Kendimi özledim gençligimi özledim çocuklugumu özledim

Olur canm sen kendini bu olaya cokk yogunlastirdigin icin aklin mantigin kalbi hep orda oldugu icin biseyler ters gidior.kafani dagitmak icin baska seylerle ugras olmadi psikologa git .rabbim buyuk hersey olacagina varir

Allahım inşallah nur topu gibi sağlık li bir evlat nasip etsin benim çocuğum var ama neden bende aynı duygular içindeyim çocukluğum bekarligim rahatlığım ozgurlugum annem babam Odam memleketim taşım toprağım mahallem ah nerde o eski günlerim nerde nerde..... o kadar ozledim ki o kadar ozledim ki anlatılmaz babacigimin anacigimin yamacindaki günlerimi beraber çay icmelerimizi gulmelerimizi çarşıya gidip alışveriş yapmalarimizi. .. allahım bu dünyada Anama babama doyamadim öbür dünyada beraber olmamizi nasip eyle

birde olaya şu açıdan bakın sizin en azından özleyeceğiniz bi çocukluğunuz okul yıllarınız olmuş ben ise hiç bi zaman o yıllarımı hatırlamak istemiyorum o yüzden eski günlerinizi sitemle anmayın mutlu olarak anın kıymetini bilin çocuk meselesine gelince daha yaşınız kaç ki sizin yaşınızdaki insanlar daha bekarlar demekki daha zamanı gelmemiş herşeyin bi vakti zamanı var herşeyin hayırlısı olsun bol bol dua edin

umutsuzluğa kapılmayın lütfen! sabredin demek ki herşeyin zamanı var .gebe kalıp düşük yaptığınıza göre tekrar kalma olasılığınız var.rabbim sizi sınıyor olabilir dua etmeniz ondan istemeniz mutlaka hoşuna gidiyordur.Siz devam edin bol bol dua edin elbet duanın kabul olduğu bir gün vardır sizde bize buradan hamileyim haberlerini veririsiniz inşallah.rabbim isteyen hakedecek tüm annelere versin inşallah amin.......

bende bi buçuk yıllık evliyim ve konu sahibinin yaşadığı şeyleri yazıyorum Rabbim İnşallah çok aratmasın bize

çok gençsiniz ya. bu acele niye? çocuk olmadan gezin tozun keyfinize bakın biraz. olur nasılsa.ama siz biraz rahat olun. bu kadar stresle mutsuzlukla bebek gelmezzzz

Yaşın genç, evliligin de taze henüz. .
Oncelikle umutsuzluğa kapılmak yok.

Daha önce hamile kalmışsın,yine olur.
Hematoloji ye görünmeni tavsiye ederim. Kan pıhtılaşması yüzünden defalarca bebek düşürenler oluyo. Ve bu hemen farkedilmiyo malesef.

Herhangi bir sorun varsa genel olarak (eşinde veya sende) greekli tedaviyi ol

Ve dua et..bol bol...

Ve kafan rahat olsun.kendine oyalanacak şeyler bul.
Yetişkinler için boyama kitapları çıktı onunla oyalan çok iyi kafa dağıtıyo.
Kitap oku.ne bilim bişeyler. ....

Yani gercekten rahat ol.pozitif düşün. Benim çocuğum olur de!

Olur çünkü. ...Allah nasip etsin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü nur topu gibi evlatlar olsun inşallah. ..

3 sene önce bu endiselerle kapısına gittigim bir doktor bana
"Senin çocuğun olur,sen çocuk doğurursun kızım" demişti..

O cümle hala zihnimde yankılanır..oyle pozitif insandı ki,1ay sonra hamileydim!
Olumlu olmaya ihtiyacım varmış meğer. ..

Geçmişin çok güzelmiş ki özlemle dolusun...sana geçmişinden de güzel bir gelecek diliyorum, doğacak bebeklerinle birlikte inşallah

Allah hepinizden razı olsun kızlar motiveleriniz icin
Cok sukurki kurban oldugum Rabbim var dua ediyorum hepimize olacaktir elbet ama iste beklmek zor maalesef

Ilginc...boyle bir konu basligi
boyle bir icerik ve sebebi anne olamamak....
normalde hep tersi olur....
kadin evlenir cocugu olur sonra gecmisini oturur ozler....

