işte benim derdime benziyor.biz de çok kavga etmeye başladık.kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş ama canım kavga sebebiniz ne?nelerden çıkıyor kavga?senden mi ondan mı kaynaklı?
cnm genelde p bana kızıyor öyle kavga ediyoruz
çok sinirli herşeye sinirleniyor
yani aslında bnm pek bir suçum yok
şuçsuz olduğum halde böyle olmasına çok üzülüyorum ben senağlama
çünkü sinirli hali çok kötü oluyo
bak ben d bir konu açtım bana da fikir verir misiniz diye...ben de aynı dertten muzadribim.çok saçma sapan eylerden kavga çıkıyor.beni anlamadan dinlemeden bağırıp çağırıyor.mesela dün elektrikler gitti bizim ev tel i de sarjlı öle olunca ev teli de yok.bnm cep in de şarjı bitmek üzereydi.malum elektrik de yok.saat 17 30.ve biz dün buluşcaktık.6gibi ararım demişti.cep tel imin şarjı bitmeden arim dedim.sürekli meşgule attım.ya bi durum var demek ki açsana tel i.sora aradı bağırdı çağırdı.amacım sadece elektriklerin gittiini şarjımın da bitmek üzere oldunu ve buluşma saatimizi belrlemek için aradımı belitmekti.kavga çıktı ve buluşmadık.çünkü çok sinilri ve sinirlenince dinlemiyor...
of cnm alttan mı almak lazım bilmiyorum ki.bana da ayrılık çok zor geliyor.çok seviyorum çünkü...ben de dertlyim anlıcan
anladım cnm
ya ben en ufak birşeyde ayrılma taraftarı değiilim zaten
ve çok emek verdim anlatamam yani
ama bazen tıkanıyorum bir yerde sabrım tükeniyor kırılıyorum
ne yapacağımı ben de bilmiyorum tatlım allah yardımcımız olsun
off offf o kadar iyi anlıyorum ki.böyle ufak şeyler bir insanı tüketebilir mi tüketir.bazen kendimden utanıyorum bunca insanın bunca dedi varken ben böyle ufak şeylere takılıyorum diye.ama yaşayan biliyor.Allah sabrımızı eksik etmesin.ve çok güzel bir dua var.hep onu eder oldum...
"Allah'ım gönlümdekini hayır eyle,hayırlı olanı gönlüme eyle"
hayırlısı nasıl olcaksa öle olsun.ama bence biraz alttan almaya çalış bakalım biir de kendini dinle.gerçekten kavgada hiç mi suçun yok.bazen insan kendi hatasıı göremez ya.belki daha kolay olur böylece
tabii ki cnm doğru söylüyorsun
zaten hep ben kendi htamı bulur arar özür dilerim o hiç barışmaz
yani ben hatalarımı farkedebliyorum yapmamaya da çalışıyorum ama insanız işte bazen davranışlarımızı kontrol edemeyebiliyoruz
zzaten ben alttan almasaydım bu ilişki ne kadar sürerdi orası da meçhul
ama dediğim gibi çoook seviyorum bırakamıyorum
bazen diyorum ya olur da mecburen ayrılmak zorunda kalırsak o zaman ben ne yapacağım diye
bana çok ağır şeyler söylediği de olmuştur bnm o laflarkarşısında onunla bir daha hiç konuşmamam lazımdı ama bir özürde yola geliyorum işte
tatlım bu arada duan çok güzelmiş ben de ezberleyeceğim
bu arada sizin sonrunlarınız neler yani sen mi hatal9sın genel olarak o mu
kendınızı kayıtsız şartsız sevgılınızemı bagladınız sız?..
sızce bu nekadar dogru?..hayat onsuzda aka bılır sadece ılk baslar zor gelır ama belkı sızın ıcın daha hayırlı olcaktır..neden onu bırakamıyosunuz kı sız kendınızı neden bukadar muhtac hıssedıyosunuz kı sızın bu huyunuzu bılıyokı sıze devamlı bagırıyo nasıl olsa sız bırakmıycaksınız dıye..unutmayın hayatta oncelıgnız sız olmalısınız kımse ıcın bukadar bas agrısı goz yası dokulmez helekı sıze bagıran sınırlenen bırısı ıcın..asla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?