Kendimi tanıyamıyorum

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Şu sıralar o kadar bunalım yaşıyorum ki kendimden nefret eder oldum.içimde hep bir sıkıntı var mutsuzum.işyerimdeki sıkıntılar çocuğumun sorumlulukları eşim vs. Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki.akşam ağladım durdum eşime bağırdım bana soğuk davranıyor diye.ben napıcam Allah'a dua ettim hep içime ferahlık ver diye

İşyerinde huzursuz olmak insanın tüm hayatını etkiliyor. İyi bir iş bul çık huzur yoksa hayatında anlamı olmuyor

Bu sıralar diye bahsetmişsiniz. Bu aylarda depresyon atakları geçirmek normal.

Bu sıralar diye bahsetmişsiniz. Bu aylarda depresyon atakları geçirmek normal.
Kendimi sevmiyorum iş yerinde arkadaşlarımın yanında kendimi ifade edemiyorum,sabah mutsuz kalkıyorum,evde eşime kızıyorum ağlıyorum küsüyorum oda zaten pek takmıyor,eşim telefonunu eline alsa aldatıyor diye düşünüyorum.akşam teraviye gidicem dedi ona bile inanmadım .çok mutsuzum Allah'a şükür sağlığım yerimde çocuğum sağlıklı ama işte mutsuzum daha 29 yaşındayım

Kendimi sevmiyorum iş yerinde arkadaşlarımın yanında kendimi ifade edemiyorum,sabah mutsuz kalkıyorum,evde eşime kızıyorum ağlıyorum küsüyorum oda zaten pek takmıyor,eşim telefonunu eline alsa aldatıyor diye düşünüyorum.akşam teraviye gidicem dedi ona bile inanmadım .çok mutsuzum Allah'a şükür sağlığım yerimde çocuğum sağlıklı ama işte mutsuzum daha 29 yaşındayım

eşinin şüpheci hareketleiri mi var yasaşadıgın yerde senin ailen akrabaların yok mu yani sosyal hayat yoksunluğu söz konusu mu

Bu sıralar bir mutsuzluk bir bunalım herkeste mi var ne.
Valla ben de kendimi çok mutsuz hissediyorum.
İş yerindeki insanların yüzünü bile görmek istemiyorum.
Ama sabredelim geçici bir durum bence bu zamanla geçecek.
Sabret ve dua et.

Bi süre işten çık
Hem dinlenmiş olursun hem çocuğunla vakit geçirirsin
Çocuklarla çocuklaşmak en iyi terapidir bence

Aynı yoğunluk bende de var, sizi çok iyi anlıyorum

Back
X