Canim bak ben 33 yasindayim.. 6 yillik evliyim. 2 kez tup bebek yaptirdik. Imkansiz gibiydi cocugumuzun olacagi ama Allah icin imkansiz yok... tevekkul icinde ol sabret elbet olacaktir. Hemen oyle birakilir mi ya.. Allah siniyor tevekkul et biraz. InsaAllah senin de tez zamanda guzel haberlerini aliriz. Bak hamilelerin duasi kabul olur derler. Senin icin dua ediyorum su anda insaAllah tez vakitte guzel haberlerini aliriz. Olursa yaz buraya. Yada ozelden msj yaz. :)

Bol dua edin.. Yaşınız daha genç. Ben de 28 yaşındayım. Daha damat adayı bile yok haaha. Rabbim tez zamanda cocuk isteyen herkese nasip eder İnsAllah.. Umudunuzu yitirmeyin. Önce de yazmıştım. Kız arkadasim 4 düşük yaptı. Yıllardır cocuk için uğraştı. Üstelik pko lu.. Şimdi hamile ve Allahın izniyle Aralıkta doğumu. . Rabbim hepinize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Moralinizi yüksek tutun..

Ha bu arada ben de ilkokul dönemine donmek isterdim. Ama ne mümkün. Hayat o zaman daha güzeldi..

Bence fazla kafana takiyorsun o yuzden.anne adayinin en kucuk stress bile gecirmemesi gerekiyor cocuk konusunda yoksa her sey yolundayken bile olmuyor.bence kendin gibi olmalisin hayata pozitiv bak ki hayat sana pozitiv seyler getirsin boyle karansallasdikca kotuluk gelir hep.sen eski haline don bak bakalim neler deyisecek hayatinda bebeyin de olAcak mutlu da olacaksin sen sadece yasamanin tadini cikar

Olsada yazsam keskee

Haklisiniz kizlar ama cevremdekiler bebeklerini oyle guzel anlatiyorlarki uzuluyorum hic dusunmuyorlar bu kizin cani yanar diye bu yuzden bu kadar yipranmam belki
Ben de cocuk planliyorum ve atrafimda her kezin cocugu oldu ama bu beni mutlu ediyor daha da heyecanlandiriyor olaya bir de bu tarafdan bak niye benim de yok diye deyil.o zaman daha mutlu hossedeceksin

Haklisiniz kizlar ama cevremdekiler bebeklerini oyle guzel anlatiyorlarki uzuluyorum hic dusunmuyorlar bu kizin cani yanar diye bu yuzden bu kadar yipranmam belki
Bende aynı hislerdeyim buaralar.aglamakliyim hep.iki kayip ta bende var.ilki kurtaj ikincisi dış gebelik ameliyati.panik atak başladı bide smdi yine hamile kalıp yine kaybetcekmisim gibi.çok şükür benim ailem yanımda yoksa herşey cok cok daha zor olurdu.6 ayda iki kayıp.hayatımın en zor günleri.Allah beterinden korusun.bir tupumde alındı.duayı eksik etmicez canim.

boşver ya ben de 4 senelik evli 25 yaşındayım
ama çocuk daha çok erken diyorum hiç denemedim yani.
olur ki arkadaşım eğer imkansız bir problem yoksa :) içini ferah tut
mesela benim olmasa da sorun değil ama allah isteyene versin yokluğunu aratmasın
hayatta çok farklı güzellikler var
25 yaşında daha hayatını buna endeksleme bence
sana bi tavsiyem var : kedi al kedi :) bebek kadar sevimliler

25 yaşındayım ve 5 yıllık evliyiz. .
Rabbim var umudum var . .
Bu karamsarlık ne . .

valla canin o zaman onlarla gorusme bir sure bu tip insanlar cok can yakmaya bayiliyorlar

Oncelikle merhaba,yaşin daha 25 ne guzel yaşlardasin her an özel ve guzel olma adina adaydir bu birazda bizim elimizde bukadar karamsar bakma nolur hayat her an degisebilir guzel gunler belkide okadar uzak degildir evlenmissin ne guzel Allah insallah birde bebek nasip eder o yuvaniz dahada guzellesir umudunu yitirme hersey Allahin takdiri biraz daha beklemen gerekiyor demekki ayrica eskileri ozleyen bir tek sen degil ben ve bir cok insan ayni dusuncelerde gercekten o gunler okadar masum ve tatliydiki geldi ve gecti hayatin gercekleri bu anlarda gececek omur bitecek onemli olan o anlarin anlamli ve guzel gecmesi .Dilerim hersey istedigin gibi olur bende evliyim ve bir oglum var bu mutlulugu seninde yasayacagina inaniyorum kendini strese sokma ve sabirla bu gunlerin gecip yavrunu kucagina alacagin gunu bekle hayirli aksamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…