• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi suçluyorum ve çok ağır geliyor

reedd

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
910
1.039
313
Herkese merhaba.
Tekrar tekrar konu açmak istemiyorum ama bana birilerinin haklısın demesine ihtiyacım var. Karşıt görüşler de kabul ediyorum tabii ki.
Boşanıyorum ve eş kişisi boşanma nedeni olarak benim sürekli ailesine yapacağı maddi manevi yardımları engellememi gösteriyor.
Evet çok şeyleri battı bana yaşadıklarımı da ben biliyorum çünkü.
Örnek veriyorum; ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün. Bunlar olurken hala yeğenim doğdu bir şey almam lazım diyordu. Buna kızıyordum. Ailesi maddi manevi yanında yoktu kıyamıyordum onu kullanmalarına ve bana batıyordu. Sonuç olarak da bütün bunları konusu açıldıkça ben de açtığım için beni boşuyor..
Acaba diyorum susabilsem devam edecek miydik eskisi gibi mutlu olabilecek miydik ? Sussaydın ya reedd biraz diyorum ama işte yaşadıklarımı da ben biliyorum.
Bana senin hiçbir şeyini eksik etmedim diyor evet etmemeye çalıştı bu doğru ama kendisini kullandırmaktan da geri kalmadı.
Bir de onun bana olan ilgisizliğinden biraz da kıskandım sanki ailesine olan ilgisini.
Hiç kocasına çok söylendiği için boşanan kadın var mı burada ?

Not: Sonradan kendisi eksikleri hep tamamlamaya çalıştı bende Allah razı olsun dedim hep ona ama ailesiyle ilgili bir şey olduğunda yine aynı tepkiyi verdim. O istedi ki kendi örtpas ettikleriyle ailesinin yapmadıklarını da unutayım ama unutamadım 🤷🏻‍♀️

Son düzenleme:
Bir balona ne kadar vermiş olabilir ki? Bunun lafını etmesi, üstüne bir de sizi ağlatması size verdiği değeri gösteriyor aslında.Terapi teklif edebilirdi mesela direkt boşanmak yerine. Demek o kadar da değerli değilmişsiniz gözünde. Bunu canınızı acıtmak için söylemiyorum, sizi hak etmiyormuş zaten. Kendinizi üzmeyin diye söylüyorum.

Anlattığın kadarı ile biliyoruz Reedd.
Kocanın bahanesi bu.
Haklı olduğunu biliyor, ezik bir adam olduğunu biliyor ve asıl sindiremediği bu zaten.
Maddi manevi ilgi dilenmiş ailesinden, onu da alamamış sağlıksız bir birey eşin. Onsuz hayatın daha sağlam ve güzel olacak
Gizli narsistlik diye bir şey var. Videolarda felan dinledim bütün özellikleri ona uyuyor. Sevgisini gösterememesi, kök aileye bağımlılık, enerjisinin düşük olması vs..

Evlenme.teklifinde aglatılan kaç kişi vardır ki hem de balon pahalı diye...
Hala sussamiydim eskisi gibi mutlu olur muyduk diyorsunuz. Mutluluk böyle bir şey mi yani... 🙄
Güya bana değil de o balonların o kadar pahalı satılmasına kızmış fırsatçılar diye laf etmiş.

Herkese merhaba.
Tekrar tekrar konu açmak istemiyorum ama bana birilerinin haklısın demesine ihtiyacım var. Karşıt görüşler de kabul ediyorum tabii ki.
Boşanıyorum ve eş kişisi boşanma nedeni olarak benim sürekli ailesine yapacağı maddi manevi yardımları engellememi gösteriyor.
Örnek veriyorum; ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün. Bunlar olurken hala yeğenim doğdu bir şey almam lazım diyordu. Buna kızıyordum. Ailesi maddi manevi yanında yoktu kıyamıyordum onu kullanmalarına ve bana batıyordu. Sonuç olarak da bütün bunları konusu açıldıkça ben de açtığım için beni boşuyor..
Acaba diyorum susabilsem devam edecek miydik eskisi gibi mutlu olabilecek miydik ? Sussaydın ya reedd biraz diyorum ama işte yaşadıklarımı da ben biliyorum.
Bana senin hiçbir şeyini eksik etmedim diyor evet etmemeye çalıştı bu doğru ama kendisini kullandırmaktan da geri kalmadı.
Bir de onun bana olan ilgisizliğinden biraz da kıskandım sanki ailesine olan ilgisini.
Aynı durumu yaşıyordum yillardir. Eşimi sürekli maddi anlamda somuruyorlardi. Taa ki bu yıla kadar. Ben açtım konuyu açıkça eşime kendini kullandiriyorsun diye anlattım. Bu böyle devam ederse annesi ve ablası ile gerekirse tartisacagimi söyledim. Eşim gerçekleri gördü kendini geri çekti. Eğer ki bana sen hatalisin diyip iş boşanmaya gelseydi esim davayı acmadan ben açar sana kendini iyi kullandirmalar der by by yapıp yoluma bakardim. Susupta ömrümü insanların bizi somurmesine göz yummazdim

