kendimi onursuz hissediyorum..

blackheartlilith

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
392
13
33
Ankara
Nereden başlasam bilmiyorum. Hep ben yapmam dediklerini yapar ya insan..
Birini sevdim çok değer verdim. 8 ay surdu. Bitti. Okuduğumuz sehire geldiğim gün onu aradim beni sevmiyor musun dedim. Sevmiyorum dedi. O gün kapattim defteri. Kapattim sandim.
Sonra biriyle tanistim bir kac hafta sonra yani arkadaş ortamında ,bir şeyler olacagini hissettim. Yanilmadim. İlgisini konusmasini.
Dedim ki daha çok taze benim için yapamam. Beyinde biterse zamanın önemi yok seni seviyorum, asik oldum dedi. Sevgili olduk.. Eski sevgilimle ayni siniftaydik. Sürekli beni soruyordu insanlara. Kuzenleri arkadaşları yazdi X çok kotu bir kez olsun konuş diye. Yapmam dedim su an birlikte olduğum adama bunu yapmam dedim konusmadim hic. Birlikte olduğum kişi beni seviyor. Deli gibi hem de.. Bana değer verme dedim ona sana değer vermiyorum ki tapiyorum dedi hep. Sonra masal bozuldu. Eski sevgili gün yüzüne cikti her mesaj attiginda dagildim. Dedim ki ben X i unutamadım sana bunu yapamam..
Yalvardi.. Gitme ben her şeyi unutturucam seni mutlu edicem dedi. Şüphe düştü bir kere olmaz dedim. Ayrildik bir kaç gün önce . eski sevgilim beni yakaladı otobüs duraginda ölüyorum çok pismanim . biz birbirimize aitiz dedi. Ben onu seviyor muyum unutamadim mi bilmiyorum. Onunla olmak ta çok gelmiyor içimden. En kötüsü son sevgilim ayrildigim kişi eriyor, bitiyor ben buna dayanamıyorum. Günlerdir agliyorum.uykumda agliyorum. Oluyorum sanki..

Eski sevgilinin pişmanlığı bence kaybetmenin verdiği üzüntü yeni olan sevgilin ise seni çok seviyor yazdığın kadarıyla ama biten bi ilişki eskisi kadar canlı olur mu bilmem şahsen seni sevmiyorum deyip tekrar barışmak istemesi beni ilişkiden soğuktur soğuyan ilişki benim için biter

eski sevgilin simdi bu adam olmasa senin yuzune bakmazdi kacan balik buyuk olmus. egosu zedelenmis sen unutunca. bence eskisiyle birlikte olursan sana beni sevsen baskasiyla olmazdin der ilerde o is yurumez ustelik.digerinin ahi yakani birakmaz. yenisini sevmiyosan birak ama eskisine donme dondugun an oda donecek eski haline

Demek ki yeni bi iliskiye baslamadan once bazi seylerin netlesmesini beklemek gerekiyormus.
Ama ben senin ne yapmaya calistigini pek anlamadim. Hem diyorsun xi unutamadim o yuzden yeni sevgilimden ayrildim, hem de diyorsun icimden x ile birlikte olmak gelmiyor. Neden biz kadinlar net olan seyleri secmek varken hem belirsizligi seciyoruz anlamis degilim.

Karşı cinse yara bandı muamelesi yapınca böyle oluyor. Eskisini aklından ve yüreğinden atmadan zaten nasıl biri ile görüşür el ele tutuşur insan bilmiyorum ki.

Ayrildim. Hic yapmam dediğim şeyi yaptim birine. Bir daha mutlu olabileceğimi sanmıyorum. İstemiyorum da. İnsan hakettigini yasamali. Son birlikte olduğum insan her ne kadar inanmasada eski sevgilimi unutamadigima ben artik ne onunla ne eskisiyle olurum.

Ex next ilişkisini hatırla bence önüne bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…