• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi sulu hissediyorum!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim sorun nedir diye neden durmadan soruyosunki, kapat msn ni , tel. numarani degistir ve tamamen bitir ne ugrasiyorsun bu adamin sacmaliklarinla....ne derse desin sen kendini biliyorsun ya ona hesap vermek zorundada deyilsin, umrunda olmasin...sen böyle yaptikca biyerleri kalkiyo , erkek milleti iste,
ayrilmak istiyor bahaneler uyduruyor salla gitsin, sinirlerini yipratma bosuna:sinifsinif:

yahu bebeğim halamı düşünüyorsun yaaa?? beyfendi kendi çağında eğleniyor işte elinde delillerle bile gelemiyor bi öle diyor bi bölye diyor oda nedediğini bilmiyor e tabi biraz büyümesi lazım çünkü elinde kanıtı yok beyfendinin ve nerden ne çıkarsamda bu ilişkiyi bitirse diye düşünüyor..
Ama sana şunu sölim bak:mymeka: arayıp sorma mesaj atma cevap verme msnde yazma en fazla 1 hafta yada 15 gün veriyorum sonra nasılda sana mesaj yağmurlarına başlicak belinay dedi dersin işte ozaman tüm kozlar senin elinde olucakkk vereliniortak

canim sorun nedir diye neden durmadan soruyosunki, kapat msn ni , tel. numarani degistir ve tamamen bitir ne ugrasiyorsun bu adamin sacmaliklarinla....ne derse desin sen kendini biliyorsun ya ona hesap vermek zorundada deyilsin, umrunda olmasin...sen böyle yaptikca biyerleri kalkiyo , erkek milleti iste,
ayrilmak istiyor bahaneler uyduruyor salla gitsin, sinirlerini yipratma bosuna:sinifsinif:

Canlarım bende zaten arasada cvp vermem msj atsada cvp yazmam artık bundan sonra yalvarsa bile nafileee
Neden durduk yerde böyle bişey yaptığı kafama takılmıştı işte:çok üzgünüm:
Ama umrumda değil artık :icecream:

Canlarım bende zaten arasada cvp vermem msj atsada cvp yazmam artık bundan sonra yalvarsa bile nafileee

diyelimki 15 gün sonra geri döndü:sinifsinif: sen buna bidaha nasil güvenicenki, eskisi gibi olmaz artik , seven insan böyle yapmaz:umursamaz: demekki sevmemis gercekden...
yollari ayirmak en iyisi , sen cok tatli temiz kalpli bir kizsin senin degerini bilen seni gercekden cok seven efendi bir insan cikacaktir mutlaka:teselli:
o denyoda salakligina doymasin, zaten seni hak etmiyor:mymeka:
gemischt_smilie_0142.gif

bu günes sana
gemischt_smilie_0018.gif

canım, bence liseli aşıklar gibi davranan bir erkek arkadaşın varmış.
imalarla vakit geçireceğine varsa birşey söylesin. olmadığı için söyleyemiyor bence...
sen kendini üzme, sıkma.
hediyeleri istemesi çok komik ve küçültücü gelir bana.
bence yol yakınken sana gerçek yüzünü göstermesi iyi olmuş.
güvenmediği, sözüne inanmadığı bir insanla tekrar barışma çabası gösterse bile sen geri adım atma bence...

diyelimki 15 gün sonra geri döndü:sinifsinif: sen buna bidaha nasil güvenicenki, eskisi gibi olmaz artik , seven insan böyle yapmaz:umursamaz: demekki sevmemis gercekden...
yollari ayirmak en iyisi , sen cok tatli temiz kalpli bir kizsin senin degerini bilen seni gercekden cok seven efendi bir insan cikacaktir mutlaka:teselli:
o denyoda salakligina doymasin, zaten seni hak etmiyor:mymeka:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortak

tövbe estagfirullah tövbe...sana iftira atıyorsa erkek gibi söylesin, sen bilirsin de ne demek. önce erkek olsun bence o. Burası Türki'ye ve kızları yaralamanın en kolay yolu onlara leke atmak. Bu kadar acizler işte. Ya adam gibi anlatsın derdini ya da kessin sesini izin verme derim. Yok fotonu çek yayınla felan..imalara bak. Bildigin has kıskançlıktan kudurmuş bi erkek. Face konusuna gelirsek, çok kıskanç sevgilileri olanlar bence karşılıklı uzak durmalı bu meretten ya da kıskanclık krizlerine yol acacak yorumların yapılmasına fırsat verilmemeli.

kedicim bu ilşki bitmişte malesef ağlayanınız olmamış
sana hakaretler yağdırmayı kendinde hak gören biri sana lazım değil zaten

Ya bu erkekler neden bu kadar kıskanıyor??
Ayrıca gerçekten saygı yok..Hakaret diz boyu sağlam bir ilişki değilmiş demekki
üzülmeyin kendinizi suçlu hissedecek bir olay yok..
Kıskanır hadi tamam ama çok fazla abartmışş

neden böyle yaptı diye düşünme, böyle birinden kurtulduğuna şükret ciğerim zemuszemus

kac yasında bu kı ,çok çocukca be..lise asıkları gıbı..

