- 31 Ağustos 2022
- 318
- 117
- 33
- Konu Sahibi Sunshine11111
Ortada tedavi yok ki. Ben bu doktora nasıl güveneyim asla ulaşamıyorum. Bir sorun olsa yok ortada adamTamam tedaviye devam et işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortada tedavi yok ki. Ben bu doktora nasıl güveneyim asla ulaşamıyorum. Bir sorun olsa yok ortada adamTamam tedaviye devam et işte.
Yok iyi bence okadarda kötü değil bu aradaDediğim gibi eskiden severdim bile dişlerimi. Zaten hep dişlerimi göstererek gülerim. Ama son zamanlarda çok taktım kendime. İyice de saldım kendimi çirkin buldukça
Bacım hiç mi başka hastası yok gerekirse mahkemeye ver yani. Niye ücretğ peşin ödedin taksit yaparlar tedavi bitmeden ödenir mi yorumlara bakmadın mıOrtada tedavi yok ki. Ben bu doktora nasıl güveneyim asla ulaşamıyorum. Bir sorun olsa yok ortada adam
Herkesin derdi başkasına tatlı geliyor sanırım :) kepçelik de bana sempatik gelirYok iyi bence okadarda kötü değil bu arada
İndirim var bugün ödersen dedi bir sürü kâğıt imzalattıBacım hiç mi başka hastası yok gerekirse mahkemeye ver yani. Niye ücretğ peşin ödedin taksit yaparlar tedavi bitmeden ödenir mi yorumlara bakmadın mı
Ahh ahh. Her gün ara randevu talep et. Yoksa başka doktora bak artık.İndirim var bugün ödersen dedi bir sürü kâğıt imzalattı![]()
Yok zaten onu bir daha görmek istemiyorum. Gidersem başkasına bakıcam.Ahh ahh. Her gün ara randevu talep et. Yoksa başka doktora bak artık.
Kaç plak planlandı? Yani bence devam et peşini bırakma. Klinikte başkası vardır.Yok zaten onu bir daha görmek istemiyorum. Gidersem başkasına bakıcam.
o kişinin doktor olduğundan emin misiniz? güzellik salonu gibi indirim var diyerek kağıt imzalatan diş doktoru ilk kez duydumYok zaten onu bir daha görmek istemiyorum. Gidersem başkasına bakıcam.
Plan yok ki bilmiyorum. Yani planlandı dendi ama bana bişey söyleyen yok.Kaç plak planlandı? Yani bence devam et peşini bırakma. Klinikte başkası vardır.
Valla annem de sahte diploma olabilir mi diyor. İndirim için imzalatmadı normal kabul sözleşmesi ama içinde ücretin bu kadarını alması gerektiğini yazıp yazmadığını bilmiyorum 20 sayfa bişeydi okuyamazdım kio kişinin doktor olduğundan emin misiniz? güzellik salonu gibi indirim var diyerek kağıt imzalatan diş doktoru ilk kez duydum
Aslında diş doktoru yaşlı gösteriyor hani yaşlıların dişleri olmaz dudakları içe kaçar öylesiniz dedi
Aldı zaten ah ahSonrasında gel yapalım demek için aç gözunü kızım adam paranı avlamak istemiş
Aldı zaten ah ah
Korkarım başıma bela olur uğraşmam bunlarlaGoogle mapse olumsuz yorum yaz, paranı geri versinler
Korkarım başıma bela olur uğraşmam bunlarla
Ne bileyim kuzu kuzu verdim vallahi parayı geri alamıyorum. Bir cesaret yazdım planlama yapılmadıysa geri almak istiyorum dedim. Yapıldı dendiyse yapılmıştır diyorlar ne imzaladım onu da bilmiyorumMax ne yapabilirker kızım, zaten parayı vermişsin. Paranı geri almaya bak
Ne bileyim kuzu kuzu verdim vallahi parayı geri alamıyorum. Bir cesaret yazdım planlama yapılmadıysa geri almak istiyorum dedim. Yapıldı dendiyse yapılmıştır diyorlar ne imzaladım onu da bilmiyorum