kendimi onu düşünmekten alıkoyamıyorum

mevsim_

hiç bişeye değmezmissin
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
128
0
96
İstanbul
yılbaşı gecesi ayrılmıştık...daha doğrusu o ayrılmak istedi.terkedildim yani:umursamaz:
ayrılalı bir ay oldu..
bu bir ay içerisinde baya şeyler oldu

benimle tekrar barışmak istedi ben kabul etmedim..
msn den seni çok özledim canım içi seni seviyorum diye iletiler göndermeler
telden msjlar göndemeler sevgi sözcükleri falan..
benimle buluşmak istedi kabul ettim bu teklifini
buluştuk güzelce konuştuk.
evlenmek istediğini ama dinini değiştirmeyeceğini söyledi..

bende dedimki madem dinini değiştirmicektinde neden bunu baştan söylemedin dedim.. benimle vakit geçirmek içinmi söylemedin dedim
o da dediki sen de benimle vakit geçirdin sen de beni oyaladın dedi..

(oysaki ben ona baştan beri şunu söylüyordum dinimiz farklı ilişkiye başlamayalım..benim çok hassas olduğum bi konu olduğunu söyledim..
o da diyordiki her seferinde ben müslümanlığı çok seviyorum müslüman olacağım hayatım diyordu.
.)

sen iğreniyorum sen pisliğin tekisin dedim..
o da ama ben seni seviyorum dedi...
nasıl bi insan ya resmen hayvan ya..

msnden sildim telefonlarını açmıyorum onunla bağlantımı tamamen kopardım..
ama hala onu düşünüyorum sürekli.mafoldumben

bana kızacaksınız ama genede söylicem..
aramız iyiyken çok önceleri ben ona facebookta hesabın varmı diye sorduğumda yok demişti..
bende tesadüfen facebookta hesabı olduğunu öğrendim..
istek göndermiştim isteğim beklemede durdu..faceden msj gönderdim..aa sendemi burdaydın hiç demiyosunda facede hesabım var diye yazdım..cvp vermedi..
ben haftalar sonra, başka bi isimle faceden hesab aldım istek gönderdim hemen onu kabul ettimafoldumben..

biraz önce faceye girdim baktım onun profiline,listesinde 4 tane arkadaşı vardı dördüde bayan..birinin ismide hızlı fantazi bu kızla çok samimi muhabbetleri vardı duvarında.. kıskandım hemde çok kıskandım kendi kendime sinir yaptımsenağlama

telefon ettim dedimki: beni bi seni seviyorum lafıylamı kandıracağını düşünüyosun dedim facede bile benim isteiğimi kabul etmeyip başkalarınınkini kabul ediyosun yalan sevgin senin olsun..beni bi daha rahatsız ettme sürekli mail gönderiyosun rahatsız oluyorum..hayatımdan defol git dedim ..kapattım yüzünesenağlama

onu düşünmeden edemiyorum. şerefsiz beni msnden silmemiş.. bazenleri açıkmı diye bakmak için tekrardan ekliyorum açık oluyo hep..

onu tamamen unutmak istiyorum..adını bile anmak istemiyorum

Son düzenleme:
en zoru verdiğimiz kararların arkasında aslanlar gibi durabılmektır..
umarım durabilirsiniz...

bence olay bastan hatalı sana gelipde dinimi degistiricem deyince sen iliskiye baslıyorsun bu konuda icinin rahat olmaması gerekiyordu baskasının senin icin veya hickimse icin dininden vazgecmemeli..
hem diyorsun bu iliski olmas hemde hala takipdesin aramıs seviyorum seni demis defol gitpislik demissin ondan sonra facebooka ekledigi insanlar seni ilgilendirmeski hem zaten oda takmas heralde..
eger bu iliskiyi devam ettirme yanlısıysan birseyler yapabilirsin ama yok din konusunda olmas diyorsan unutmalısın

