• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi tanıyamıyorum

İyi geceler, küçüklüğümden beri modumun sık sık değiştiğini söylerler. Sınıf öğretmenlerim bile bir ders görüyoruz intihar edicek kadar mutsuz bi ders havaya uçuyor derlerdi. Lise yıllarımda dengelenmiş gibiydi. Sanki şimdi tekrar nüksetti ama çok daha farklı içimde bambaşka duygular bambaşka insanlar var sanki. Birkaç saat önce ortada hiç sebep yokken ağlamaya başladım tabak çanak ne varsa kırdım. Şimdi oturdum müzik açtım hiç bir şey olmamış gibi mutluyum gayet. Bir gün içip içip taksimde sabahlıyorum. Sonra çok radikal inançlı biri gibi uyanıyorum o gün öyle geçiyor. Bir gün şiddetle A yı savunurken ikinci gün A dan nefret ediyorum Byi savunuyorum. İkinci gün yine başka bir insanla. Bu kadar çok duygu değişimi normal mi? Kriz geçirirken ölmeyi bile düşündüm haplar geldi gitti önümde ama şuan o halimden eser yok iyiki bir şey yapmamışım. Siz hiç kendinizden korkarak kendinizi tanımayarak uyandınız mı ben artık kendimi tanıyamıyorum...

Çok normal görünmemekle beraber direkt olarak bu iki uçlu bozukluktur diyemeyiz.
Hemen en yakın bir psikolog/psikiyatriye danış.
Buradan alacağın cevaplar seni yanlış yönlendirebilir.
Eğer sana bu tanı konursa zaten tedavi altına alınacaksın ve başarı oranı da yüksek. Kendini böyle motive et :)

Arkadaşlar hadi bi amme hizmeti yapayım dedim herkes aynısını sormuş;:KK31:

"Ya ben de dengesizim amağ:KK17:" diyenlere; arkadaşlar yalnız değilsiniz ben de çok dengesizim. Herkes dengesiz.

Psikolojik bir rahatsızlığınız olduğunuzu düşünmeniz için hayatınızın ciddi anlamda etkileniyor olması gerek.

İş kaybı gibi, okul kaybı gibi, çevre daralması gibi..

Bu arada ben cevabı yazdıktan sonra tanını gördüm. Psikologuna sıkı sıkıya tutun, umarım bir an evvel iyileşebilirsin F Firstnight

Manik dönemlerinde daha farklı daha uçuk belirtiler sergilemen gerekiyor. Bana kişilik bozukluğu olabilir gibi geldi.

çoklu kişilik bozukluğunun ilerleyen dönemlerinde kişi önceki gün kim olduğunu ve ne yaptığını bile hatırlayamayacak hale geliyomuş aramızda uzman var mı acaba? ben zaman geçtikçe böyle mi olacağım :7

Kendinize bir iyilik yapin.Derhal resim yapmaya baslayin. Ruhunuzu ani degisimlere karsi saglamlastirir. icinizde esen firtinayi tanimlar, kendinizle basa cikmanizi saglar.

çoklu kişilik bozukluğunun ilerleyen dönemlerinde kişi önceki gün kim olduğunu ve ne yaptığını bile hatırlayamayacak hale geliyomuş aramızda uzman var mı acaba? ben zaman geçtikçe böyle mi olacağım :7
İnternet üzerinden araştırma yapma. Tedavini aksatma lütfen.

Manik depresyon bu değildir. Neden yanlış yönlendiriyorsunuz? Her depresyona giren aynı hareketleri mi yapıyor asla! Psikolojik bir sorun evet. Çift karakter sorunu olabilir ama manik depresyon değil okuyun çizin azıcık yorum yapmadan.

İkizler burcu musun canımo_O benim burcumda, yükselenim de ikizler. Aynı böyleyim bigün mesela hint fakiri gibi yaşarım ertesi gün bi uyanırım sanki sabancı ailesindenim:KK59:
Dizimi döve döve ağlar sonrada hiç bişey olmamış gibi güler eğlenirim
Bazen sinir krizi geçirdiğim olaylara bazen parmağım bile oynamaz
Bazende hiç bişey yokken en ufak şeyden deliririm
İntihara meyilli olduğun zamanlar içkiliyken mi oluyo? Bende hep öyle oluyoda :KK53:

Kişiliğini benliğini tam bulamassin gibi canım, yardim almayi dene utanilacak sıkılacak birsey degil bu.

Tedavinize devam edin. Internette bilgi kirliligi coktur. Okuyup dengenizi daha da bozmayin lutfen.

Son düzenleme:
Back
X