Kendimi sucluyorum

simeyra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2020
3.278
5.559
108
Kızlar kız kardesimle alakalı konu acıyorum. Özet geçmeye çalışırım.
İki senelik bir ilişkisi oldu. Ciddi bir ilişki idi aileler tanıştı çocuk evlenmek istiyordu. Ama çocuğun başka kızlarla yazışmalarını yakaladı ayrıldı çocuk yalvardı barıştılar. Bu döngü yaklaşık dört beş kere tekrarladı. Çocuk sanaldan yazisarak aldatıyodu. Ben evlilik için acele ettirmedim kardeşim de dinledi beni ama çocuğun tek derdi bir an önce evlenmekti.kiza baskı kurdu. Kardeşim de oteleyince sacma bir kavgadan bahane yaratıp kardeşimin ayrılmasını sağladı. Kavga sırasında ayrılmak istiyorsun sen ayrılalım madem dedi kıza. Ayrılığın konusu bile gecmemisken aşırı saçma bir mevzudan. Konu futbol maçı izlemek gibi saçma bir konu.Kardeşim de ayrılalım madem dedi. Sonrasında öğrendik ki aynı gün başka bir kızla buluşmuş o kızla olmayınca bir hafta sonra kardeşime yazdı ama reddedildi. Buraya kadar ben sevindim açıkçası.

Sonrasında bu çocuk başka bir kızla tanışıp yine sanaldan, onunla görüşüp evlenmeye karar veriyor ilk buluşmada. Bir kaç ay önce ayrıldılar kardesimle ve yeni kızla da birkaç aydır evlilik niyetindelermis. Kıza evlenme teklif etmiş sosyal medyada paylaşmış bunu da.

Kardeşim ise çok üzüldü duruma. Bu da olağan ama çocuk bir şekilde kardeşimin bir arkadaşıyla karşılaşmış ve bizi ablası ayırdı demiş. Yani ayrılmalarına ben sebep olmuşum ki cocukla sohbetim bile olmadı. Sadece tanışma akşamı ben orda değildim telden selam söyle dedim.

Şimdi kardeşim sanki biraz kırgın davranıyor bana. O kızla olan mutluluklarını görüyor ve demek çocuk hatalı degildi biz fazla büyüttük olayları baksana kıza sadık mutlular diyor. Ona nasıl yaklasmaliyim? Ben telkinde bulundum ama asla ısrar etmedim. Gercekten hatalı mi davrandım?

Siz sebep olsanız bile hayırlı bir işe vesile olmuşsunuz. Daha sevgiliyken sürekli aldatan adamla evlenmediği için ablasına dua etsin.
Daha olay çok yeni üzerine gitmeyin zamanla o da sizin haklı olduğunuzu anlayacaktır.

O şu an anlayamaz ama ilerde size hep teşekkür edecektir. Sakinlikle anlatın sende mutluydun ama hep aldatıldığını ögrendin sosyal medyada gördüklerine inanma gibi tabii bunları yumuşatarak anlatın zaten biraz içi soğusun hepsini anlayacak

Senin yuzunden nie olsunki, ayrıca cok iyi yapmıssın, benım kardesıme yapılsa o cocugun cıktıgı yere kadarr..

Kardeşiniz de siz de bir tuhafsınız. çocuk kardeşinizi boynuz manyağı yapmış kardeşiniz hala demek ki sorun onda değilmiş diyor. Bu kısım zaten yeterince garip, bir de siz de acaba ben mi hatalıydım diyosunuz. Abla kardeş tuhafsınız

Teşekkür ederim diğer kızla evlenecek diye gerildi sanirim

Kardeşinin verilmiş sadakası varmış. Bu adamdan aile babası olmaz. Asla koca olmaz.
Kurtulduğuna sukredecegine size mi tavır yapıyor?
İki gündür soğuk davranıyor ben de anlamadım kocaman kadinim kendi kararlarımı kendim verirdim kafasinda

Şu an sadece iyi anılarını hatırlıyor sanirim bu psikolojiyi de ben anlamıyorum.

Kardeşinin verilmiş sadakası varmış. Bu adamdan aile babası olmaz. Asla koca olmaz.
Kurtulduğuna sukredecegine size mi tavır yapıyor?
Evet hem de nasıl cidden üzüldüm. Kimsenin hayatına karışmam normalde kardeşim de küçük değil zaten 30 yaşında. Herkes kendi hatasını yaşayarak öğrenmeli falan dedi ortamda bana laf catiyor

Hatalı değildi biraz fazla büyüttük mü? Defalarca aldatmış daha ne yapması gerekiyor? Kör öldü badem gözlü oldu dedikleri.

Kardeşim bile olsa hayatımda salak insana tahammülüm yok. 30 yaşında kocaman kadın 4-5 sefer aldatıldığı adamla evlenemedim diye size çatıyorsa asıl siz kardeşinizi aklı başından gelene kadar hayatınızdan uzaklaştırın ki sizinde canınızı sıkamasın. Kaldı ki giç sanmıyorum ama adam o kıza sadıksa bunun nedeni adamın değişmesi değil hayatındaki kişinin o kız olmasındandır. Demek ki diğer kızı kaybetmekten korkuyor, aldatırsa kardeşinizin aksine hayatından çıkaracağını biliyor ki şimdilik uslu duruyor. Kardeşiniz gibi tipler cidden insanın ruhunu emer, bence bundan sonra hiç karışmayın.

Kardesinizin bi tek Adnan Ziyagil gibi yatak odası basmadigi kalmis. O da olurdu ilerde onunla devam etse. Ilk bulusmada evlenmeye karar verdigine inandiniz mi? Muhtemelen o kadin daha önce de vardi kardesiniz anlamamis sadece.
Kardesiniz simdi üzülüyor yine de tamam. Ama sahsen bana "sen ayirdin" dese bile "iyiki" derim. Siz olmasaniz belki dik duramazdi. Adam gibi adam desen degil. Aldatip durmus. Isabet olmus.

Ya cidden arkadaşıma bile akıl verir çekilirim aslında ama kardeş olunca biraz gözüne sokmaya calistim baskı yapmadım ama sabahlara kadar konuştum. Şimdi de kocaman kadinim hataysa benim hatam triplerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…