bence olay bastan hatalı sana gelipde dinimi degistiricem deyince sen iliskiye baslıyorsun bu konuda icinin rahat olmaması gerekiyordu baskasının senin icin veya hickimse icin dininden vazgecmemeli..
hem diyorsun bu iliski olmas hemde hala takipdesin aramıs seviyorum seni demis defol gitpislik demissin ondan sonra facebooka ekledigi insanlar seni ilgilendirmeski hem zaten oda takmas heralde..
eger bu iliskiyi devam ettirme yanlısıysan birseyler yapabilirsin ama yok din konusunda olmas diyorsan unutmalısın

peşimi bırakmadı sürekli peşimdeydi ondan hoşlandım ona aşık oldum ve çıkma teklifini kabul ettim..2 sene çok güzel geçti.. hiç aşık oldunuzmu?? olmadıysanız beni anlamınızı bekleyemem

hem dinini değiştirmesini beklemiyorum artık banane..adam değilmişki..dinini değiştirsene ne olur..

benim istediğim tek şey onu tamamen unutmak

farklı dine sahip olmak bu kadar önemli olmalı mı,bilemedim..
tek bir Allah var..

Son düzenleme:
peşimi bırakmadı sürekli peşimdeydi ondan hoşlandım ona aşık oldum ve çıkma teklifini kabul ettim..2 sene çok güzel geçti.. hiç aşık oldunuzmu?? olmadıysanız beni anlamınızı bekleyemem

hem dinini değiştirmesini beklemiyorum..adam değilmişki..dinini değiştirsene ne olur..

benim istediğim tek şey onu tamamen unutmak

ah canım banamı diyosun hic asık oldunuzmu diye ben askıma sahip cıkmak icin herseyi gose aldım hicbirseyde umrumda olmadı..seni anlıyabiliyorum ama duygularınla yaptıgın arasında cok fark var unutmak istiyosun ama hala onu sevdigini facenbooka girip baktıgını soyluyorsun bu sekilde unutamassınki..din konusunda demeye calısıtıgım su dininden biri icin vazgecen insan kolayca herkesdende vazgecebilir..

farklı dine sahip olmak bu kadar önemli olmalı mı,bilemedim..
Allah tek ne de olsa..

Allaha inacı olan bi insan Allahım ayatlerinede itibar eder bence.
Ali imran süresi: şüphesizki Allah katında tek din islamdır''
neyse asıl konu bu değil..

onu unutmak istiyorum bunu nasıl başarabilirimmafoldumben

ahh mevsim ahh...
uzun zamandır açtığın konuları okuyorum, bazılarına cevap yazıyorum..
ama sanıyorum ki sen biraz da kendin istemiyorsun unutmayı.. eğer bitirdiysen sil artık kafandan..
hayat geçiyor bak.. hızla akıyor.. ayrıl ayrıl diye tezahürat yapmadım hiç sana, ama eğer bu kararı verdiysen,ve arkasında durabilirsen, ilerde bunun için harcadığın vakte acıyacaksın inan ki..
HıÇ KıMSE VAZGEÇıLMEZ DEĞıLDıR...
ama biz bazen acı çekmeyi seviyoruz nedense..
insanlar yıllarca evli kalıp boşanıyorlar, unutuyorlar, alışıyorlar..
hatta yeniden sevip daha mutlu oluyorlar..

ah canım banamı diyosun hic asık oldunuzmu diye ben askıma sahip cıkmak icin herseyi gose aldım hicbirseyde umrumda olmadı..seni anlıyabiliyorum ama duygularınla yaptıgın arasında cok fark var unutmak istiyosun ama hala onu sevdigini facenbooka girip baktıgını soyluyorsun bu sekilde unutamassınki..din konusunda demeye calısıtıgım su dininden biri icin vazgecen insan kolayca herkesdende vazgecebilir..

benim ona olan duygularımı fırsat bilip beni kandırdı beni inandırdı..

benim diğer konularımı okuyabilirsen nasıl bi adam olduğunu görürsün..adam değilmiş

