• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi suçluyorum ve çok ağır geliyor

İnanmıyorum.Bunun için bosaniyor olamazsiniz.Sizde çenenizi tutun.Gecmis geçmişte kalmış bir balon için bunları yaşamayın.Bastan evlenmeye bilirdiniz ama bunun için ayrilinmaz.
Adam boşuyor ki kızı, sebebi de ailesinin onu kullandığını konu sahibinin dile getirmesi.

Evet işte o dönem çok borçlu olduğu dönemler ailesine yaptıklarından dolayı. Ben de balon olsa ne güzel olur diyince aldı ama sonra da söylenmişti. Fırsatçı bunlar vs. Bana söylenmese bile benim yanımda söylenmesi çok moralimi bozmuştu
Ay gerçekten iki tane balon ekonomik dengesini ne kadar bozabilir ya ne aciz bi insan. Ailesinin ona taktığı borçları konuşsaymış bu kadar

Birinin kocası çikolata almaz.Hamile karisina.Oburu evlenme teklif ederken balon pahalı geldi der kavga çıkarır.Benim ex de gelin arabasına gösteriş der.Gelinlik almaya parası olmaz.3 takım elbise 3 ayakkabı alır.Ya noluyor bu erkeklere.

Sonradan eksiklerini tamamlamaya çalıştı hakkını yemeyeyim ben de ona hep Allah razı olsun dedim ama ailesinin yapmadıklarını unutmadım onlarla ilgili bir konu çıkınca yine ona göre tepki veriyordum. O istedi ki kendi yaptıkları için ailesinin de eksiklerini unutayım ama unutamadım işte 🤷🏻‍♀️

Bazi gunler bazi anlar ozeldir. Aldigi balona, gelinlige ona buna laf soyleyip konusan adamdan omur boyu hayir gelmez emin olun. Hic de uzulmem oyle adama

Kiz seni servise mi minibuse mi ne bindirip goturmek istediler ya dugune
Gelin arabasını siz ayarlayiverin dediler.İsin ilginci araba olmayacaksa evden gelin alma olmasin da dedi.Benim ailem o kadar çok zoruma gitti ki.Sonra eniştesi var onun gelin arabasını ben ayarlayiveriyim dedi adam.Bende istemiyorum dedim artık.Ha birde neymiş kinaya geliyorlarmis o yüzden gelin arabası nedenmis.Ee sonuçta ben Ankara'dan İzmir'e gideceğim.Kina da kuaföru bile ben ödeyecektim.

İlk başta durumları iyi değil idare ederiz dedi babam onlara.Ee ben genç kadinim.Kv ben nişanlı iken takmadigim takıyı takmaya çalışıyor.Devamli kiyafet alıyor kendine.Kizi desen sevgilisi var.İsteme olmadan çocuğa 2 tane tektas bilezik aldırmış.Kizimi da evlendircem deyip 2 sene vermeyecekmis bıçak seti alıyorlar.Bana gelinlige para yok.Ondan sonra evime herşeye karışıyor.Kendi evine eşya almaya kalkiyor.

Evet susmam gerekiyormuş ama bana artık her şey batıyordu farkettiğim için. Yahu bu insanlar seni askere uğurlamaya bile gelmedi neden kendini ezdiriyorsun diyordum da işte ben çok konuşunca suçlu oldum
Başın dik dur. Daha mutlu olacaksın. Geçmiş olsun.

Herkese merhaba.
Tekrar tekrar konu açmak istemiyorum ama bana birilerinin haklısın demesine ihtiyacım var. Karşıt görüşler de kabul ediyorum tabii ki.
Boşanıyorum ve eş kişisi boşanma nedeni olarak benim sürekli ailesine yapacağı maddi manevi yardımları engellememi gösteriyor.
Evet çok şeyleri battı bana yaşadıklarımı da ben biliyorum çünkü.
Örnek veriyorum; ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün. Bunlar olurken hala yeğenim doğdu bir şey almam lazım diyordu. Buna kızıyordum. Ailesi maddi manevi yanında yoktu kıyamıyordum onu kullanmalarına ve bana batıyordu. Sonuç olarak da bütün bunları konusu açıldıkça ben de açtığım için beni boşuyor..
Acaba diyorum susabilsem devam edecek miydik eskisi gibi mutlu olabilecek miydik ? Sussaydın ya reedd biraz diyorum ama işte yaşadıklarımı da ben biliyorum.
Bana senin hiçbir şeyini eksik etmedim diyor evet etmemeye çalıştı bu doğru ama kendisini kullandırmaktan da geri kalmadı.
Bir de onun bana olan ilgisizliğinden biraz da kıskandım sanki ailesine olan ilgisini.
Hiç kocasına çok söylendiği için boşanan kadın var mı burada ?

Not: Sonradan kendisi eksikleri hep tamamlamaya çalıştı bende Allah razı olsun dedim hep ona ama ailesiyle ilgili bir şey olduğunda yine aynı tepkiyi verdim. O istedi ki kendi örtpas ettikleriyle ailesinin yapmadıklarını da unutayım ama unutamadım 🤷🏻‍♀️
Sana ailesi kadar değer vermeyenle birlikte olma.Ailesinden değer gormeyip onlara kendini ispat etmeye çalışıyor.

Back
X