• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi suçluyorum ve çok ağır geliyor

Reedd, sen burada hatalı taraf değilsin. Evlilik yeni bir aile kurmak demek. Tabii ki bu erkek veya kadın olsun ailesinden elini çekecegi anlamına gelmez. Burada sorun adamin seninle bir aile kurduğu idrakina varamamis olması. Evet erkekler sık sık bu konusmalarin yapılmasından hoşlanmıyor doğru ama sen burada aslında hem ailenizi hem eşini korumak istemissin. Lütfen kendini suçlama. Sussaydin önünde sonunda bir yerden yine patlak verirdi. Kaldı ki ortada bir adaletsizlik var, niye susasin?

Valla yanlış anlama ama ben senin kocanı narsist olmaya bile layık görmüyorum.
Balon pahalı diye dertlenen narsist mi olur Allah aşkına.
Çok daha güzel bir hayata layıksın.
Bildiğin ezik bu. Narsistlik bile bir çap gerektiren bir şey.

Herkese merhaba.
Tekrar tekrar konu açmak istemiyorum ama bana birilerinin haklısın demesine ihtiyacım var. Karşıt görüşler de kabul ediyorum tabii ki.
Boşanıyorum ve eş kişisi boşanma nedeni olarak benim sürekli ailesine yapacağı maddi manevi yardımları engellememi gösteriyor.
Evet çok şeyleri battı bana yaşadıklarımı da ben biliyorum çünkü.
Örnek veriyorum; ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün. Bunlar olurken hala yeğenim doğdu bir şey almam lazım diyordu. Buna kızıyordum. Ailesi maddi manevi yanında yoktu kıyamıyordum onu kullanmalarına ve bana batıyordu. Sonuç olarak da bütün bunları konusu açıldıkça ben de açtığım için beni boşuyor..
Acaba diyorum susabilsem devam edecek miydik eskisi gibi mutlu olabilecek miydik ? Sussaydın ya reedd biraz diyorum ama işte yaşadıklarımı da ben biliyorum.
Bana senin hiçbir şeyini eksik etmedim diyor evet etmemeye çalıştı bu doğru ama kendisini kullandırmaktan da geri kalmadı.
Bir de onun bana olan ilgisizliğinden biraz da kıskandım sanki ailesine olan ilgisini.
Hiç kocasına çok söylendiği için boşanan kadın var mı burada ?
Geçmiş olsun öncelikle geçecek inanki. Sen ailesine yaptığı yardımlara sussaydin bile bu evlilik biterdi. Malesef erkek milletine sabreden fedakarlık yapan eşler değil maddi manevi zorlayan eşler daha kıymetli oluyor. Sen kesinlikle haklısın. Eşin sana yaptığı haksızlığı senin ahını öder inşallah. Toparlan ve önüne bak. Hersey düzelecek ve sen cok mutlu olacaksın inşallah

Daha nisanliyken esin için bipolar olabilir mi diye konuş açmışsı ,çift kişilikli diye.
2 aylık evliliğinden itibaren ilgisizliğinden, evli ama yalnız gibi olmaktan şikayet etmeye başlamışsın. Eşim bekar gibi takılmak istiyor demişsin.
Ailesi için ödediği borçlarla evlilik yoluna çıkmışsın, olan rağmen idare etmiş yine yaranamamişsin.
Bu evlilik için, sana karşı hiçbir hissim kalmadı diyen koca icin terapi dalan düşünüyorsun. Kendini suçluyorsun.
Bazı insanları anlamak cidden güç.

Daha nisanliyken esin için bipolar olabilir mi diye konuş açmışsı ,çift kişilikli diye.
2 aylık evliliğinden itibaren ilgisizliğinden, evli ama yalnız gibi olmaktan şikayet etmeye başlamışsın. Eşim bekar gibi takılmak istiyor demişsin.
Ailesi için ödediği borçlarla evlilik yoluna çıkmışsın, olan rağmen idare etmiş yine yaranamamişsin.
Bu evlilik için, sana karşı hiçbir hissim kalmadı diyen koca icin terapi dalan düşünüyorsun. Kendini suçluyorsun.
Bazı insanları anlamak cidden güç.
Başak ben de kendimi anlamakta güçlük çekiyorum bazen. Aşırı mı merhametlisin salak mıyım bilemiyorum.. Önce ona üzüldüm tek kaldı felan diye şimdi kendimi suçluyorum bakalım sonraki adım ne olacak..

Herkese merhaba.
Tekrar tekrar konu açmak istemiyorum ama bana birilerinin haklısın demesine ihtiyacım var. Karşıt görüşler de kabul ediyorum tabii ki.
Boşanıyorum ve eş kişisi boşanma nedeni olarak benim sürekli ailesine yapacağı maddi manevi yardımları engellememi gösteriyor.
Örnek veriyorum; ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün. Bunlar olurken hala yeğenim doğdu bir şey almam lazım diyordu. Buna kızıyordum. Ailesi maddi manevi yanında yoktu kıyamıyordum onu kullanmalarına ve bana batıyordu. Sonuç olarak da bütün bunları konusu açıldıkça ben de açtığım için beni boşuyor..
Acaba diyorum susabilsem devam edecek miydik eskisi gibi mutlu olabilecek miydik ? Sussaydın ya reedd biraz diyorum ama işte yaşadıklarımı da ben biliyorum.
Bana senin hiçbir şeyini eksik etmedim diyor evet etmemeye çalıştı bu doğru ama kendisini kullandırmaktan da geri kalmadı.
Bir de onun bana olan ilgisizliğinden biraz da kıskandım sanki ailesine olan ilgisini.
Kalpli balon aldı diye ağlatmak? Ay sokakta gördüğüm çocuğa alırım yaa şaka mı 🙄
Kadın söyleniyorsa, genelde haklıdır. Ki, çoğu şeyi battı diyorsun. Bu erkekler de iyice alıştı "abartıyorsun, üstüme geliyorsun, kafanda kuruyorsun, çok konuşuyorsun" vs.