Son düzenleme:
ahh mevsim ahh...
uzun zamandır açtığın konuları okuyorum, bazılarına cevap yazıyorum..
ama sanıyorum ki sen biraz da kendin istemiyorsun unutmayı.. eğer bitirdiysen sil artık kafandan..
hayat geçiyor bak.. hızla akıyor.. ayrıl ayrıl diye tezahürat yapmadım hiç sana, ama eğer bu kararı verdiysen,ve arkasında durabilirsen, ilerde bunun için harcadığın vakte acıyacaksın inan ki..
HıÇ KıMSE VAZGEÇıLMEZ DEĞıLDıR...
ama biz bazen acı çekmeyi seviyoruz nedense..
insanlar yıllarca evli kalıp boşanıyorlar, unutuyorlar, alışıyorlar..
hatta yeniden sevip daha mutlu oluyorlar..

hiç kimse vazgeçilmez değildir doğru söylüyorsun..

ayrıldım canım kesin ayrıldım..bu seferki kesin geri döünüşü yok bu kararımın..

içim acıyor ya.. onu unutmak istiyorum..her şey onu hatırlatıyor..
dizi izliyorum o aklıma geliyo ..
kitap okuyorum o aklıma geliyo..
dışarıya çıkıyorum kuşların sesi doğa herşey onu hatırlatıyorr..

öyle bi bunaldımki canım..
geçecek bu günlerde ama geçmesi epey zaman alacak

Son düzenleme:
bi kere takip etmeyi bırak, aklına gelse yapasın gelse bile facebooka bakma msnine bakma
sonra aklına gelmesi çok doğal bırak gelsin bu zamanla azalıcaktır.
ondan ayrıldıktan sonra yaşadığın anılar onu silicek götürücek.
onu unutmalıyım onu unutmalıyım diye stres yaparsan daha çok zorlanırsın
bi süreç bu onu kendinden uzak tut, takip etmeyi bırak onu, zamana bırak
hobilerinden ve arkadaşlarından da vazgeçme
görüceksin ki hiç zorlanmadan aklından uçup gidicek

ah be canım kendine yazık ediyosun daha 23 yaşındasın.. sen değil bırak o üzülsün 31 yaşına gelmiş bir adam hala bi şeylerin arayışı içinde.. senden tekmeyi yeyince senden yüz bulamayınca facebooka takılıyor muhabbet ediyor yani sürekli bi şeyler arayışı içinde..
boşver canım sen değil o üzülsün.. acınacak hali var farkında değil..
neyse.

canım kendini toparla çalışıyorsan kendini işe ver..yok çalışmıyorsan bi iş bul.yeni arkadaşlar edin.

o şerefsizden kurtul..ondan ne baba olur nede koca olur..
diğer konularınıda okudum..

daha 23 yaşındasın seni çok seven birileri çıkacaktır karşına canım

sevgilerle..opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
biraz empati yap, sen bi erkek için müslümanlığından vazgeçermiydin, geçmezdin
o halde neden onu buna zorluyosun ki, içine sinmiyosa, bu ilişkiyi gerçekten bitir, sen gerçekten bitirmek istemiyorsun bence
gerçekten bitirmiş olsaydın şimdiye unuturdun bile

ayrılıklar kolay değildir... bittiğine ya da bitmesi gerektiğine inandıysan artık yapacağın tek şey zamana bırakmak ve onla ilgili herşeyden uzak durmak...

elbette izlediğin filmde bir sahne ; okuduğun kitapta bir satır ; yaşamdan herhangi bir parça sana onu hatırlatacaktır... 2 sene kimbilir neler paylaştınız... ama bunlar normal şeyler... için acısa da dik dur...

kendi msninden sil ve engelle... facebooktan sil ; arkadaşları varsa hayatında onlarla da görüşme...
onu yok say ; ölmüş ya da hayatında hiç olmamış say...

zamanla gerçekten herşey yoluna girecek... sadece bu ayrılığın sana öğrettikleri kalacak...
sadece sabırlı ol...

