kendimi nisanlimdan yana ozel hissetmiyorum.

Bakin simdi, nisanliniz yeni tanistigi kisilere de size de ayni cumleleri kullanmis. Ancak atladiginiz cok onemli birkac sey var.

1. İliskinin baslangicinda zaten erkekler herkese ayni seyleri soylerler. Eger yeni tanistigi kisilere evlenmek istedigini soyleseydi. Burada size tamamen hak verirdim. Soyledigi sozler tamamen klise ve hayatimin kadinisin anlaminda degil. Son cumleye dikkat edin lutfen.

2. Herkese ayni seyi soylemis ama omrunun tamamini sizinle gecirmek istemis. Bunun ne kadar onemli oldugunu anlayabiliyor musunuz?

3. Eger bir sekilde kendisine hissettirirseniz, erkeklerin en nefret ettigi sey gecmislerinin yuzlerine vurulmasidir. Bu kez asil o sizden sogur.

Diyecegim o ki adam sizi esi olarak gormus. Kanatlarinin altina almis. Tutup da gecmiste herkese ayni davranmis diye sitem ediyorsaniz kusura bakmayin ama simariklik yapiyor veya dert ariyorsunuz demektir. Bir de ustelik sifresini vermis. Kartlari acik oynamis. Daha ne istiyorsunuz anlayamadim??

Onculler mantikli.

Duygularimi iyi anlatabildigime inanirim. Yazinizin son "cikarim"inda simariklik yaptigimi ya da dert edinmeye calistigimi dusunmussunuz. Bir insan bu konunun neresinden bunu cikarir diye dusunmeyecegim zira o cumle baslibasina yanlis. "Gecmiste herkese ayni davranmis diye" nedir yahu? Neden gecmiste her tanistigi hatuna ayni cumleleri kullansin? Bunun neresi normal?

Bunu simariklik olarak algilamak, cok uzulerek soyluyorum ki yalnizca bir yansitma cabasi olabilir.

Siz daha hayati tanimadiginiz icin ne demek istedigimi anlamamissiniz.

Bana uzulerek birseyler soylemeye cabalamayin. Nisanlinizi uzmeyin yeter.

Derdimle ilgilenen, derdimi paylasan arkadaslarima sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum.
Simdi uyuyacagim ve inanın cok daha fazla rahat, huzurluyum artik.
Yarin sabah Ankara'ya donuyorum. Konumu takip edemeyecegim ama gereken cevaplari aldim zaten ben. Kendinize iyi bakin.
Hakkinizi helal edin.

Siz daha hayati tanimadiginiz icin ne demek istedigimi anlamamissiniz.

Bana uzulerek birseyler soylemeye cabalamayin. Nisanlinizi uzmeyin yeter.

İnsanlara kolaylikla "simarik" diyecek bir kisilige sahip olmadigimdan size yansitiyorsunuz derken uzulmem gayet dogal saniyorum.

Hayati tanima merciinden, yani sizden onay almadigim icin simdi daha fazla uzuldum.

Empatı yaptım...
Sonucunda once senın gıbı davranır sonra kendımı suclardım cunku ıcımı kemıren supheye ''Dur'' demeyıp maıllerını kurcaladıgım ıcın ve sonra da ''Keske bakmasaydım'' dememe fırsat verdıgım ıcın...
Demem o kı nısanlına bundan bahsetme ayrıca hıc takılma boyle seylere kendıne zarar verırsın ınan bana elle tutulur bırsey yok...
Sana kullandıgı cumleler dedıgın seylerın hepsı klasık cumleler zaten kendını bu cumlelere dusmus bırı olarak goruyorsun bu da yanlıs bak ıster ıstemez daha cok batırıyorsun kendını dıbe...
Belkı o cumlelerı soyledıgı kısıler de senın deyımınle ''Dusmustur'' ama nısanlın onları degıl senı tercıh etmıs evlenmek ıcın ve senı Allah'ın ıznıyle aılenden ıstemıs ve evlılıge adımı atmıssınız...
Netıce onemlı...
Yapman gereken bu dusuncelerden bır an once kurtulup,nısanlını boyle bırsey ıcın asla soorgulamayıp,normal ılıskıne devam etmelısın yoksa zararı sen verebılırsın...
Mutluluklar

