunlarla konusmus. gecmis gecmistir ve beni benden sonrasi ilgilendirir. buraya kadar problem yok. ama canimi sikan o hatunlarin hepsine ama hepsine bizim ilk tanistigimiz zamanlarda bana kullandigi cumlelerin aynisini kullanmis... "yasindan cok olgunsun, hayat seni cok cabuk olgunlastirmis.", "kolay seyler yasamamissin ve cok guclusun.", "iyi ki seni tanimisim ve iyi ki varsin" minvalinde seyler... okuyunca beynimden vurulmusa dondum ve kendimi bu laflara "dusmus" gibi hissettim. su an izmir'deyim, arkadasimda kaliyorum. c.tesi donecegim ankara'ya, nisanlim da orada. gun icinde aradiginda acip konusasim gelmiyor. kendimi ozel hissetmiyorum, sanki herhangi biri gibiyim onun icin... icim hic rahat degil ve ankara'ya donene kadar kafamda bunu halletmek istiyorum. nisanlima soramam cunku neden maillerime bakiyorsun? diye kavga cikarir, bence de hic hos bi hareket degildi ve aciklama yapamam. konu oraya kayar ve tatmin edici bir cevap alamam diye korkuyorum.
lutfen empati yapin ve dusuncelerinizi benimle paylasin, cok huzursuzum.
biraz uzun oldu, hakkinizi helal edin.
canım empati yapmadan bende sana yaşadığım bi olayı anlatayım.. eşimle tanıştık ve sözlendikten sonra bana bazı resimlerini göndermişti netten.. sonra biz evlendik bebeğimiz oldu bigün eşimin mail adresine bakarken (karıştırma amaçlı değil güzel maillere bakıyordum) bana gönderdiği o mailin başlığından cümlelerine kadar eski sevgilisine göndermiş olduğunu gördüm. beyfendi zahmet edip başlığı ve cümleleri bile değiştirmemiş.biz de o zmaan yeni tanışmıştık. kendimi kötü hissettim ama ben kavga etmek yerine dalga geçtim.. sadece niye mailinden silmedin diye kırıldım biraz..
ve çok şükür şimdi harika bi evliliğimiz var.. ve asla hiç bişey hiç kimseyle olduğu gibi değil..herşey çok özel.. eğer sen nişanlının sana şimdi gerçekten değer verdiğini ve iyi bi eş olacağını düşünüyorsan bunları takmamalısın.. bazı insanlar karşı tarafa söyleyecek sözleri kalıplaşmıştır ve yeniden farklı şeyler üretemiyor olabilir.. önemli olan seninle onun arasındaki muhabbettir.... gerisi sizin aranızı bozmaktan başka bi işe yaramayacak ıvır zıvırdır...
Bunlar cok ozel cumleler degil arkadaslara katiliyorum. Hemen hemen hepimiz de duymusuzdur bunlari ki etkilencek bir sey bile yok. Belliki "arandigi" bir donemmis. Ama Onlarla nasip olmamis, seninle olmus. Ben kurcalamazdim sanirim. Yanlis adam terimine gelince, ne yazik ki cogu huyunu dort duvar arasina girmeden zaten anlayamayacaksin o yuzden hic yorma kendini derim...
ama bir tek sizinle nişanlanmış.o halde özelsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?