biraz empati yap, sen bi erkek için müslümanlığından vazgeçermiydin, geçmezdin
o halde neden onu buna zorluyosun ki, içine sinmiyosa, bu ilişkiyi gerçekten bitir, sen gerçekten bitirmek istemiyorsun bence
gerçekten bitirmiş olsaydın şimdiye unuturdun bile

anlayarak okuyun lütfen.. önyargıda bulunmayın..
ben onu müslüman ol diye zorlamadım..kendisi olmak istediğini söledi..sonrada yan çizdi
umrumda değil ne hali varsa görsün benden uzak dursunda..

ben ilişkimizi 1 ay önce bitirdim zaten.. son noktayı koydum.. benim sıkıntım şu, sürekli hayali gözümün önünde.. herşey onu hatırlatıyor,
galiba sen hiç aşık olmamaşsın.. aşık olduğun insanı 2 günde unatamıyosun malesef.. ilişki bitebilir ama ayrılırken hala ona aşıksan vede yarılmak zorundaysan kolay unutmuyor..
ayrıca konu sadece din değil..benim açtığım diğer konularıda okursan anlarsın ..hem müslümanlığı kabul etse bile ona geri dönüşüm olmaz bitti..

ayrılıklar kolay değildir... bittiğine ya da bitmesi gerektiğine inandıysan artık yapacağın tek şey zamana bırakmak ve onla ilgili herşeyden uzak durmak...

elbette izlediğin filmde bir sahne ; okuduğun kitapta bir satır ; yaşamdan herhangi bir parça sana onu hatırlatacaktır... 2 sene kimbilir neler paylaştınız... ama bunlar normal şeyler... için acısa da dik dur...

kendi msninden sil ve engelle... facebooktan sil ; arkadaşları varsa hayatında onlarla da görüşme...
onu yok say ; ölmüş ya da hayatında hiç olmamış say...

zamanla gerçekten herşey yoluna girecek... sadece bu ayrılığın sana öğrettikleri kalacak...
sadece sabırlı ol...
kendi facemde ekli değil zaten.. istek göndermiştim beklemede durmuştu, kabul etmemişti
başka isimle face aldım ordan istek gönderdim onu kabul etti.. zaten dün gece ordanda sildim onu.. msnden silmiştim zaten 2-3 hata önce..

onu hayatıma hiç girmemiş kabul ediyorum böyle kendimi teselli ediyorum çoğu zaman işede yarıyor

sabırlı olursam geçecek.. allahım onu unutmam için bana yardım et

ah be canım kendine yazık ediyosun daha 23 yaşındasın.. sen değil bırak o üzülsün 31 yaşına gelmiş bir adam hala bi şeylerin arayışı içinde.. senden tekmeyi yeyince senden yüz bulamayınca facebooka takılıyor muhabbet ediyor yani sürekli bi şeyler arayışı içinde..
boşver canım sen değil o üzülsün.. acınacak hali var farkında değil..
ilk önce hinduzim dininde sonrada zerdüşt dinine geçti öylemi.. bence o ateist yani hiç bi dine inanmıyor hatta Allah inancıda yok bence..
dinin ne diye soran olursada hinduzim yada zerdüşt diyodur aklına hangisi gelirse yani:roflol:
neyse.

canım kendini toparla çalışıyorsan kendini işe ver..yok çalışmıyorsan bi iş bul.yeni arkadaşlar edin.

o şerefsizden kurtul..ondan ne baba olur nede koca olur..
diğer konularınıda okudum..

daha 23 yaşındasın seni çok seven birileri çıkacaktır karşına canım

sevgilerle..opuyorumnanaktan

evet öyle canım..:roflol:

Hayatına girmemiş kabul etmemelisin yaşandı ve bitti diye düşün, yaşadığın çok kötü bir şey çoğumuzun başına geldi geçmiş olsun dayanmaya çalış geçicek.

bazen yaşandı bitti diyorum
bazen hayatıma hiç girmedi diyorum işte..
ne diyeceğimi şaşırıyorum işte

canım sadece zaman zaman
bende böyle bir ilişkiyi aldığı herşeyi atarak çiçekleri bile, heryerden silerek ve asla görüşmeyerek bitirdim yüreğimde de

Back
X