Bi de bunlar evlenince niye aileci oluyor anlamıyorum. Senin evin ayrı artık ya! Ilgi göstermek bu kadar mı zor

Başak ben de kendimi anlamakta güçlük çekiyorum bazen. Aşırı mı merhametlisin salak mıyım bilemiyorum.. Önce ona üzüldüm tek kaldı felan diye şimdi kendimi suçluyorum bakalım sonraki adım ne olacak..
Tek falan değil yahu adam ailes için senden boşanmak istediğini söylüyor.
Tek kalmıyor demek ki.
Merhamet edeceksen kendine et, değer görmemişsin, üstüne ailesine karşı tavrindan suclanip terk ediliyorsun.
Ne halin varsa gör diyecekken ne merhameti?

Ne terapisi ya Allah aşkına burda terapi alması gereken sizsiniz, tek başınıza. Bu adamla alakalı tonla konunuz vardı, adam zaten evliliğe giden yolda her türlü belli etmiş kendisini ailesine ezikçe bağlı olmasından sizi evlilik teklifi gibi mutlu bir günde balon için anlatmasına kadar. Zaten evlilikte yarı bekar gibi takılmış, size karşı bir sevgisi bile yok bana kalırsa bu adamın, üstelik o kadar ezik bir karakter ki… Hala terapi alalım diyorsunuz adama yapmanız gereken tek şey boşanmak oysa ki, ki adam da bi bahaneler uydurup uzama derdinde. Eski mutlu günleriniz desen yok yani geri getirebileceğin üzüntü ve yalnızlıktan başka bir şey değil. Bu kadar mı çok seviyorsunuz bu çapsız adamı, bu kadar mı evli olayım da yalnız olsam da olur kafasındasınız. Kendinize gelip sizin de gözünüzü açmanız lazım

Ne terapisi ya Allah aşkına burda terapi alması gereken sizsiniz, tek başınıza. Bu adamla alakalı tonla konunuz vardı, adam zaten evliliğe giden yolda her türlü belli etmiş kendisini ailesine ezikçe bağlı olmasından sizi evlilik teklifi gibi mutlu bir günde balon için anlatmasına kadar. Zaten evlilikte yarı bekar gibi takılmış, size karşı bir sevgisi bile yok bana kalırsa bu adamın, üstelik o kadar ezik bir karakter ki… Hala terapi alalım diyorsunuz adama yapmanız gereken tek şey boşanmak oysa ki, ki adam da bi bahaneler uydurup uzama derdinde. Eski mutlu günleriniz desen yok yani geri getirebileceğin üzüntü ve yalnızlıktan başka bir şey değil. Bu kadar mı çok seviyorsunuz bu çapsız adamı, bu kadar mı evli olayım da yalnız olsam da olur kafasındasınız. Kendinize gelip sizin de gözünüzü açmanız lazım
Yok çok haklısınız aslında. Artık bitiyor diye anneme anlatıyorum bazı şeyleri aklıma geldikçe annem hiç mutlu olmamışsın diyor.
Tabiki çok eğlendiğimiz güldüğümüz ağladığımız zamanlarda oldu birlikte ama genel olarak yalnız hissediyordum hep. Hep onun canı nasıl isterse öyle yaşıyorduk

Herkese merhaba.
İnanmıyorum.Bunun için bosaniyor olamazsiniz.Sizde çenenizi tutun.Gecmis geçmişte kalmış bir balon için bunları yaşamayın.Bastan evlenmeye bilirdiniz ama bunun için ayrilinmaz.

Evet işte o dönem çok borçlu olduğu dönemler ailesine yaptıklarından dolayı. Ben de balon olsa ne güzel olur diyince aldı ama sonra da söylenmişti. Fırsatçı bunlar vs. Bana söylenmese bile benim yanımda söylenmesi çok moralimi bozmuştu
Benim teklifim anı oldu.Sacim basım dağınık sahil kenarında sürprizli oldu.Ama tektaş yüzük bende isterdim balon detaylı supriz ama ben sadece yüzük istediğimi belirtmiştim.Onemli olan dusunulmek değer verilmek değil midir ?

İnanmıyorum.Bunun için bosaniyor olamazsiniz.Sizde çenenizi tutun.Gecmis geçmişte kalmış bir balon için bunları yaşamayın.Bastan evlenmeye bilirdiniz ama bunun için ayrilinmaz.
Yok ben boşanalım demedim zaten o dedi. Balon mevzusunu örnek olarak anlattım.

Back
X