Kadınsal düşününce haklısın kırılmakta,soğuma nedeni bu.
Ama işte mantıklı bakınca da,senden önce olan şeyler.
Ve erkekler bizim gibi değil,onların kişiye özel cümleleri yok.
Duygularını ifade etmede kalıplaşmış bir kaç cümlenin dışına pek çıkamıyorlar işte.
Şöyle düşün;evet senden önce ki bir kaç kişiye de aynı cümleleri söylemiş.
Ama geleceğini birleştirecek kadar sana güvenmiş,en yoğun duygularıyla sana bağlanmış.
Ama bu konunun haricinde bir sorun varsa bilemem.
Sadece bu konu için sorun yaşamana değmez.

ben de su esler arasında kı ozel hayata saygı olayını bır turlu anlayamadım gıttı.
sonuc da evlenecek ınsanlarsınız ,evlı ınsanların nasıl olur da ayrı ayrı ozel hayatları olur gercekten anlamıyorum .
o zaman ozel hayat olacak neden evlenılıyor onu da anlamıyorum .
bu forum da genel de herkes esler arasın da ozel hayata saygıyı savunur ama ,
gercekten de bunu real hayatta uyguluyor musunuz ? sasırıyorum valla .
hıc bu kadar medenı olamam herhalde .olmayı da ıstemezdım.(şahsi fikrim)

konu sahıbı ,nısanlınız bu yazısmaları gecmısde sız yok ıken yaptıysa sorun etmeyın .gecmıs gecmıstır .
erkeklerın kelıme haznelerı hıc genıs degıldır .onlar hep aynı seylerı soyler dururlar .
Allah gostermesın sız bugun ayrılın yarın tanısacagı kıza da aynı seylerı soyler.

Senden önce herkese hatta başlarda aynı şeyleri sana da söylemesi normal. Erkeklerin kapasitesi o kadar sonuçta. Fakat evlenmek istediği sensin. Geçmişi kurculama bence. Belki başlarda seni diğerleri gibi görmüş ama sonunda onlardan farklı olduğunu anlayıp ciddi kararlar almış.

Sanırım bu tarz şeyleri hepimiz yaşıyoruz evlendikden sonra bilgisayardan
1 hafta boyunca aralıksız eski sevgili resimlerini sildim kocacumun :)

Bir keresinde kocamın benden önceki sevgilisinin adıda pınar mış benimde adim pınar :)
Bu kızla eşim askerdeyken çıkıyorlarmış iste neyse askerlik resimlerine bakıyorduk kocacuğum
mermilerle pınar yazmıs yatağın üstüne resim çekilmiş. Bana dedi ki bak bunu senın için yaptım :)
tabi benim de boş anıma denk geldi sanırım aaa falan dedim
Sonradan dank etti :) Güldük falan ama çok kızdım sonra

Size diyecegim çok fazla takmayin bu tarz şeyleri şuan sizinlemi gerisini boşverin eğer gerçekten seviyor ve seviliyorsanız

aslında sadece erkekler değil, bizlerde aynı şeyleri yapabiliyoruz.

eski sevgilimize dediğimiz sevgi sözcüklerini, bir sonraki sevgilimize de söylüyoruz:)

bunda bi tuhaflık göremedim ben...

Herkesin kisiligi farkli oldugu icin bakis acisida farkli oluyor, burada her kafadan bir yorum cikiyor,
bence bu konuda oturup iyice düsünmeli,kendinizi degerlendirmelisiniz ondan sonrada nisanlinizla
ciddi ciddi konusmalisiniz.
Insanlari gecmisi ile yargilamak genelde dogru degildir, ama gecmis bir yerde gelecek hakkinda ipuclari verir.
Örnek vermek gerekirse, gecmiste cok capkin olan bir erkek ile evlenip büyük bir sadakat beklemek hayal
kurmaktir. Capkindir adam, eli dursa ayagi durmaz, kas ile göz arasi onbininci sevgilisi oluverir, aldanirsiniz.
Dolayisiyla geleceginiz hakkinda karar verirken, adil olun, yapici olun, ama en cok kendi yaninizda olun.
Cünkü sizin caniniz yandiginda burada yorum yazan kimseye birsey olmuyor, olan hep size tek size oluyor.
Güveniyor musunuz nisanliniza, önce bu soruya cevap verin.
Gönül rahatligi ile ona cok güveniyorum diyorsaniz, o dogru adamdir.
Ama icinizde bir acaba varsa, bir kez daha düsünün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…