• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi sulu hissediyorum!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir facebook yüzünden olay bu kadar büyütülüyorsa sen bu adamla zor başa çıkarsın canım, ilişkiniz ne zamandır sürüyor, ciddi mi bilmiyorum ama saygı bitiyormuş gibi sanki...

:1shok: inanmıyorum,ne kadar dengesiz,seviyesiz,saygısız ve patolojik bir insanmış karşındaki.kıskançlığında bir sınırı olmalı.bu adam insanı ruh hastası yapar.resmine harika yazan arkadaşınla ilişkin olduğunu düşünüyor galiba aaa :1shok:

sen neden kendini suçlu hissediyorsun yahu :sm_confused:
o yoruma teşekkürler yazman kadar doğal ne olabilirki.ne yapıcaktın silcekmiydin kimse görmeden yorumu.:1closedeyes:
asıl ozaman suçlu hissederdin.
ay kurtul ondan hayatını zından eder senin :1no2:
bir kibrit çakmalık olaya dünyayı yakıyor adam :oklava:

Bence kuyruk acısından yapıyor
Bencede :sinifsinif:
bir facebook yüzünden olay bu kadar büyütülüyorsa sen bu adamla zor başa çıkarsın canım, ilişkiniz ne zamandır sürüyor, ciddi mi bilmiyorum ama saygı bitiyormuş gibi sanki...
Saygı diye bişey yok cnm artık bizde :sm_confused:
:1shok: inanmıyorum,ne kadar dengesiz,seviyesiz,saygısız ve patolojik bir insanmış karşındaki.kıskançlığında bir sınırı olmalı.bu adam insanı ruh hastası yapar.resmine harika yazan arkadaşınla ilişkin olduğunu düşünüyor galiba aaa :1shok:

sen neden kendini suçlu hissediyorsun yahu :sm_confused:
o yoruma teşekkürler yazman kadar doğal ne olabilirki.ne yapıcaktın silcekmiydin kimse görmeden yorumu.:1closedeyes:
asıl ozaman suçlu hissederdin.
ay kurtul ondan hayatını zından eder senin :1no2:
bir kibrit çakmalık olaya dünyayı yakıyor adam :oklava:

yok o arkadaşla bişey yaşadığımı mı sanıyorsun dedim hayır diyor cnm
bende zaten ondan ayrıldığıma şükrediyorum artık :ecrin_bebek:

canım öncelikle erkek arkadaşın harika yazmış diye kıskanmış olabilir .. hatta bunun için tartışada bilirsiniz..yani seven erkek kıskanır eminim onada bi kız harika yazsa sende kıskanırdım

ama onun verdiği tepki çok sert ve yanlış anladımki sinirli bi yapıya sahip çok iyi düşün derim ağzını çok bozmuş çünkü bnöyle erkek tipleri hiç iyi değildir agresif

ne kadar seviyesiz, cocukca ve saygisizca konusmus... bi de aklinca sizi zan altinda birakicak.... hic takmayin bile konussun dursun. yarin olur ben bi sinirle soyledim aslinda oyle birsey olmadigini biliyorum der. ayrilik isabet olmus....

canım sen bu adamdan uzak dur, kendinide kolla, bu tip hazımsızların yaptıklarını 3. sayfalarda okuyoruz, allah korusun sana zarar bile verebilir

kesinlikle seni üzmek için.. aynı zamanda kendi içini rahatlatmak için abuk sabuk sebeplerle sana yükleniyor... aslında mantıksızca olduğunu kendisi de biliyor ama üste çıkma sevdası işte..
son derece seviyesizce bir üslup ve kişilik.. kesinlikle uzak dur, aramalarına cvp dahi verme.. suçlamanın da, kötülemenin de bir adabı vardır....

Şu face de iyi bişyemi kötü bişey mi anlamadım gitti?
Face insanların kötü yanlarını mı ortaya çıkarıyor?Yoksa ilişkilere zarar mı veriyor?
Ne sevgililer ayrılıyor..Ne eşler biribirine giriyor..Ah face ah..Sen yokmusun?:sinifsinif:

Face kaldırılsın..:sinifsinif:

arkadaşım hayatı size zindan edecek,ruh sağlığı tam olmayan insanları hayatınızdan çıkarın ve kesinlikle yaklaştırmayın...
aşkta sevgide mutlu olmak içindir...mutsuzluğa sürüklenmek için değil...

Off nasıl biri bu yahu inanılmaz derecede saçmalamış:umursamaz:
Bitmesi hayırnıza canım snirlerine hakim olamayan ağzına geleni söyleyen biriyle işin zor. zaten bugün bu olay olmasa başka bişeyde biterdi sakın kendini suçlayıp üzülme.
Sonuçda evet belki kıskanmış foto olayına da içerlemiş olabilir ama tatlı dil varken olayı büyütüp çilkefleştirmeye ne hacet var.

