sırtımda kollarımda sivilcelenmeler var benimde canm ila. kullanıyorum ayrca stresten kaynaklı cilt hastalığım var kalçalarımda çatlak bacaklarımdada batıklar var göğsümde ince tüylerin köklerindede kabarmalar var yünlü giyersem çoğalıyor kısacası sorunlunun sorunlu bir cilt tipim var .. sivilcelerim için dermatoloğum ilaç verdi kullanıyorum çatlaklarm için bir merhem kullandım pek işe yaradgnı söyleyemem. cilt hastalığım için 13 senedir ilaç kullanıyorum az biraz etki gösterdi ki eğer yaz kış güneş kremi sürmesem oda çoğalıyor kışın dahi gündüz var olan ışınlar cildime zarar veridği için güneş kremi kullanmak zorundayım.. bacaklarımdaki batıklar için lazere gitmeyi planlyordumki doktorum cilt rahatszlğma iyi gelmeyecegini söyledi ve hüsrana uğradım .. sence de benden daha iyi durumda değilmisin ??
insanlar çeşit çeşit ve herkesin ayrı bir derdi var kimisinin iç rahatsızlığı olur kimisinin dış.. şükürler olsun rabbimeki bana acı veren şeyler değil bunlar sadece görüntü kaynaklı. bugün bir hastaneye gittiğinizde kanser hastaları yetiyor sizin çok iyi durumda olduğunuzu görmeye ilaçların tesir edemedği ağrılar çekiyorlar ve can veremiyo o insanlar.. ciğerlerinden sorunu olan bir insan sadece bir saniye fazla yasamak için ter döküyo oksijeni çekebileyim diye.. yani diyeceğim o ki eğer psikoloji bozulması varsa benim psikolojim çok küçük yaşlarda bozuldu utanırdım sıkılırdım doktor doktor gezerdim bu yaşta ne böyle dedikleriini mi duymadm yanlış kremler kullanıp daha kötüye gitmemi sağlayan doktorlarmı görmedim bitkisel ilaçlar mı kullanmadm neler neler anlatsam uzun olur :) ama iş kafada bitiyor kendi vücudunu sevmekle önce kendini o şekilde kabul edip olağan karşılayıp sonra başkasını düşünmek lazım..
evleneceğin adama gelince vücudundan önce sevgini sunarsan ona hiçbişeyi görmez tasalanma
Ve unutma hayat çok güzel biz de o hayatın içinde olduğumuz için güzeliz sivilcemizle ve herne rahatszlığımız var ise uzmana gözüküp çaresini arayıp olmuyorsa kendimizi öyle sevmekle yükümlüyüz :)