aman bosver takma hıc

ya bu facebook var ya bi çok ilişkinin katili...biz de bu yüzden çok kavga ediyoruz..inatlaştık ne o kapatıyo ne ben..ona bi kız güzel bişiyazsa ben sinir oluyorum,bana biri yazsa o...aman yaa...
arkadaşım bence bi süre cvp verme,konuşma..merak etsin seni..sakın hakaret falan edip küçültme kendini ki o pişman olup içi içini yesin...

kıskanmış olbilir
ama söyledikleri şeyler çocukça gerçekten
seni kıskandırmaya çalışıyor belli ama ne demek ben biriyle yatçam saçmalamış
sen hiç üzülme ararsada açma
pişman olur o da

Bugün öğlen annemle fena tartıştık
Sanki insan tek başına olduğunu hisseder ya kimse onu istemez öyle bi durumdaydım
ağlaya ağlaya arkadaşıma gittim
baya bi ağladım dedim ki ben gerçekten kötü bi insan mıyım o yüzden mi ayrıldı benden
demek ki kötüyüm ailem bile beni sevmiyor
sanki kimse yoktu tek başıma ve çaresizdim
ağlıyordum sürekli
fıratta ağlasın istedim o da üzülsün
aradım ben evleniyorum şimdi mutlu ol artık dedim
dağda çalışıyor ya teli kapandı
sonra akşam aradı açmadım
az önce aradı evlencek misin diye
evet dedim kimseyle evlenmiyorsun seni kaçırırım dedi
bende naparsan yap evlencem dedim yarın arıcam şimdi işim var dedi kapattı telefonu napmaya çalışıyor anlamıyorum keşke aramasaydım salak ben yaa salak :gitme:

ama sen kaşınıyorsun yaa durduk yereeeeeeeee..

Öyle oldu ama üzüldü oh canıma değsinnnnnnn :umursamaz:

ay bide ohh diyo yaaa :mymeka:silkelerim seni kendine gelirsinnn.. yeter yaa değermi üzüleye ağlamaya sızlanmaya..ne o öle çocuk gibi ben üzüldüm oda üzülsün ben ağladım oda ağlasın?? ONA EN BÜYÜK CEZA ONU ARAMAMAK TELLERİNE ÇIKMAMAK

ya canim gercekten düsünme onlar ayrilmak istediginde böyle yaparlar kendilerinde suc yok gibi davranip güya vicdanen temize cikarlar..
ya cok mu önemli onun sana dedikleri sen kendini biliyorsun zaten varsa aaa bende bunu yapmistim dedigin ki yoktur o kadar dedigine göre olacak birak düsünme..
zaman zaman ailemizle sorunlar olur annemizle bide canimiz skknsa kndimizi yalniz hissederiz ama bu tür seylerle yanlis kararlar alma..
o kisiden inan fayda gelmez haa neden gelmez bu tür seyler demis bidaha olsa ne kadr sürer sence gercekten biz anca kendimize ediyoruz..bulunmaz hint kumaslari degil birak ya cidden ben sinir oluyorum bu duruma zamaninda bende yapmisimdir ama simdi düsününce cok kiziyorum kendime suan okurkende sana kizdim kendim geldi aklima

Sanki insan tek başına olduğunu hisseder ya kimse onu istemez öyle bi durumdaydım
baya bi ağladım dedim ki ben gerçekten kötü bi insan mıyım o yüzden mi ayrıldı benden
ağlıyordum sürekli
bende naparsan yap evlencem dedim yarın arıcam şimdi işim var dedi kapattı telefonu napmaya çalışıyor anlamıyorum keşke aramasaydım salak ben yaa salak :gitme:

boşluktasın --- fırat'a aşıksın ------ tek çözüm yolunun firat olduğunu düşünüyorsun(bilinç altı)ve seni kurtarsın istediğin için onu aradın. ama salak değilsin tatlım sadece çook hassas bir dönemindesin ailen seni neden istemesin stres seni yormuş azcık kendine izin ver nefes al ve asla şunu unutma anneler için evlatları kıymetlidir tartışmış olsalar bileopuyorumnanaktan ilişkin için bişiy söyleyemem durumu en iyi tahayyül eden sensin çünkü yaşayan sensin yüreğini dinle aklınla yürü sevgiyle kal kedimopuyorumnanaktan

ağlıyordum sürekli
o sana kızıyor başkasıyla yatçam diyor
sen ona kızıyorsun başkasıyla evlencem diyorsun
ayol siz deli gibi birbirinize aşıksınız :asigim::asigim:
inatçı keçiler biraz zaman tanı kendine bi arama bakalım o ne yapacak :teselli:

acı ama gercek bu ilişkinin bi sonu olmaz bence canım yol yakınken vazgeç..böyle bi adamı ömür boyu çekebilrimisin otur bunu düşn bi..sana guvenmeyen bi insanla bence işin olmasın..aşıksın ve ileriyi dusunmuyosun sadece o anı dusunuyosun ileriyi düsün biraz o zaman anlarsın sende sonu olmadıgını..yani ne biliyim bence değmez kendini yıpratmaya..sakın izin verme seni yıpratmasına.. Allah yardımcın olsun canım..

Back
X