yılbaşı gecesi ayrılmıştık...daha doğrusu o ayrılmak istedi.terkedildim yani:umursamaz:
ayrılalı bir ay oldu..
bu bir ay içerisinde baya şeyler oldu
benimle tekrar barışmak istedi ben kabul etmedim..
msn den seni çok özledim canım içi seni seviyorum diye iletiler göndermeler
telden msjlar göndemeler sevgi sözcükleri falan..
benimle buluşmak istedi kabul ettim bu teklifini
buluştuk güzelce konuştuk.
evlenmek istediğini ama dinini değiştirmeyeceğini söyledi..
bende dedimki madem dinini değiştirmicektinde neden bunu baştan söylemedin dedim.. benimle vakit geçirmek içinmi söylemedin dedim
o da dediki sen de benimle vakit geçirdin sen de beni oyaladın dedi..
(oysaki ben ona baştan beri şunu söylüyordum dinimiz farklı ilişkiye başlamayalım..benim çok hassas olduğum bi konu olduğunu söyledim..
o da diyordiki her seferinde ben müslümanlığı çok seviyorum müslüman olacağım hayatım diyordu..)
sen iğreniyorum sen pisliğin tekisin dedim..
o da ama ben seni seviyorum dedi...
nasıl bi insan ya resmen hayvan ya..
msnden sildim telefonlarını açmıyorum onunla bağlantımı tamamen kopardım..
ama hala onu düşünüyorum sürekli.mafoldumben
bana kızacaksınız ama genede söylicem..
aramız iyiyken çok önceleri ben ona facebookta hesabın varmı diye sorduğumda yok demişti..
bende tesadüfen facebookta hesabı olduğunu öğrendim..
istek göndermiştim isteğim beklemede durdu..faceden msj gönderdim..aa sendemi burdaydın hiç demiyosunda facede hesabım var diye yazdım..cvp vermedi..
ben haftalar sonra, başka bi isimle faceden hesab aldım istek gönderdim hemen onu kabul ettimafoldumben..
biraz önce faceye girdim baktım onun profiline,listesinde 4 tane arkadaşı vardı dördüde bayan..birinin ismide hızlı fantazi bu kızla çok samimi muhabbetleri vardı duvarında.. kıskandım hemde çok kıskandım kendi kendime sinir yaptımsenağlama
telefon ettim dedimki: beni bi seni seviyorum lafıylamı kandıracağını düşünüyosun dedim facede bile benim isteiğimi kabul etmeyip başkalarınınkini kabul ediyosun yalan sevgin senin olsun..beni bi daha rahatsız ettme sürekli mail gönderiyosun rahatsız oluyorum..hayatımdan defol git dedim ..kapattım yüzünesenağlama
onu düşünmeden edemiyorum. şerefsiz beni msnden silmemiş.. bazenleri açıkmı diye bakmak için tekrardan ekliyorum açık oluyo hep..
onu tamamen unutmak istiyorum..adını bile anmak istemiyorum
ayrılalı bir ay oldu..
bu bir ay içerisinde baya şeyler oldu
benimle tekrar barışmak istedi ben kabul etmedim..
msn den seni çok özledim canım içi seni seviyorum diye iletiler göndermeler
telden msjlar göndemeler sevgi sözcükleri falan..
benimle buluşmak istedi kabul ettim bu teklifini
buluştuk güzelce konuştuk.
evlenmek istediğini ama dinini değiştirmeyeceğini söyledi..
bende dedimki madem dinini değiştirmicektinde neden bunu baştan söylemedin dedim.. benimle vakit geçirmek içinmi söylemedin dedim
o da dediki sen de benimle vakit geçirdin sen de beni oyaladın dedi..
(oysaki ben ona baştan beri şunu söylüyordum dinimiz farklı ilişkiye başlamayalım..benim çok hassas olduğum bi konu olduğunu söyledim..
o da diyordiki her seferinde ben müslümanlığı çok seviyorum müslüman olacağım hayatım diyordu..)
sen iğreniyorum sen pisliğin tekisin dedim..
o da ama ben seni seviyorum dedi...
nasıl bi insan ya resmen hayvan ya..
msnden sildim telefonlarını açmıyorum onunla bağlantımı tamamen kopardım..
ama hala onu düşünüyorum sürekli.mafoldumben
bana kızacaksınız ama genede söylicem..
aramız iyiyken çok önceleri ben ona facebookta hesabın varmı diye sorduğumda yok demişti..
bende tesadüfen facebookta hesabı olduğunu öğrendim..
istek göndermiştim isteğim beklemede durdu..faceden msj gönderdim..aa sendemi burdaydın hiç demiyosunda facede hesabım var diye yazdım..cvp vermedi..
ben haftalar sonra, başka bi isimle faceden hesab aldım istek gönderdim hemen onu kabul ettimafoldumben..
biraz önce faceye girdim baktım onun profiline,listesinde 4 tane arkadaşı vardı dördüde bayan..birinin ismide hızlı fantazi bu kızla çok samimi muhabbetleri vardı duvarında.. kıskandım hemde çok kıskandım kendi kendime sinir yaptımsenağlama
telefon ettim dedimki: beni bi seni seviyorum lafıylamı kandıracağını düşünüyosun dedim facede bile benim isteiğimi kabul etmeyip başkalarınınkini kabul ediyosun yalan sevgin senin olsun..beni bi daha rahatsız ettme sürekli mail gönderiyosun rahatsız oluyorum..hayatımdan defol git dedim ..kapattım yüzünesenağlama
onu düşünmeden edemiyorum. şerefsiz beni msnden silmemiş.. bazenleri açıkmı diye bakmak için tekrardan ekliyorum açık oluyo hep..
onu tamamen unutmak istiyorum..adını bile anmak istemiyorum
Son düzenleme: