- 25 Ekim 2020
- 34
- 22
- 3
- Konu Sahibi Masallardiyari
-
Yok mesela çevremdeki tüm kızlar gerçekten çok güzeller ben çok çirkinim ailedeki cirkin ördek yavrusu yani. Tabi zamanla içimde çok birikti buSiz saka misiniz ya ne bu sukursuzluk nasıl bir devirdeyiz ne yani yasamak için illaki boyunun 1.80 olmasi mi lazım kendinize gelin ya bi de bu yüzden intiharı düşünmek bence bir an önce tovbe edin Allah elinizdekileri de almasın bu saçma isyanınız karsisinda ..benim de boyum o civarda gayet memnunum minyon olanların yasi genç gösterir ben halimden gayet memnunum
Ben 175 boy 78 kilo ve dev gibi bişeyim. Hep hayalimdir böyle olmak. Senin şikayet ettiğin şey benim olmak istediğim şey aslında. Kötü düşünme bunlar yaşamak istediğin hayata engel şeyler değil ki hayat kısa ve yaşamaya değecek çooooook şeyler var..Yaşım 18 Boyum 1.57 kilom 46. Hem çok kısayım ve güzel değilim. Kendimden nefret ediyorum adeta. Cidden ölmeyi tercih ederim bu hayatı yaşayacağıma ama intihar edecek cesaret bile yok bende. Karakterim de pasif sessiz varlığı hissedilmeyen biri şeklindeyim. Artık kendimi sevmek istiyorum ama nasıl? Kendimi kusurlarımla nasıl kabul edeceğim?
Bu tamamen senin dusuncelerinle ilgili boyle düşüncelere kapilmanda çevrenin etkili olduğunu tahmin ettim..ama bu çok yanlış bi düşünce o uzun boylu olanların hic mi kusuru yok mükemmeller mi? İntiharı düşünecek kadar takinti haline getirmeniz sizi günaha sokuyor, sizin de gözleriniz cok güzeldir belki veya saçlarınız veya kalbiniz ... kendine bakan temiz olan her insan güzeldir bence yeter ki kalbi kotu olmasınYok mesela çevremdeki tüm kızlar gerçekten çok güzeller ben çok çirkinim ailedeki cirkin ördek yavrusu yani. Tabi zamanla içimde çok birikti bu
Önce ki konularınıza bakacak olursak tek derdiniz bu değil gibi..
İki gün önce ki konuda da 19 yaşındaymışsınız..
Sürekli cinsellik bölümünde olmanızda çok hoş..
Önce ki konularınıza bakacak olursak tek derdiniz bu değil gibi..
İki gün önce ki konuda da 19 yaşındaymışsınız..
Sürekli cinsellik bölümünde olmanızda çok hoş..
Konu sahibi istediginde 18 oluyo istediginde 19 veya 22Burda 157 lik hanım hatun çoktur senin kilonda olmayı da hepsinin çok isteyeceğine eminim hele 18 yaşında olmak ahh ahh kim istemez
Hayır liseden yeni mezun oldum 18 yaşındayım yalan söylemiyorum ayrıca aklıma takılanları sormak için indirdim burayı. Sen nasıl soru soruyorsan bende soruyorumKonu sahibi istediginde 18 oluyo istediginde 19 veya 22
Hayal gucune sahip birisi
Sen?Hayır liseden yeni mezun oldum 18 yaşındayım yalan söylemiyorum ayrıca aklıma takılanları sormak için indirdim burayı. Sen nasıl soru soruyorsan bende soruyorum
Özür dilerimSen?
Pardonda kimsinizki bana sen diye hitap ediyorsunuz?!!!
Kendini bu kadar hor görme, ayrıca güzellik ve çirkinlik kime göre neye göre. Şu dünyada sevmen gereken tek kişi de kendinsin, kendini öyle seveceksin ki başkasını da sevebilesin. Ben de senin gibiydim ve inanki elinden bazı şeyler gidince şu halini bile özler olursun. Kendine bunu yapma. Kendine güzel şeyler söyle her daim. Daha çok gençsin bu bir daha geri gelmeyecek zamanları kendine zindan ederek geçirme. "Başkası olma kendin ol, böyle çok daha güzelsin."Yaşım 18 Boyum 1.57 kilom 46. Hem çok kısayım ve güzel değilim. Kendimden nefret ediyorum adeta. Cidden ölmeyi tercih ederim bu hayatı yaşayacağıma ama intihar edecek cesaret bile yok bende. Karakterim de pasif sessiz varlığı hissedilmeyen biri şeklindeyim. Artık kendimi sevmek istiyorum ama nasıl? Kendimi kusurlarımla nasıl kabul edeceğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?