Bakin simdi, nisanliniz yeni tanistigi kisilere de size de ayni cumleleri kullanmis. Ancak atladiginiz cok onemli birkac sey var.
1. İliskinin baslangicinda zaten erkekler herkese ayni seyleri soylerler. Eger yeni tanistigi kisilere evlenmek istedigini soyleseydi. Burada size tamamen hak verirdim. Soyledigi sozler tamamen klise ve hayatimin kadinisin anlaminda degil. Son cumleye dikkat edin lutfen.
2. Herkese ayni seyi soylemis ama omrunun tamamini sizinle gecirmek istemis. Bunun ne kadar onemli oldugunu anlayabiliyor musunuz?
3. Eger bir sekilde kendisine hissettirirseniz, erkeklerin en nefret ettigi sey gecmislerinin yuzlerine vurulmasidir. Bu kez asil o sizden sogur.
Diyecegim o ki adam sizi esi olarak gormus. Kanatlarinin altina almis. Tutup da gecmiste herkese ayni davranmis diye sitem ediyorsaniz kusura bakmayin ama simariklik yapiyor veya dert ariyorsunuz demektir. Bir de ustelik sifresini vermis. Kartlari acik oynamis. Daha ne istiyorsunuz anlayamadim??
Onculler mantikli.
Duygularimi iyi anlatabildigime inanirim. Yazinizin son "cikarim"inda simariklik yaptigimi ya da dert edinmeye calistigimi dusunmussunuz. Bir insan bu konunun neresinden bunu cikarir diye dusunmeyecegim zira o cumle baslibasina yanlis. "Gecmiste herkese ayni davranmis diye" nedir yahu? Neden gecmiste her tanistigi hatuna ayni cumleleri kullansin? Bunun neresi normal?
Bunu simariklik olarak algilamak, cok uzulerek soyluyorum ki yalnizca bir yansitma cabasi olabilir.
Siz daha hayati tanimadiginiz icin ne demek istedigimi anlamamissiniz.
Bana uzulerek birseyler soylemeye cabalamayin. Nisanlinizi uzmeyin yeter.
ben de su esler arasında kı ozel hayata saygı olayını bır turlu anlayamadım gıttı.merhabalar hanimlar,
nisanlim ilk tanistigimiz zamanlar, yani 3 yil once malum sosyal paylasim sitesindeki hesabimin sifresini istemisti. ben de tereddut etmeden vermistim. bunun uzerine o da henuz ben istemeden kendi sifresini vermisti. yalanim yok, o yanimde degilken hic girip kurcalamadim. cunku cok seviyorum ve hayal kirikligi yasamak istemiyordum.
fakat gecen gun sacma sapan bir hareket yaparak "erkeklerin genelde tum sifreleri aynidir" mantigindan yola cikarak mail hesabina girdim ve hakikaten de girebildim yani sifre ayniydi. orada durmam gerekiyordu ama duramadim... (bu sene son senem ve bu yaz evlenmeyi dusunuyoruz. o sebeple daha fazla didikler oldum sanirim. bu arada babami 3 yasimdan beri gormuyorum, erkeklere fazla guvenmiyorum acikcasi. nisanlim, simdiye kadarki ilk sevgilimdi.)
her neyse, gecmis yillarda ona gelen maillere bakmaya basladim. ne goreyim... bazi hatunlarla konusmus. gecmis gecmistir ve beni benden sonrasi ilgilendirir. buraya kadar problem yok. ama canimi sikan o hatunlarin hepsine ama hepsine bizim ilk tanistigimiz zamanlarda bana kullandigi cumlelerin aynisini kullanmis... "yasindan cok olgunsun, hayat seni cok cabuk olgunlastirmis.", "kolay seyler yasamamissin ve cok guclusun.", "iyi ki seni tanimisim ve iyi ki varsin" minvalinde seyler... okuyunca beynimden vurulmusa dondum ve kendimi bu laflara "dusmus" gibi hissettim. su an izmir'deyim, arkadasimda kaliyorum. c.tesi donecegim ankara'ya, nisanlim da orada. gun icinde aradiginda acip konusasim gelmiyor. kendimi ozel hissetmiyorum, sanki herhangi biri gibiyim onun icin... icim hic rahat degil ve ankara'ya donene kadar kafamda bunu halletmek istiyorum. nisanlima soramam cunku neden maillerime bakiyorsun? diye kavga cikarir, bence de hic hos bi hareket degildi ve aciklama yapamam. konu oraya kayar ve tatmin edici bir cevap alamam diye korkuyorum.
lutfen empati yapin ve dusuncelerinizi benimle paylasin, cok huzursuzum.
biraz uzun oldu, hakkinizi helal edin.
merhabalar hanimlar,
nisanlim ilk tanistigimiz zamanlar, yani 3 yil once malum sosyal paylasim sitesindeki hesabimin sifresini istemisti. ben de tereddut etmeden vermistim. bunun uzerine o da henuz ben istemeden kendi sifresini vermisti. yalanim yok, o yanimde degilken hic girip kurcalamadim. cunku cok seviyorum ve hayal kirikligi yasamak istemiyordum.
fakat gecen gun sacma sapan bir hareket yaparak "erkeklerin genelde tum sifreleri aynidir" mantigindan yola cikarak mail hesabina girdim ve hakikaten de girebildim yani sifre ayniydi. orada durmam gerekiyordu ama duramadim... (bu sene son senem ve bu yaz evlenmeyi dusunuyoruz. o sebeple daha fazla didikler oldum sanirim. bu arada babami 3 yasimdan beri gormuyorum, erkeklere fazla guvenmiyorum acikcasi. nisanlim, simdiye kadarki ilk sevgilimdi.)
her neyse, gecmis yillarda ona gelen maillere bakmaya basladim. ne goreyim... bazi hatunlarla konusmus. gecmis gecmistir ve beni benden sonrasi ilgilendirir. buraya kadar problem yok. ama canimi sikan o hatunlarin hepsine ama hepsine bizim ilk tanistigimiz zamanlarda bana kullandigi cumlelerin aynisini kullanmis... "yasindan cok olgunsun, hayat seni cok cabuk olgunlastirmis.", "kolay seyler yasamamissin ve cok guclusun.", "iyi ki seni tanimisim ve iyi ki varsin" minvalinde seyler... okuyunca beynimden vurulmusa dondum ve kendimi bu laflara "dusmus" gibi hissettim. su an izmir'deyim, arkadasimda kaliyorum. c.tesi donecegim ankara'ya, nisanlim da orada. gun icinde aradiginda acip konusasim gelmiyor. kendimi ozel hissetmiyorum, sanki herhangi biri gibiyim onun icin... icim hic rahat degil ve ankara'ya donene kadar kafamda bunu halletmek istiyorum. nisanlima soramam cunku neden maillerime bakiyorsun? diye kavga cikarir, bence de hic hos bi hareket degildi ve aciklama yapamam. konu oraya kayar ve tatmin edici bir cevap alamam diye korkuyorum.
lutfen empati yapin ve dusuncelerinizi benimle paylasin, cok huzursuzum.
biraz uzun oldu, hakkinizi helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?