Kendimi sucluyorum

Evet hem de nasıl cidden üzüldüm. Kimsenin hayatına karışmam normalde kardeşim de küçük değil zaten 30 yaşında. Herkes kendi hatasını yaşayarak öğrenmeli falan dedi ortamda bana laf catiyor
Yaşı da küçük degilmis bence bosverin. Madem öyle düşünüyor bundan sonra üzülürse de sizin omzunuzda ağlamasın o zaman.

Ne okudum ben ya. Kız kardeşinizi ayırdıysanız tebrik ederim, kendisinin iq eq seviyeleri düşük galiba. Boynuzları aya uzanıyor, belki ondan kafasını çevirip etrafı göremiyor sanırım

Ortak arkadaşları da silin gitsin. Kzı kardeşe de birilerini ayarlayın madem bu kadar evlilik merakı var.

Son düzenleme:

Kardeşiniz ayrılık yaşamış elbette duygusaldır, karşı tarafı mutlu görünce ben mi yürütemedim diye düşünebilir, özleyebilir vs. ama siz niye o kadar duygusal yaklaşıyorsunuz ki bu konuya. Karşı taraf birkaç aylık bir ilişkide şuan cicim aylarında elbette ki mutlu gözükecekler, 2 yıl sonra görmek lazım onları da. Ayrıca etrafa elbette saçma bir sebep sunacak ben defalarca aldattım ondan ayrıldık demeye utanmıştır. Hiç üstünüze alınmayın.

Abla olarak üzülüyorsanız kardeşinizin kafasını dağıtmaya yönelik şeyler yapabilirsiniz. Bütçeniz varsa birlikte ufak bir tatil ısmarlamak filan gibi, yoksa belki ufak bir alışveriş+kahve günü yapmak. Birlikte sinemaya, kuaföre gitmek filan. Bol bol eğlenirken mutluyken güzelken fotoğraflarını çekin kardeşinizin sosyal medyasına koysun.

Ya cidden arkadaşıma bile akıl verir çekilirim aslında ama kardeş olunca biraz gözüne sokmaya calistim baskı yapmadım ama sabahlara kadar konuştum. Şimdi de kocaman kadinim hataysa benim hatam triplerinde
Sonuçta kardeşiniz böyle düşünüp davranmanız normal,ben de olsam ben de aynını yapardım.Sizi sebep göstermesi şu an içinde bulunduğu duygu karmaşıklığından henüz sindirememiş.Biraz kendi haline bırakın bence siz de azıcık mesafe koyun.

Ben suçlu olduğunuzu düşünmüyorum. Siz kardeşinizi korumaya çalışmışsınız ki doğru olan bu. Böyle erkekler bir kere yapmaya başladığında malesef asla durmuyor. İnceldiği yerden kopmuş. Bir kaç ay üzülür sonra normale döner. Biraz zaman verin kardeşinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…