- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
- Konu Sahibi Firstnight
İyi geceler, küçüklüğümden beri modumun sık sık değiştiğini söylerler. Sınıf öğretmenlerim bile bir ders görüyoruz intihar edicek kadar mutsuz bi ders havaya uçuyor derlerdi. Lise yıllarımda dengelenmiş gibiydi. Sanki şimdi tekrar nüksetti ama çok daha farklı içimde bambaşka duygular bambaşka insanlar var sanki. Birkaç saat önce ortada hiç sebep yokken ağlamaya başladım tabak çanak ne varsa kırdım. Şimdi oturdum müzik açtım hiç bir şey olmamış gibi mutluyum gayet. Bir gün içip içip taksimde sabahlıyorum. Sonra çok radikal inançlı biri gibi uyanıyorum o gün öyle geçiyor. Bir gün şiddetle A yı savunurken ikinci gün A dan nefret ediyorum Byi savunuyorum. İkinci gün yine başka bir insanla. Bu kadar çok duygu değişimi normal mi? Kriz geçirirken ölmeyi bile düşündüm haplar geldi gitti önümde ama şuan o halimden eser yok iyiki bir şey yapmamışım. Siz hiç kendinizden korkarak kendinizi tanımayarak uyandınız mı ben artık kendimi tanıyamıyorum...
Çok normal görünmemekle beraber direkt olarak bu iki uçlu bozukluktur diyemeyiz.
Hemen en yakın bir psikolog/psikiyatriye danış.
Buradan alacağın cevaplar seni yanlış yönlendirebilir.
Eğer sana bu tanı konursa zaten tedavi altına alınacaksın ve başarı oranı da yüksek. Kendini böyle motive et :)