Kendimi özledim gençligimi özledim çocuklugumu özledim

sgmy2015

Hamdolsun
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
841
333
33
34
DÜZENLEME KIZLAR
29 TEMMUZ DA BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALDIM RABBİM SESİMİ DUYDU DÜNYALAR GÜZELİ BİR KIZIM OLDU HAMDOLSUN RABBİME

Cocuk olmak isterdim ilkokula gitmek isterdim minicik ellerim olsum annemin koynunda uyumak isterdim şen kahkahalar atan genç kızlıgıma dönmek isterdim 2 senede ne kdar yıprandim ne kadar yaşlandim halbuki yaşim daha 25 ...

Hayat zormus evlenince anladim birde anne olamayinca..aslinda ben hep gülerdim herkes bana bu neseyle yaşlanmassın diyordu ne neşem kaldı nede yaşım

Anne olmak icin beklemek ne zormus halbuki hep anne olmayi hayal ederdim halada ediyorum

Ama çok agliyorum eskiden hic aglamazdim hicbirseyi kafaya takmazdim ama simdi iyice mutsuz bi insan oldum

Hayat cok zormus kücük olmak ne guzelmis annem yanimdaydi babam yanimdaydi ablalarim abim hepsi yanimdaydi ayni yatakta uyurduk ne kadarda mutluyduk

Psikolojim cok bozuk kızlar uyurken bile dudaklarim büzülüyormus eşim soyledi bebek özlemi cekmek ne zor herkes dogurdu hamile kaldi ya ben duydukca üzülüyorum Rabbim banada nasip et nolur kimseyi evlatsız koyma nolur evlatla sınama ya Rab evlatla sınama

Duam dilegim herseyim evlat icin 2 senedir bekliyorum 1 sene once dusuk yaptim hicbir sikıntımız yok ama olmuyor biliyorum vakti zamani vardir ama beklemek zor iste

Anne ben cocuk olmak isterdim kucukken parmak emen minik yavrun olmak isterdim

Rabbim kimseyi evlatsiz koymaaa Aminn

Kızlar sadece icimi dokmek istedim cok yorgunum coook

Son düzenleme:
Üzülme canım Allahü Teala inşallah bebek özleminizi güzel sağlıklı bir bebek nasip eder ve tez zamanda bu müjdeli habere kavuşursun, hem yaşın çok genç umutsuzluk niye ? . Allah yardımcınız olsun amin

Canım ben 27 yaşındayım seneye yazın evleneceğiz Allah izin verirse.Mümkünse iki yıl çocuk düşünmüyorum .Daha yaşın çok küçük neden çocuğun da olur Allahın izniyle her şeyin bir zamanı var. Allah yardımcın olsun. Geçmişe özlem duyuyorsun kendini yalnız hissediyorsun galiba :/ Rabbim herşeyin hayırlısını versin erken yaşta çok yükler yüklenmişsin ama inan herkezin kendine ağır yükü var bu hayattata dünya dönüyor ve yaşamak zorundayız yıpratma kendini seni en çok sen düşünürsün

Bak ben 6 senedir bekliyorum yasim 31 oldu.tup bebek denedik hersey guzel giderken bu kadar yaklasmisken bebegime.bos gebelik dendi daha yeni dusuk yaptim bundada bi hayir var biliyorum. sende oyle dusun bak daha 25 yasindasin hamile kalabiliyosun ki bi dusuk yasamisin.hersey rabbimden rabbim en kisa zamanda seninde benimde tum olmayanlarin yuzunu guldursun.

