kendimi suclu hissediyorum..

cotech

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
136
42
298
Eskişehir
Merhaba kızlar
Konuyu nereye açacağını bilemedim
Hamileligimin 11. Haftasını bitirdim suan devlet hastanesinde kontrollerini devam ettiriyorum çevremde hamile olan ve özel hastaneye giden tanidiklarimin çoğu devlet hastanelerini kotuluyor ancak maddi açıdan özel hastaneye gitme imkanım yok ve kendimi suçlu hissediyorum bebegime gerekli özeni gostermiyormusum gibi geliyor devlet hastanesi veya ozel hastane deneyimi olanlar fikirlerini paylasirsa memnun olurum

doktorunu bulman önemli olan canım nerdesin bilmiyorum ama istanbul yakacık devlet hastanesinde ben bir doktor buldum o kadar şekerkii hemde kadın normalde kadın doktorlar suratsız olur bu tam tersi:) ben hem özele hem o kadına gdiyorum kontrole ama doğumu özel hastanede yapmak istiyorum ama cevremde devlette yapanda çok oldu ve bi sıkıntı yaşamadıklarını söylediler tek sıkıntı kadınlarla toplu kaldıgın için odada eşin baban vs. giremiyor yanına

Merhaba kızlar
Hamileligimin 11. Haftasını bitirdim suan devlet hastanesinde kontrollerini devam ettiriyorum çevremde hamile olan ve özel hastaneye giden tanidiklarimin çoğu devlet hastanelerini kotuluyor ancak maddi açıdan özel hastaneye gitme imkanım yok ve kendimi suçlu hissediyorum bebegime gerekli özeni gostermiyormusum gibi geliyor devlet hastanesi veya ozel hastane deneyimi olanlar fikirlerini paylasirsa memnun olurum
Yapmayın ne olur, özen göstermekle bunun hiç ilgisi yok... O sizin bebeğiniz si z onun için en iyisini istersiniz... Hem durumu olduğu halde devlet hastanesine daha çok güvendiği için giden bir çok hamile var...

Bir sürü insan hamileliğiniz boyunca hep bir şeyler söyleyecek, takmayın, kulak ardı edin...

Sizin bebeğinizi sizden daha çok kimse düşünemez...

Doktorum erkek fakat çok sakin ve kibar biri doktorum güven veriyor onla sorunum yok ancak devlet hastanelerinin pis olduğunu ve dediğiniz gibi odalarda birden fazla kişi olmasının sağlık açısından olumsuz olduğu söyleniyor

bence kendini boşuna üzme.Ben de ikinci doğumumu çok kötü birdevlet hastanesinde kendi isteğimle yaptım.Neden mi çünkü ordaki doktor çok iyiydi.Oraya o doktor için giden çok insan vardı.İnan ki imkanımda vardı.Ama çok para verince iyi hizmet alıyor musun onu düşünmek lazım.Geçen hafta Medikalpark' gittim.İçi bence çok gereksiz lüks.Benim için hastanede lüksten çok güvenebileceğim doktor önemli.Aynı zamanda özel hastane diye acil servisi,yenidoğan ünitesi olmayan,yoğun bakımı olmayan bir yerde doğum yapmak hiç mantıklı değil.Önce bunlara bakmak lazım.Kolaylıklar dilerim

Merhaba kızlar

bebeğin hayırlı uğurlu olsun...Allahım sağlıklı gebelik geirmeni ve sağlıkla kucağına almanı nasip eetsin..
ilk gebeliğimde doktorum devletin araştırma hastanesinin profu olmasına rağmen özel muayenehanesine gitmişim(o dönem ççalıştığım için zaman açıısndan)..gündüzleri hastanede akşamları muayenehanesindydi ve bağlı bulunduğu araştırma hastanesinde doğumum gerekleşti ve çok memnun kaldım.. şuan yine gidebilme şansım olsa(bize ççok uzak) özel yerine oraya gitmeyi tercih ederim,bildiğim yer ..
ayrıca şunu dile getirmek istiyorum ben şuan gittiğim doktoru başta araştıramamıştım ama sonrasında araştırdım ve içime sindi 8yıl devlet hastanesinde doktorlujk yapmış.. düşün devet hastanesine o kadar çok hamile bayan geliyor o kadar çok hastaya bakıyorlarki ve o kadar çok gebenin doğumunu yaptırıyorlarki el ve göz alışkanlığı daha fazla oluyor..doktorunuzdan memnunsanız içiniz rahat olsun..

bebeğin hayırlı uğurlu olsun...Allahım sağlıklı gebelik geirmeni ve sağlıkla kucağına almanı nasip eetsin..
ilk gebeliğimde doktorum devletin araştırma hastanesinin profu olmasına rağmen özel muayenehanesine gitmişim(o dönem ççalıştığım için zaman açıısndan)..gündüzleri hastanede akşamları muayenehanesindydi ve bağlı bulunduğu araştırma hastanesinde doğumum gerekleşti ve çok memnun kaldım.. şuan yine gidebilme şansım olsa(bize ççok uzak) özel yerine oraya gitmeyi tercih ederim,bildiğim yer ..
ayrıca şunu dile getirmek istiyorum ben şuan gittiğim doktoru başta araştıramamıştım ama sonrasında araştırdım ve içime sindi 8yıl devlet hastanesinde doktorlujk yapmış.. düşün devet hastanesine o kadar çok hamile bayan geliyor o kadar çok hastaya bakıyorlarki ve o kadar çok gebenin doğumunu yaptırıyorlarki el ve göz alışkanlığı daha fazla oluyor..doktorunuzdan memnunsanız içiniz rahat olsun..

Amin canim ınşallah hepimize bebislerimizi sağlıcakla kucagimiza almayı nasip eder
Bende hep devlet hastanesindeki doktorların daha çok hasta gördüğü için daha tecrübeli olduğunu düşünürdüm ablam 2 doğum yaptı aynı devlet hastanesinde hiç bi sorun yaşamadı ilk bebeginde yegenimin kalbi durmuştu ve hemen müdahale edildi ve şimdi çok sağlıklı ve bu 10 sene önceydi şimdi dahada gelişti diye düşünüyorum

Allah nasip ederse ilk dogumum olucak fakat bazi duyduklarım da daha çok korkutuyor
Allahım yardımcımız olsun

Back
X