Kendimi sisko hissediyorum :(

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
632
123
Ben 160 boyunda 59 kilo birisiyim 64 leri gordukten sonra bilerek ogunlerimi kistim ve 59 oldum ama hedefim 50 kendimi cok sisko hissediyorum :( giydigim her sey beni kilolu gosteriyor bu arada sabah kahvalti ediyorum kahvaltiya cok onem veririm oglen yemem bazen yerim aksamda kafama eserse yerim ama hala zayiflamadim off :(

Tamamen psikolojik canım. Ben 55 kiloyum suan. Ki zamaninda 85 kiloydum kendime hala kilolu geliyorum. Insan o psikolojiyi atamıyor üzerinden.

Ben 160 boyundayım. Doğum yapalı 7 ay oldu ve 63 kiloyum hala. Gitmedi ya. Eski 53 kilomu özlüyorum. Tombişliği sevemedim

Ben 160 boyunda 59 kilo birisiyim 64 leri gordukten sonra bilerek ogunlerimi kistim ve 59 oldum ama hedefim 50 kendimi cok sisko hissediyorum :KK43: giydigim her sey beni kilolu gosteriyor bu arada sabah kahvalti ediyorum kahvaltiya cok onem veririm oglen yemem bazen yerim aksamda kafama eserse yerim ama hala zayiflamadim off :KK43:
Kendinde güzel bulduğun biryerin, veya iyi olarak gördüğün herhangi bir özelliğin var mı? Cidden soruyorum.

Bende bunun tam tersi var, iskeletim çok ince kemik yapım çok dar boyumuz aynı.. Kendimi zatıfken asla beğenmiyorum 50 kg ylen kendimden nefret ediyorum.. Kıvrımlı olmayı istiyorum ama hormonel problemim atmaması için şekerden uzak durmalı.. Ve bana kilo yapan tek şey şeker. Pilav hamur işi avakado istersem 5 öğün yiyim b un lar bana asla kilo yapmıyor.

Benimde takıntım var 1.71 60 kg. Kendımı basbaya sısman hissediyorum. Anca bir fotograf ta gorunce oh dıyorum zayıfmısım Bı sure goturuyor bu beni sonra diyorum eyvah kılo aldım galiba VS dıngu

52 kg senin için ideal olabilir. Çok değil 7 kilon var. Eğer dikkat edersen çok ağır diyet dahi yapmasan en geç 2 ayda verebilirsin.

Ben 160 boyunda 59 kilo birisiyim 64 leri gordukten sonra bilerek ogunlerimi kistim ve 59 oldum ama hedefim 50 kendimi cok sisko hissediyorum :KK43: giydigim her sey beni kilolu gosteriyor bu arada sabah kahvalti ediyorum kahvaltiya cok onem veririm oglen yemem bazen yerim aksamda kafama eserse yerim ama hala zayiflamadim off :KK43:

Böyle beslenirsen kilo veremezsin ki, versen de aynı hızla geri alırsın.

Boyuna göre 50 kilo da çok zayıf olur 52 53 ideal bence. Ben de nişan dönemine yakın 58 kiloydum 2 ayda 53'e indim sporla. Sabah kahvaltınızı normal yapın, kahvaltı dışında ekmek yemeyin. Ve mutlaka spor yapın her gün 1 saat. Zumba çok keyifli ve çok faydalı oluyor. Hemen ardından da yarım saat sıkılaşmak için pilates yapıyorum. Toplam 1,5 saat spor için ayırıyorum her gün. Hem hızlıca kilo verdim hem daha dinç hissediyorum.

@aren__ yanlış hissediyorsun. Aç kaldığın zaman vücudun panik yapar, yediğin her öğünü yağa çevirerek depolar enerji kaybını azaltmak için. Bu da zamanla yağ hücrelerini normalden büyük hale getirir ve yediğin zaman hızla kilo alırsın. O yüzden ancak dengeli ve düzenli beslenirsen sağlıklı kilo verirsin.

@aren__ yanlış hissediyorsun. Aç kaldığın zaman vücudun panik yapar, yediğin her öğünü yağa çevirerek depolar enerji kaybını azaltmak için. Bu da zamanla yağ hücrelerini normalden büyük hale getirir ve yediğim zaman hızla kilo alırsın. O yüzden ancak dengeli ve düzenli beslenirsen sağlıklı kilo verirsin.
Tesekkur ederim deneycdgim

Tamamen psikolojik ve toplum baskısı. Herkes aynı standartlarda nasıl olabilir?

Sonuç itibariyle hepimiz aynı tornadan çıkmadık😊

Buarada boyumuz ve kilomuz aynı ama ben kendimi gayet sağlıklı ve guzel buluyorum 😂😂😂

Back
X