- 15 Şubat 2013
- 25.694
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.653
- 798
Bu adamin seni mutlu edecegine nasi inandin ki?Güya bana değil de o balonların o kadar pahalı satılmasına kızmış fırsatçılar diye laf etmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu adamin seni mutlu edecegine nasi inandin ki?Güya bana değil de o balonların o kadar pahalı satılmasına kızmış fırsatçılar diye laf etmiş.
Benim ex de narsist o zaman.Tum özellikler var.Gizli narsistlik diye bir şey var. Videolarda felan dinledim bütün özellikleri ona uyuyor. Sevgisini gösterememesi, kök aileye bağımlılık, enerjisinin düşük olması vs..
Adam boşuyor ki kızı, sebebi de ailesinin onu kullandığını konu sahibinin dile getirmesi.İnanmıyorum.Bunun için bosaniyor olamazsiniz.Sizde çenenizi tutun.Gecmis geçmişte kalmış bir balon için bunları yaşamayın.Bastan evlenmeye bilirdiniz ama bunun için ayrilinmaz.
Kiz Turk erkeklerinin alayi narsist o zaman.Benim ex de narsist o zaman.Tum özellikler var.
Ay gerçekten iki tane balon ekonomik dengesini ne kadar bozabilir ya ne aciz bi insan. Ailesinin ona taktığı borçları konuşsaymış bu kadarEvet işte o dönem çok borçlu olduğu dönemler ailesine yaptıklarından dolayı. Ben de balon olsa ne güzel olur diyince aldı ama sonra da söylenmişti. Fırsatçı bunlar vs. Bana söylenmese bile benim yanımda söylenmesi çok moralimi bozmuştu
Eskiden 30 a geldim bekarım.Herkes evleniyor derdim.Benimle niye sevgili olupta evlenen yok derdim.Simdi diyorum ki iyiki geç evlilik yoluna girmişim.Hayatimin bir senesi felaket stres altında geçti.Kiz Turk erkeklerinin alayi narsist o zama
Servisi unuttunBirinin kocası çikolata almaz.Hamile karisina.Oburu evlenme teklif ederken balon pahalı geldi der kavga çıkarır.Benim ex de gelin arabasına gösteriş der.Gelinlik almaya parası olmaz.3 takım elbise 3 ayakkabı alır.Ya noluyor bu erkeklere.
Ne servisiServisi unuttun
Bosver boylesi olacagina hic olmasinEskiden 30 a geldim bekarım.Herkes evleniyor derdim.Benimle niye sevgili olupta evlenen yok derdim.Simdi diyorum ki iyiki geç evlilik yoluna girmişim.Hayatimin bir senesi felaket stres altında geçti.
Kiz seni servise mi minibuse mi ne bindirip goturmek istediler ya duguneNe servisi
Yok tanesi 300-400 lira bir şey oluyor uçan kalpli balonsa eğer. Yani İstanbuldayım ben yeni güncel fiyat bilmiyorum da son bildiğim buydu.
O zaman bir tanesi 45 TL’ydi. İki tanesi de 90 TL işte.
Gelin arabasını siz ayarlayiverin dediler.İsin ilginci araba olmayacaksa evden gelin alma olmasin da dedi.Benim ailem o kadar çok zoruma gitti ki.Sonra eniştesi var onun gelin arabasını ben ayarlayiveriyim dedi adam.Bende istemiyorum dedim artık.Ha birde neymiş kinaya geliyorlarmis o yüzden gelin arabası nedenmis.Ee sonuçta ben Ankara'dan İzmir'e gideceğim.Kina da kuaföru bile ben ödeyecektim.Kiz seni servise mi minibuse mi ne bindirip goturmek istediler ya dugune
Başın dik dur. Daha mutlu olacaksın. Geçmiş olsun.Evet susmam gerekiyormuş ama bana artık her şey batıyordu farkettiğim için. Yahu bu insanlar seni askere uğurlamaya bile gelmedi neden kendini ezdiriyorsun diyordum da işte ben çok konuşunca suçlu oldum
Sana ailesi kadar değer vermeyenle birlikte olma.Ailesinden değer gormeyip onlara kendini ispat etmeye çalışıyor.Herkese merhaba.
Tekrar tekrar konu açmak istemiyorum ama bana birilerinin haklısın demesine ihtiyacım var. Karşıt görüşler de kabul ediyorum tabii ki.
Boşanıyorum ve eş kişisi boşanma nedeni olarak benim sürekli ailesine yapacağı maddi manevi yardımları engellememi gösteriyor.
Evet çok şeyleri battı bana yaşadıklarımı da ben biliyorum çünkü.
Örnek veriyorum; ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün. Bunlar olurken hala yeğenim doğdu bir şey almam lazım diyordu. Buna kızıyordum. Ailesi maddi manevi yanında yoktu kıyamıyordum onu kullanmalarına ve bana batıyordu. Sonuç olarak da bütün bunları konusu açıldıkça ben de açtığım için beni boşuyor..
Acaba diyorum susabilsem devam edecek miydik eskisi gibi mutlu olabilecek miydik ? Sussaydın ya reedd biraz diyorum ama işte yaşadıklarımı da ben biliyorum.
Bana senin hiçbir şeyini eksik etmedim diyor evet etmemeye çalıştı bu doğru ama kendisini kullandırmaktan da geri kalmadı.
Bir de onun bana olan ilgisizliğinden biraz da kıskandım sanki ailesine olan ilgisini.
Hiç kocasına çok söylendiği için boşanan kadın var mı burada ?
Not: Sonradan kendisi eksikleri hep tamamlamaya çalıştı bende Allah razı olsun dedim hep ona ama ailesiyle ilgili bir şey olduğunda yine aynı tepkiyi verdim. O istedi ki kendi örtpas ettikleriyle ailesinin yapmadıklarını da unutayım ama unutamadım![]()