Evlenme teklifdeki balon icin sizi aglatan adama tekmeyi orda basacaktiniz. Gerisine gelince: Siz söylenip durduysaniz bu raddeye onlar getirmistir. Simdide bahanesi oldu. Tabi altdan alip sussaniz devam eder, ama sizde yipranmaya devam ederdiniz
Evet susmam gerekiyormuş ama bana artık her şey batıyordu farkettiğim için. Yahu bu insanlar seni askere uğurlamaya bile gelmedi neden kendini ezdiriyorsun diyordum da işte ben çok konuşunca suçlu oldum

Gizli narsistlik diye bir şey var. Videolarda felan dinledim bütün özellikleri ona uyuyor. Sevgisini gösterememesi, kök aileye bağımlılık, enerjisinin düşük olması vs..

Valla yanlış anlama ama ben senin kocanı narsist olmaya bile layık görmüyorum.
Balon pahalı diye dertlenen narsist mi olur Allah aşkına.
Çok daha güzel bir hayata layıksın.

Haksız değilsin..İnsan durduk yere rahatsız olmaz bir şeylerden.
Hatanız bence yok.Hadi var diyelim.Bazı hatalar eşiniz gibi yanlış kişilere yapılıyor.Öyle düşün..

Kimse durduk yere "dırdır" etmiyor, sizi bi güzel dolduruyorlar, o hâle getiriyorlar.. Eğer ki sizi anlamayı tercih edip ona göre davransaydı sizde sürekli söylenmezdiniz.. Hem evlilik teklifinde ağlatmak nedir? Bence siz geri adım atmayın, kendinizi de suçlamayın. Ha kendisi barışmak isterse belli şartlar altında barışın.

Güya bana değil de o balonların o kadar pahalı satılmasına kızmış fırsatçılar diye laf etmiş.

Pahalıysa pahalı yani bir şey istemişsiniz evlilik teklifinde kullanılmış zırt pırt balon mu alıyor sanki. Millet güle oynaya ne paralar döküyor bir teklif organizasyonuna. Baştan evlenmenin hataymis

Herkese merhaba.
Evlenme teklifinde bir balon için ağlatan adamla evlenmek nasıl bir ruh hali, hiç mi kendinize değer vermiyorsunuz? Üzülüyorum kadınlarımız gerçek sevginin ne olduğunu, değer veren erkek neler yapar bunları neden bilmiyor.
Hatayı başta yapmışsınız o gün tekmeyi basicaktiniz kendine değer vermeyene kimse değer vermez aile de dahil buna. İyi ki çocuk yok bile bile lades demişsiniz olan masum çocuğa olurdu.

Herkese merhaba.
çok söylendiği için eş boşansaydı babam annemi boşardı😂bahane bunlar,kendinizi suçlamayın,o zaten ayrılmak istiyormuş kılıfına uydurmuş,ha yarın öbür gün pişman olur işler istediği gibi gitmez o zaman dönecek yüzü olsun diye kendini aklayıp sizi suçluyor,sen böyleydin ama bak ben yinede döndüm diye yerini yapıyor,boşuyor madem sonuna kadar gidin hiç taviz vermeyin,allah aşkına şunlarda kendilerini bi bulunmaz hint kumaşı sanmasın artık,asıl siz bitirin o şaşırsın madem,böyle adam çekilirmi.

Hangi mutlu günler?
Evlenme teklifi ettiği gün bile sizi ağlatan eşinizle yaşadığınız mutlu günler mi?
Adamın ayranı yok içmeye ailesine yardım edecekmiş. Siz borç harç zor geçirirken neyin yardımını yapacakmış?
Siz burada ilgisizlikten, eşinizin sürekli durgun olmasından bahsedip durdunuz.
Bosanmayi da düşünüyordunuz.
Hepsi laftaymis yani, simdi keşke sussaydım dediğinize göre.

İşin garip yanı da ben yine terapiste gidelim teklifi yaparken o bana”hayır sen bende tamamen bittin hiçbir şey hissetmiyorum” diyor .

Herkese merhaba.

Kendi düşen ağlamaz.
Daha evlilik teklifinde bi balonu almaktan aciz biriyle neden evlendin?
Boşanma avukatıyım bırak söylenme için boşananı, bir paket sigara almadı diye boşanan var.

Back
X