E sakinleşmeyiver :) Bitecekse bile biteceği yere kadar tadını çıkarmanın nesi fena?
Senı du derece heyacanladırıyorsa bence akışına bırak, yaşa ve gör:)
Ay yok aşık değilim. O adama aşık olursam çok hazin olur sonu. Böyle sırf elektriklenme, heyecanlanma iyidirÇok şanslisin keşke yerinde olsaydım =)
o kadar çok istiyorum ki böyle şeyler yaşamayı
Sevebiliyorum çok Sevebiliyorum ama hiç aşık olmadim =))
keyfini çıkart =))
Aşk değil ya, valla değilbiz bunun adına Aşk diyoruz sevmek sevilmek en güzel seydir bu hayatta.
bence bu heyecanı kaybetmemek önemli olan keyfini çıkarın...
Ah bu heyecanlar güzel güzel olmasına da, ben hiç sevgi kelebeği olmadım ki hayatımda. Bu derece heyecanlanmak falan, üstelik adam o derece heyecansızken tuhaf geliyor alışık değilim benAh o heyecanlar ne güzel, keyfini çıkarın içinizdeki yaşam belirtilerinin derim
He.Kız sen p.ç erkeklerden hoşlanan gariban değil miydin?
Daha nasıl aşık olacaksin =)) heyecandan ölüyorsun =))Ay yok aşık değilim. O adama aşık olursam çok hazin olur sonu. Böyle sırf elektriklenme, heyecanlanma iyidirSonunda bir şey olmadığını bilerek, beklenti olmadan yaşamak daha iyi.
Ya aşk dersen o işi çok bozar şimdi. Çünkü gerçekten aşık olmamam lazım, böyle yaşayıp geçmem lazımDaha nasıl aşık olacaksin =)) heyecandan ölüyorsun =))
aşkın ömrü varmış bitene kadar doya doya yasa =))
Çünkü ne kadar kendimi kaptırırsam o kadar sert olacak düşüşüm. Üstelik adam benim yarım kadar bile heyecanlı değilAmaaann koy gitsin niye sakinleşeceksin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?