Canım bu kadar karamsar olma..zor hemde cok bnmde 1 yıldır olmuyor . Kendıne yönel bu donemı esıne ve kendıne yonelerek gecır dılerımkı rabbım saglıklı bır evlat versın. Umudunu yıtırme ben umut etmeyı hıc bırakmadım

Daha 25 yaşındasın
karşına çıkan her güçlükte böyle yılıp, psikolojini bozacaksan hayatın çok zorlu geçer, çocuğunun hayatı da öyle
belki de Allah önce sen bir büyü diye bekletiyor, bunu düşün.
her şeyin evlat için de olmasın -Allah esirgesin ama anne olamayan kadınlar ne yapsın? intihar mi etsinler?
düşünce sistemini değiştirmeye bak, gerekirse bir uzmandan yardım al ayrıca ne kadar pozitif ve rahat olursan da o kadar rahat gebe kalırsın

Haklisiniz kizlar ama cevremdekiler bebeklerini oyle guzel anlatiyorlarki uzuluyorum hic dusunmuyorlar bu kizin cani yanar diye bu yuzden bu kadar yipranmam belki

daha çok gençsin, gebe kalamaman için sebep ne,artık teknoloji tıp çok ilerledi kısa zamanda gebe kalırsın inşallah... arkadaşım

Herseyin hayirlisini istemek lazim evladin bile demi dualarimizda hayirlisi ise evlat ver diye ilave etmemiz lazim ins hersey gonlunun guzelligince versin benim gorumcem 15 sene sonra olmus bebegi umitini kaybetme canim

Haklisiniz kizlar ama cevremdekiler bebeklerini oyle guzel anlatiyorlarki uzuluyorum hic dusunmuyorlar bu kizin cani yanar diye bu yuzden bu kadar yipranmam belki
Bu kadar çok istiyorsanız normal yolla olmasını beklemeyin tüp bebek tedavisine başlayın.
Belki de başladınız bilemiyorum ama daha gençsiniz ve çok stres yapmışsınız. Biraz rahat bıraksanız kendinizi.
Sanki hiç olmayacak gibi umutsuzluğa kapılmışsınız.
Bebeği olan insanlar sürekli bebeklerinden bahseder size nispet yaptıklarını sanmıyorum.
Siz bunları dert edinip üzülmeyin eğer çok yıpranıyorsunuz aynı ortamda bulunmamaya çalışın.

Daha yaşın genç
25 ne ya! Bide daha geçsin çocugu düşünme ben senin yaşındayken aklımda ne evlilik ne çoçuk vardı

Aloooo arkadasim daha 25 yasindasin ne genc kizligi
Zaten evli olmasan genc kizsin sen
Dusuk yapabildigine gore hamile kalabiliyorsun ne uzuloyon cnm ya olur yani 2 senede ne var millet 20 sene bekliyor

Daha yaşın genç
25 ne ya! Bide daha geçsin çocugu düşünme ben senin yaşındayken aklımda ne evlilik ne çoçuk vardı
Ya lütfen böyle konulara yorum yapma. Sen farklı bir kulvardasın herkes seninle aynı olamaz.

Allah kuluna 3 şekilde cevap verir...
Evet der istediğini verir..
Hayır der daha iyisini verir..
Bekle der en iyisini verir...

yazdıklarını okudukça sanki ben yazmışım yazıyı gibi oldum...bir tek fark ben 28 yaşındayım ve 1 yıldır bebek deniyoruz..bende hiç ağlamazdım çok neşeli bir insandım..zaman yıprattı beni..ama sığınacak tek liman olan Rabbine dua et bol bol...ben öyle yapıyorum..çünkü O herşeyin en iyisini bilir...

Sekiz yıllık evliyim. Ve sekz ay önce hamile kaldim sekiz haftalıkken kaybettim. Ve sen den iki yaş büyüğün. Umut etmeden yaşanmaz. Olacak inşallah diyorum. Kliselesmis bir kelime me var "hayırlısı" bunun anlamını tam anlamıyla idrak etmekten geçer. Sana nasıl hamile kaldığımi söyleyeyim mi kendime yardım ettim ve şuan senin içinde bulunduğun durumdan siyirdim kendimi ve ne yaptıysa neseyle yaptım. Kafani rahatlar rahatlatacak biseyler bul ve yap yoksa olmuyor canım kardeşim. Meşguliyet bul kendine. Esin çalışmaya karşı değilse çalış ev insanı mahfediyo. Sana senden fayda var yine yanı. Allah yardimcin olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…