çok çocukça davranmış yaaa....hiç olgun birisi değil...bu saatten sonrada pek hayır bekleme bence...yok başkasıyla yatıcakmış da bilmem ne de...varmı böyle saçmalık yaa azcık sinirlenince başkasıyla yatıcaksa bu...işin iş valla....sen dermisin yok başkasıyla yatıcam edicem denirmi yani.bence uğraşmaya değmez biri...ilerde aynı problemleri yine yaşarsın emin ol.kendimden biliyorum çünkü....en ufak bişi olsa aklına biriyle yatmaya mı gitti diye düşünüceksin bu ne kadar kötü bişiy.böyle sağlıklı bi ilişki yürüyemez bence....ama hayat senin hayatın bişiy diyemem canım....

işin özeti;sevgilin kac yasında bilemem ama daha olgunlaşamadığı belli..
cocukca şeyler bunlar..ve o laf cok adice olmuş..
kıskanmanında,kavganında bir sınırı olur,söylenen laflar yutulacak türden değil benim için.
kendini suclu hissetmen de apayrı bir saçmalık:sm_confused:

kedicim bu insanla zaman geçiren ruh hastası olur a.s

sakın sakın sana dönerse gitme,yanarsın...
bi cvp yazdn diye bunlar yapılır mı yahu :olmaz:
kızarsn hoşlanmadm bu davranşından dersin de bu kadarı dengeszlik :1closedeyes:

Sen beni kovmuyorsun ben istifa ediyorum gibi olmuş...
Kedicik, hiçbir şekilde tavrından ve duruşundan taviz verme.
Sen hiçbir şey yapmamışsın, böyle de devam et, hiç bozma.
O da bal gibi biliyor da tek amacı seni üzmek, üzerse mutlu olacak sanıyor kendini.
Hareketlerinin şu anda dışarıdan ne kadar çocukça ve komik göründüğünün farkında bile değil.
Hani böcekler sırtüstü düşer debelenir durur ya.. işte aynı o halde.
Seni üzmesine izin verme, görüşme, açma telefonlarını.
Bırak kendi kuyruğuyla kudursun dursun, cürümü kadar yer yakar.
Yarın bi gün köpekler gibi pişman olduğunda bütün bunları affettirmek için kaç kılığa girecek çok merak ediyorum.
Hiç hiç sıkma canını.
Kimse kimseden kıymetli değil.

cnm benim bende buna benzer bi olayı yasmaıstım cok eskiden
bi sewgilim wardı son zamanlar ilgi göstermedi arayıp sormadı bende ayrıldım
o gün benim msn ime girmişş
güyaa bi cocuk görmüş
hemen ondan ayrılınca eklemişim
o zaman da ewde net yoktu pc cökmüştü :D
sen ekledin onu dimi falan aradı beni bayaa kawga ettik
agır laflar konustu
sonra itiraf etti
ben seni kıskandığım içi öyle dedim kıskanclıktan deliye döndüm kendimi kaybettim dedi
senin olayına gelirsek
tabiki sana öyle biriyle yatıcam dediyse cok ayıp etmiş
ama iste insanlar bazen sinirlendiklerinde kendilerini kaybedioılar we agızlarından olmicak laflar cıkıo
sonra pişman oluolar tabi ama iş işten gecio
ben onu affetmemiştim bana söylediii laflardan dolayı
sende öyle yap güzelim bi kıskanclık ugruna agzına böyle laflar alabiliosa bırak gitsin
ama şunu da söyliyim sewgilin bu kadar kıskancmıs beger keske face açmasaydın tekrar
birazda sende war sucluluk payı

Facebook çoğu arkadaşımın ilişkisini bitirdi. Biz de sevgilimle açmıştık. Baktım onu bir iki kız eklemiş, ben de liseden erkek arkadaşlarımı eklemek istiyordum, dedik bu böyle olmayacak ikimiz de sildik kapattık. Rahatız şimdi...
Sevgilinin kıskanması normal de, başkasıyla yatıcam falan abartmış :olmaz:

ıyide kızlar sorun face mi diyorum hayır diyor
yalan söyledin baştan beri herşey yalanmış falan diyor
beni sevdiğinde yalanmış diyor
bende ayrılmak için bahane bulamadığı için böyle söylediğini düşünüyorum...

İyide kızlar sorun face mi diyorum hayır diyor
yalan söyledin baştan beri herşey yalanmış falan diyor
beni sevdiğinde yalanmış diyor
bende ayrılmak için bahane bulamadığı için böyle söylediğini düşünüyorum...

yahu bebeğim halamı düşünüyorsun yaaa?? beyfendi kendi çağında eğleniyor işte elinde delillerle bile gelemiyor bi öle diyor bi bölye diyor oda nedediğini bilmiyor e tabi biraz büyümesi lazım çünkü elinde kanıtı yok beyfendinin ve nerden ne çıkarsamda bu ilişkiyi bitirse diye düşünüyor..
Ama sana şunu sölim bak:mymeka: arayıp sorma mesaj atma cevap verme msnde yazma en fazla 1 hafta yada 15 gün veriyorum sonra nasılda sana mesaj yağmurlarına başlicak belinay dedi dersin işte ozaman tüm kozlar senin elinde olucakkk vereliniortak

Back
X