Ona anlatsam bir turlu anlatmazsam bin turlu.. ne bilim ya iste Insallah hersey yoluna girer.. almis oldugum ilac kaygi duzenliyici agir ilac degil yani.. ve bu sorunlari atlatacagima inaniyorum Allah'in izniyle.. aynen kimsenin garantisi yok.. oda anlayisla karsiladi tabi herseyi anlatmam..O sağlam diye onun da başına bi gün bi hastalık gelmeyeceğinin bi garantisi varmı? Böyle şeylerle üzme kendini . Önemli olan karşılıklı sevgi saygı. Ayrıca herşeyi analtmak zorunda değilsin erkek arkadaşına. Herşey olacağına varır .
Ben kolay atlatirim bu donemleri yani tum sene yasamam sadece baziKonuşmanızdan bu rahatsızlığın sadece dönemlik uğramış olduğunun farkındasınız.
Olabilir, gerçi sizde olan bişey de yok ki, geçici yani.
Hayat çok güzeelBoş şeylerle harcamayın kendinizi
Kıyamam
Ama iliskimde sorun yok.. guzel bir iliskim var sukurler olsun.. lakin ben herseyi kendime dert ettigim icin bu hale geliyorum.. aldigim ilacda sadece kaygi duzenliyici, agir ilac degil.. guclu oldugumu biliyorum, atlatacagimida biliyorum Allah'in izniyle ama oluyor bazen boyle.. zaten acele etmiyoruz cnm.. daha zaman var.. :)Ben de boşandım ,hayatımda ki insan da hiç evlenmemiş birisi , ileriye dönük en azından şuan planlarım yok tanıma aşaması nihayetin de , siz de biraz daha tanıyın gerçekten taşlar yerine oturana kadar en azından ,olmadı mı dert etme evliliğin acelesi yok , kendini hazır hissedene kadar yolu var ...
Ne alakasi var canim yaMerhaba arkadaslar, eski konularimi bilenler bilir.. bir evlilik gecirip bosandim cocugum yok sukur..
Lakin ben donem donem panik atak, kaygi ve okb rahatsizligi geciriyorum. Bir donem ilac kullandim agir ilac degil sadece kaygi duzenliyici ve doktorum ilaclari birakabilirsin duzeldin demisti.
Fakat is yerindeki sorunlarimdan dolayi, bu rahatsizliklarimi tekrar tetikledi ve yeniden uzmana basvurdum, ve ilaclara yeniden baslamam gerektigini soyledi. Cok uzuluyorum bu duruma.
Zaten sevgilim hic evlenmemis, Ben ise bosandim, bir suru zorluktan gectim, bazen diyorum benden iyisini bulabilir, kendimi ona layik gormuyorum, iliskimde hic bir sorun yok sukurler olsun Allah gonlume gore verdi.
Iliskimin ilk baslarinda anlatmistim bazi seyleri, ama bu aksam tekrar uzmana basvurdugumu ve tedaviye basladigimi anlattim. Ve benim icin sorun degil dedi kendisi, ama ben cok uzuluyorum bu duruma. Gecmiste gecirmis oldugum sorunlardan ve bu is sorunundan dolayi tekrar basa dondum sanki..
Aynen canim hafif bir ilac.. uzulmemeye gayret edecegim.. yorumlariniz tavsiyeleriniz rahatlatiyor beni :)Ne alakasi var canim ya
Ben antidepresan kullaniyorum.
Yakin arkadasimin anksiyetesi var o da kullaniyor. Hatta sevgilisine de baslatmis simdi ikisininde kafasi rahat
Bu bir kusur mu sandin?
Eminim senin de panik atak icin kullandigin ilac antidepresandir, en fazla hafif bir sedatiftir.
Sakin kendini eksik falan gorme
Kaygı'yla ilgili şikayetleriniz bir bitsin hala aynı fikirdeyseniz diyecek bir şey yok .Ama iliskimde sorun yok.. guzel bir iliskim var sukurler olsun.. lakin ben herseyi kendime dert ettigim icin bu hale geliyorum.. aldigim ilacda sadece kaygi duzenliyici, agir ilac degil.. guclu oldugumu biliyorum, atlatacagimida biliyorum Allah'in izniyle ama oluyor bazen boyle.. zaten acele etmiyoruz cnm.. daha zaman var.. :)
İyide sevgilin biliyor herşeyi, o sorun etmiyorsa sıkıntı YokMerhaba arkadaslar, eski konularimi bilenler bilir.. bir evlilik gecirip bosandim cocugum yok sukur..
Lakin ben donem donem panik atak, kaygi ve okb rahatsizligi geciriyorum. Bir donem ilac kullandim agir ilac degil sadece kaygi duzenliyici ve doktorum ilaclari birakabilirsin duzeldin demisti.
Fakat is yerindeki sorunlarimdan dolayi, bu rahatsizliklarimi tekrar tetikledi ve yeniden uzmana basvurdum, ve ilaclara yeniden baslamam gerektigini soyledi. Cok uzuluyorum bu duruma.
Zaten sevgilim hic evlenmemis, Ben ise bosandim, bir suru zorluktan gectim, bazen diyorum benden iyisini bulabilir, kendimi ona layik gormuyorum, iliskimde hic bir sorun yok sukurler olsun Allah gonlume gore verdi.
Iliskimin ilk baslarinda anlatmistim bazi seyleri, ama bu aksam tekrar uzmana basvurdugumu ve tedaviye basladigimi anlattim. Ve benim icin sorun degil dedi kendisi, ama ben cok uzuluyorum bu duruma. Gecmiste gecirmis oldugum sorunlardan ve bu is sorunundan dolayi tekrar basa dondum sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?